mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mi se cini da Umberi spremaju zamku za Ramseya, mozda je sam Rickon ovo smislio. Kad Jon krene na Winterfell Umberi ce u bici promeniti stranu i syebati Boltone s ledja
Da, definitivno je to zamka, samo ne verujem da je mali Rikon to smislio, ipak je on jos uvek dete, a ako je to njegova ideja - znaci ubio svog vuka, i jos je sposoban da izgleda onako uplasen/besan. To zahteva ogromnu moc manipulacije, tako da ne verujem. Sve ukazuje na Umbere, ipak su im ubili Velidzona (ako se dobro secam) na Crvenoj svadbi, sigurno zele zescu osvetu. Ukratko, Remzi ga je ugasio.
Dzonova promena ima smisla, posle smrti nema nista - pa sta ja koji **rac gubim vreme ovde sa vama budalama kad sam se vec vratio, idem da pomognem porodici. Vrlo verovatno da ce sresti Sansu negde usput kad krene na jug.
Viktariona Grejdzoja (nazalost) nema u seriji, a posto Teon se vraca kuci, vrlo je moguce da ce njega Juron da posalje ka Deneris sa onim rogom.
GreatJohn je preziveo red wedding, nije tamo ni bio u seriji, u ovoj epizodi Smalljohn kaze da mu je otac umro, ne kaze kako. U knjzi je Greatjohn zarobljen kod Freyeva a Smalljohn ubijen, ali odavno smo prosli sta je bio u knjizi. Ili ono nije Shaggydog vec neki drugi vuk ili je smisljeno rtvovan u sta sumnjam, mislim da ce Ramsey d bude hrana za Shaggydoga uskoro.
Eto, vise ne znam ni sta je bilo, knjige sam davno citao, hvala na podsecanju..
GreatJohn je preziveo red wedding, nije tamo ni bio u seriji, u ovoj epizodi Smalljohn kaze da mu je otac umro, ne kaze kako. U knjzi je Greatjohn zarobljen kod Freyeva a Smalljohn ubijen, ali odavno smo prosli sta je bio u knjizi. Ili ono nije Shaggydog vec neki drugi vuk ili je smisljeno rtvovan u sta sumnjam, mislim da ce Ramsey d bude hrana za Shaggydoga uskoro.
Ja mislim da mali Rikon uopste nije naivan lik, u knjigama ima naznaka njegovog ne bas mirnog karaktera, bice zanimljivo videti je li porastao u okrutnog spletkarosa.
Mada mozda me pisci potpuno demantuju i oderu ga u sledecoj epizodi
![]()
Nažalost, po svemu sudeći neće biti tako. Javnosti su već došle informacije da će.Ramzi ubiti Rikona deranjem kože i spaljivanjem na lomači; rečeno je da jedan Stark umire, a dvoje spaljenih su po svemu sudeći Oša i Rikon![]()
Ништа ме толико није одушевило у овој епизоди као сер Артур Дејн...
Opet su se znaci potpuno popishali po knjigamaUmberi su u seriji prikazani ko poslednje ulizicke piccke
- - - - - - - - - -
Preview epizode 4.
Najzad se vraca Littlefinger