Gaming racunar do otprilike 1700 Eura/200,000 RSD

ma meni je to isto posto imam i stari od 60hz..nista ja ne primjecujem neko bolje ljepse pomjeranje kursora..bez zeze..
Ne znam, ja sam isto pitao-pa zbog graficke koja je pitanje da li bi i kako gurala preko 70/80/100FPS-se resih za nesto nizi Hz-75...Bdw, takodje i za IPS panel-ja sam ocekivao jos bolje uglove gledanja...Ovo je, ono....Kao OK ali-pomeris glavu boja se opet promeni-ne puno ali se promeni...Sad, da li je los panel, ili primerak, ili ja imam osetljive oci ebg...

Ja sam primetio razliku u CSGO i u DOOM Eternal izmedju starog 60hz i novog 144hz, nije da se ne vidi.
Ali nije ništa spektularno, verujem da profesionalcima znači, ali meni ne toliko.
U nekim drugim igrama nisam video razliku ali to i nisu pucačine, možda ima ....
CSGO sam igrao pre 100 godina, nemam ga ni instaliranog sad. Malo mi bzvz da ga instaliram sad cisto testa radi...

Ja sam primetio razliku u CSGO i u DOOM Eternal izmedju starog 60hz i novog 144hz, nije da se ne vidi.
Ali nije ništa spektularno, verujem da profesionalcima znači, ali meni ne toliko.
U nekim drugim igrama nisam video razliku ali to i nisu pucačine, možda ima ....
Meni se nakon instaliranja novih drajvera iz nekog razloga hercaza vratila na 119 hz i odmah sam primetio. Covek treba da bude slep da ne primeti razliku izmedju 60 i 144 hz, nebo i zemlja. Mnogo je veca razlika nego izmedju 144 i 240, koliko sam shvatio ovi monitori od 340 hz jos uvek nisu dovoljno kvalitetni sto se tice odziva cini mi se pa ih gejmeri i ne koriste...Ali verujem da je razlika izmedju 240 i 340 jedva primetna. Nekad je kruzila prica da ako nemas monitor od 120 hz da neces osetiti razliku izmedju 60 i 100 fps-a ha-ha! Razlika je ogromna..

Meni se nakon instaliranja novih drajvera iz nekog razloga hercaza vratila na 119 hz i odmah sam primetio. Covek treba da bude slep da ne primeti razliku izmedju 60 i 144 hz, nebo i zemlja. Mnogo je veca razlika nego izmedju 144 i 240, koliko sam shvatio ovi monitori od 340 hz jos uvek nisu dovoljno kvalitetni sto se tice odziva cini mi se pa ih gejmeri i ne koriste...Ali verujem da je razlika izmedju 240 i 340 jedva primetna. Nekad je kruzila prica da ako nemas monitor od 120 hz da neces osetiti razliku izmedju 60 i 100 fps-a ha-ha! Razlika je ogromna..
Super za tebe. Razlike svako ima.
Meni se kvalitet igranja nije značajno promenio. I dalje uživam isto mada u poslednjih 6 meseci bacim samo Diabolo 2 R i gta5.

Veći skok mi je bilo ranije kada sam prvi put uzeo gejming miša logi 518mx ili prelaz sa HD na ssd.

Super za tebe. Razlike svako ima.
Meni se kvalitet igranja nije značajno promenio. I dalje uživam isto mada u poslednjih 6 meseci bacim samo Diabolo 2 R i gta5.

Veći skok mi je bilo ranije kada sam prvi put uzeo gejming miša logi 518mx ili prelaz sa HD na ssd.
eh, mx 518, najbolji mis ikada, htedoh opet da ga uzmem ali ga ne proizvode vise, tj. neku novu verziju proizvode koja po kvalitetu (bar koliko sam ja procitao) ne moze da prismrdi onom. Mozda ima bolje tehnologije u njemu, ali kvalitet izrade je losiji. To je prvi gejmerski mis koji sam probao, tj lazem, probao sam stari deathader koji mi nikako nije odgovarao, sto zbog oblika a i prst mi je upadao iza skrola. Onda probah mx 518 i dalje nisam ni gledao :). Normalno da je prelaz sa hd na ssd vidljiviji, ali za fps igre je stvarno ogromna razlika izmedju 60 i 144 hz. Secam se jos davnih dana, dok sam igrao na 60 hz monitoru, nekako mi je u igraonici cs 1.6 bolje radio, iako sam i ja kod kuce imao fps zakucan na 100, a posle mi je drug objasnio da je to zbog crt monitora od 120 hz. U to vreme su otprilike samo crt monitori radili na 120 hz.

Jos samo da imas CPU i graficku koji mogu da poteraju na tolko :P

Jos samo da imas CPU i graficku koji mogu da poteraju na tolko :P
Koji je to mit, pa razlika se vidi i u windowsu kad misa pomeras...a to ti je mit kao onaj da fos preko 60 nista ne znaci ako monitor ne ide preko 60hz...i tako me ljudi ubedjivali dok nisam procitao strucan tekst na tu temu, zamalo me ubedise da sam slep. Inace uzeo sam 6600xt i ryzen 5800x, nema zime sto se tice fpsa. A i na starom procesoru sa integrisanom grafom fps u cs go je isao i na preko 200), u nekim retkim trenucima preko 300, u proseku preko 140 tako da...

Koji je to mit, pa razlika se vidi i u windowsu kad misa pomeras...a to ti je mit kao onaj da fos preko 60 nista ne znaci ako monitor ne ide preko 60hz...i tako me ljudi ubedjivali dok nisam procitao strucan tekst na tu temu, zamalo me ubedise da sam slep. Inace uzeo sam 6600xt i ryzen 5800x, nema zime sto se tice fpsa
Pa ako je monitor na 60 svakako da onaj visak ne vidis :P
No fora je da FPS cesto pada i na 10...

Back