- Poruka
- 9.128
Kasnis, nisi dovoljno aktivan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop:Kasnis, nisi dovoljno aktivan![]()
Jbg... I kod tebe sam zakasnio. Buki vec odavno obradjuje tvoje dupence... A glupo je da ista pokusavam posle njega.Steffan:Da Julijan je pasivan..pa ti probaj da ga startujes, mozda ti se posreci..
![]()
Omen:Za HromiDaba? To li ti znači "At HROMI"?
Za neuke!?
Ee, Sily, Silly...
Ko ovde ne zna tačno značenje reči PREDRASUDA, ha?
Ovo si ti rekla...
Prvo, ovi "matori biznismeni koji privode piletinu za kintu" su "ljudi koji misle da se sve može kupiti novcem"...zar ne? Ili bar piletina...
U svakom slučaju, za ove kategorije izopačenih i bolesnih ti nisu potrebne bilo kakve predrasude, jer prema njima možeš da imaš sasvim istinsko gađenje (ili koju god rđavu emociju)...bez imalo strepnje da bi ti iko s čuđenjem mogao da zatraži objašnjenje, ukoliko tu svoju emociju ekspliciraš. Da bi njihovo ponašanje, životni stil i/ili sisteme vrednosti etiketirala kao nepoželjne, neprihvatljive, nakaradne.....ne moraš da tumaraš za dokazima i realnim situacijama njihovog ispoljavanja koje to potvrđuju.
Zar ne bi umela da potkrepiš svoj stav i veruješ da je čisto subjektivne prirode!?
Što se predrasuda tiče, "primeri" su ti potpuno neprimereni.
Dalje, kao da u tome ima ikakve sličnosti, pominješ "direktore krmke" koji su svi...kao po pravilu...odvratni kreteni, stavljajući ih u isti koš sa ovima iz prvog primera. C, c, c,...
Nadaš se da je HromiDaba razumeo. U redu.
Ja ne razumem.
Biću ti zahvalna na objašnjenju.
HromiDaba:Sily....
није ми баш у потпуности јасно шта си хтела да покажеш.... да сам ја необразована стока која воли да вређа људе без икаквог повода? ако си то хтела, твојим постовима то баш и ниси постигла...
наиме, ја сам цитирао твој пост у коме ти наводиш о којим људима ти прерано расуђујеш са жељом да укажем да или ниси у потпуности сигурна шта је предрасуда, или да примери нису на месту... пошто видим да си "члан библиотеке", биће да је ово друго.... а можда и грешим...
на топику си већ добила пар добрих примера према којим групама људи гаје предрасуде, као и доста оних који у потпуности одговарају твојим.
?!?!?! управо то су предрасуде (које су, наиме, у основи генерализација!!!!
читај, ово си ти поставила, не ја....
надам се да си сад разумела шта сам хтео да кажем....
Julian_Duranona:Aaaaaaaaaaaa.... Evo i ti si dva puta napisala post! A zezas Dabu...?
Julian_Duranona:Oprosteno ti je, dete moje... Izgovori deset puta Ave Krstarica... i idi s mirom.
?:ja nemam nijednu predrasudu ja sam divna
molim vas ukazite mi ako imam neku ne mogu da se setim :I
raindog:evo ja imam 'predrasude' prema podforumu politika
vecinu ljudi koji postuju na tom forumu ne bih volela da vidim ni u krugu od 100 m od sebe
a mozhda su to sve divni i fantasticni ljudi![]()