Game of Thrones - A Song of Ice and Fire

Gledao seriju tokom leta, oduševio se..
kupio prve dve knjige odmah posle završetka prve sezone i oduševio se još više, ali sam shvatio koliko su mogli više truda da ulože u seriju :)

Tako je, većina fanova serijala nije preterano zadovoljna serijom ali postoji ogroman broj ljudi koji nisu čitali pa im to izgleda uberkul

Preko leta sam pročitao/pazario sve knjige koje su prevedene(6 knjiga tj 4 dela)peti izlazi kod nas u martu valjda..A mrzi me da čitam eng ili cro verziju.

Treći deo najbolji,oni koji nisu planiraju da prate seriju prvo oduševiće se i iznervirati zbog neverovatnih obrta, ubijanja likova i spletki.. Savršenstvo.

Nju najvise volim. :)

268504_10150215541122734_74133697733_7413246_7552161_n_large.jpg

Odgledala prvu sezonu, što kažu, u jednom dahu!
Definitvno najpotresniji trenutak jeste kada odrubljuju glavu Nedu Starku. z:cry:
Uf, mamicu im njinu incestuoznu lanistersku! z:hm: z:lol:

Naravno, fantastična HBO produkcija, nisam ni očekivala ništa manje.

Drago mi je da je nakon faze ''puritanskih'' serija, u kojima je centar pažnje usmeren na savršeno idiličnu atmosferu u kući američkog pastora i njegovih x na n-ti broj dece, nastupila jedna krajnje kontraverzna faza, u kojima nema jasnog razgraničenja između ''dobrih i loših momaka'' (u tu grupu uključujem i The Borgias, s time što mislim da je produkciona kuća bila ShowTime) .

Uglavnom, dok traje, sviđa mi se. xD

Back