Galadriel

Eomer Son of Eomund:
Feanor the elf king:
Davno je bilo od kada sam ja napisao obaj post. Sada sam svakako nabavio produzenu verziju... Inace, nije losa. Zadovoljan sam. Jedini nedostatak je Tom Bombadil. Trebali su i njega da stave... :roll:
Potpuno se slazem, kao i goldberry,isto mi je zao sto su potpuno preskocili Barrow wights, ne znam kako su ih kod nas preveli. Ali da su mene slusali film bi trajao 10 sati. U svakom slucaju produzena verzija ima puno vise smisla od one koju smo vidjeli u kinima. By the way svaka cast na opisu valinora koji upravo procitah na nekom drugom forumu :)
Pa da...
PS. Zavaljujem :)

U vreme pobune Noldora u Valinoru ona nije polozila nikakvu zakletvu ali Feanorove reci o Srednjoj Zemlji probudile su u njoj zelju da ode tamo i vlada svojim kraljevstvom onako kako to sama zeli....

Legolas:
Cekaj i ja da i ja zapocnem jednu temu.Dragi obozavaoci Gospodara prstenova gledam vec ceo dan vase diskusije pa sam resio da se prikljucim.Odusevilo me je sto postoji mesto gde se diskutuje o mojoj dugogodisnjoj omiljenoj knjizi ili da kazem nasoj omiljenoj knjizi.Godinama sanjam kako ce se snimiti film "Gospodar Prstenova" i docekao sam konacno samo jos da strpljivo docekam Povratak kralja.Nego potpuno se slazem sa sa vasim diskusijama.Nikad nisam upoznao nekog koje uopste procitao ili cuo za knjigu.Isto kao i vi kad sam u bioskopu vidim klince koji nisu procitali nista vise nego Hogara strasnog sa zadnjeg dela novina pa jos kad cujem iza sebe dok izlazim iz bioskopa"Sto je bezveze film ja se ubi od dosade" dodje mi da ih pobijem.Nego hteo sam da zapocnem temu u vezi Galadriele.Licno smatram da je dobro uradjena u filmu.A glumica je podosta transformisana.A sto se tice lepote mislim da je Cate Balnchet je prilicno lepa i odovara toj ulozi.U njoj se oslikava Galadrielina mudrost.Izvinite na dugom tekstu ali prvi put se upisujem pa moram dosta stvari da napisem.Odgovorite brzo

Namarie
Svidja mi se to sto si pomenuo Galadrielinu mudrost.Mislim da je Cate ubedljivo odglumila(?) mudrost...

Imate deco sreće i treba da ste zahvalni pok. čika Tolkinu što vam napisao takvu fantaziju koja je stekla i čitaoce tek kad je film napravljen
po tom romanu,a što razvijate vaše sinapse na jedan prefinjeniji i suptilniji način nego mi,generacije pre vas!
Mi smo uživali u fantastici Asimova,Herberta,Klarka i sl i filmovima Kjubrika i to je dovelo do tehnološke revolucije 20 veka,a vi uz Tolkina
ste učesnici informatičko-virtuelne revolucije...
Mala digresija od teme,ali na račun kritičara Tolkina...Pisao sam baš dosta na temi o Tolkinu o tom...:bye:

Back