Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Oce littlefinger opaliti Sansu? Oni bi bas bili extra par![]()
Вероватно у серији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oce littlefinger opaliti Sansu? Oni bi bas bili extra par![]()

“The producer, Dan Weiss, was sitting between my Mum and Dad, going 'Oh my God’,” recalls Turner in an interview with Tatler. “But they were, like, 'It’s fine, she loves this kind of thing.’”

Ja mislim da je i u knjizi pokušao da je napastvuje... jednom ili dvaput nmg se setim... i to na snegu beše
U svakom slučaju i da nije pokušao, Maloprstić je žešće napaljen na nju![]()

Pa videcemo kakva je scena pa cemo onda da sudimo“The producer, Dan Weiss, was sitting between my Mum and Dad, going 'Oh my God’,” recalls Turner in an interview with Tatler. “But they were, like, 'It’s fine, she loves this kind of thing.’”
![]()
Sta je tu cudno zeni kojoj je incest i radjanje dece svome bratu svakodnevnica.“The producer, Dan Weiss, was sitting between my Mum and Dad, going 'Oh my God’,” recalls Turner in an interview with Tatler. “But they were, like, 'It’s fine, she loves this kind of thing.’”
![]()
Sta je tu cudno zeni kojoj je incest i radjanje dece svome bratu svakodnevnica.
Nadam se da ce bar Sansa hteti da radi neke hardcore scene kad Cersei neceRec je o Sansi Stark, ne o Cercei Lanister..

Kakav je to rečnik, dečkiOce littlefinger opaliti Sansu? Oni bi bas bili extra par![]()

Dajmo se kontrolirati!

Najslabija epizoda do sada...
Potpuno isto pomislih i ja!
Mada, posljednja scena je dobra (iako očekivana).
Toga nema u knjigama.... Niti je bilo reci o babi Tajrel koja truje Dzofrija. Koliko se secam, postojale su samo sumnje na razne likove ali nije otvoreno receno ko ga je otrovao :S
Meni je bila dobra. Malo se osecam prevareno zbog spojlera na kraju, toga nije bilo u knjigama, verovatno ce o tome pricati u sestoj...
I naravno, jako me zanima ko je ledeni Darth Maul![]()

onoj lepojki se nikako neda da se uda
nego opasna je ste videli kako se usunjala u sobu kod onog malog
jos ga poljubi u celo a on sve srecan samo sto ne poleti
Mogao sam da garantujem da onaj locke nece da se vrati ziv kad je presao zid samo sam misleo da ce jos neku epizodu da potraje