Gamers Quiz

• Začetnik teme Začetnik teme Ćale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
korgan:
Zastava 750.
Chekam potvrdu ))

n030.gif

U No one lives forever 2 kako se zove pab gde Kejt pronalazi Magnusa Armstronga u kome on prebije njih 10?
Pomoc: pitanju je film gde ga ona ceka i kaze mu da ne zuri vec da izadje kad ih sve prebije...(prvi put ga izbacuju on se vraca, drugi put ga izbacuju jer nije video onog sto se krio iza vrata, treci put ulazi i izlazi hvaleci se "10 to one it`s a piese a cake")
jel` dovoljno tesko???

E, father, ovaj smajli sto vice "oo my god(gosh?) no way" mi najstrasnije ide na nerve, pa biste li vi s krstarice odstranili to smece, ne znam mozes li ti tu sta, ali ne znam ni kome bi se obratio, pa eto tebe pitam...A nisam ni novu temu htio da otvaram radi gluposti, pa sam ovdje postovao

Ma jeste "Drunken Skotsman" tacno... Samo ne mogu da verujem da je retko ko igrao ovu vrh igricu jeste da je s kraja 2002 ali je zakon po provalama i kretenskim izjavama(znate li koja kola se pojavljuju u igrici -FICA!!!!!!!!) Btw. igricu je napravila ista ekipa koja je napravila i F.E.A.R.
Evo sta su rekli iz SK-a o njoj kad je izasla http://www.sk.co.yu/2002/11/siop01.html
`Ajd postavi pitanje...

Ma jeste "Drunken Skotsman" tacno... Samo ne mogu da verujem da je retko ko igrao ovu vrh igricu jeste da je s kraja 2002 ali je zakon po provalama i kretenskim izjavama(znate li koja kola se pojavljuju u igrici -FICA!!!!!!!!) Btw. igricu je napravila ista ekipa koja je napravila i F.E.A.R.
Evo sta su rekli iz SK-a o njoj kad je izasla http://www.sk.co.yu/2002/11/siop01.html
`Ajd postavi pitanje..

ja sam igrao NOLF 2 ali samo pocetak jer nisam imao vremena tada, cini mi se da se fica pojavljuje bas na samom pocetku kod onog Japanca.a da, Monolith je izdao i FEAR i NOLF 2.
vidis da nas ima koji smo igrali,ali ja ne znam sta sam jutros jeo a kamoli sta sam igrao pre 4 godine. :D

ok ovo bi trebalo da bude lako naravno samo onima koji su igrali KOTOR

Koko se zove glavna junjakinja KOTORA (ne racunajuci sopstvenog lika ako ste igrali kao zensko)
dakle najbolja riba u igri dzedajka koju trazite na pocetku ...... na kraju je Malack zarobljava i ona prelazi na tamnu stranu........

Back