Legolas
Početnik
- Poruka
- 25
I ja svugde idem pa me i nema kod kuce bas sam danas bio Morikami muzeju.Ali to nije tema.Nego sta mislis zasto svi vilovnjaci probleme Srednje zemlje posmatraju sa strane ne pokusavaju direktno da se umesaju.Vidis Galadrijela je njima dala poklone i savete ali nista preko toga.Mozda zato sto vilovnjaci i nepripadaju u Srednjoj zemlji nego u Valinoru.A sta si mislio kad si rekao da je Iluvatar ostao u svojim bezvremenim dvoranama.I cinimi se da sam procitao da nisu svi Ainuri sisli na zemlju i postali Valari nego da su neki ostali sa Iluvatarom.
A sad nesto o Galdrijeli.Meni se cini mada sam to vec pomenuo da mi se izbor glumice svidja.A evo i zasto: mislim da se u ovoj glumici vidi ona vilovnjacka toplina.Cate Blanchet sam gledao i u filmu Elizabet gde je glumela kraljicu Elizabetu.I mogu ti reci da joj je ovde najbolja uloga.Skroz joj je licnost drukcija.U ulozi Galadrijele je puna samopouzdanja,mudrosti...
Kao i tebi i meni je Galadrijela jedan od omiljenih zenskih likova.
Pozdrav
A sad nesto o Galdrijeli.Meni se cini mada sam to vec pomenuo da mi se izbor glumice svidja.A evo i zasto: mislim da se u ovoj glumici vidi ona vilovnjacka toplina.Cate Blanchet sam gledao i u filmu Elizabet gde je glumela kraljicu Elizabetu.I mogu ti reci da joj je ovde najbolja uloga.Skroz joj je licnost drukcija.U ulozi Galadrijele je puna samopouzdanja,mudrosti...
Kao i tebi i meni je Galadrijela jedan od omiljenih zenskih likova.
Pozdrav