GAGA ANTONIJEVIĆ U PODLIVIMA I MODRICAMA U PROGRAMU UŽIVO! Reditelj se pojavio nakon TUČE SA BJELOM

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kul...il&utm_term=0_767b187f77-3ab8b0abb7-162892266

Sukob, kako saznajemo, između dvojice filmskih autora počeo je ranije jer je, navodno, Gaga dobacio Bjeli: „Je li, *****, kako to da nisi još u zatvoru?“

- Možete slobodno da dođete i pogledate sve snimke. Nas dvojice nema nigde zajedno. Sedeo sam napolju s društvom, a posle tek ušao unutra. I da sam mu dobacivao, nije to razlog da me mučki napada - zaključuje reditelj.
...........................................
pa sad, da si dobacio, to je po meni razlog da ti razlupa tintaru
Možete da štelujete sad kako hoćete. Želeo sam da pamtim Bijelu po mnogo
dobrih uloga a sad ću da ga pamtim kao nasilnika sa ciničnim osmehom na licu.

Možete da štelujete sad kako hoćete. Želeo sam da pamtim Bijelu po mnogo
dobrih uloga a sad ću da ga pamtim kao nasilnika sa ciničnim osmehom na licu.
sa-suvim-mesom.jpg

Mnogi ljudi govore o proporcijama i adekvatnim reakcijama. Recimo, u ovom slučaju, "I da sam mu dobacivao, nije to razlog da me mučki napada!" ovaj što vredja procenjuje da njegova provokacija ne zaslužuju batine. Nije bitno što po zakonu Bjela nema pravo da se fizički obračunava osim ako nije u samoodbrani jer je čoveku prekipelo. Isto je i da vidiš nekog čoveka koji bije neku nepoznatu ženu. Nije dozvoljeno da ti kao posmatrač biješ tog čoveka, a opet mnogi bi to uradili.

Mogao je da ga polije čašom ili nekom flašom ako mu je prekipelo a on je uradio nešto totalno glupo jer će to režimski mediji da predstave tako kako upravo rade huligan Bjela napada starijeg čoveka,opozicija bi nasiljem da dođe na vlast i sl. Nema srećnije osobe od predsednika sns-a nakon ovoga verovatno žali što ga Bjela nije još više ugruvao

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kul...il&utm_term=0_767b187f77-3ab8b0abb7-162892266

Sukob, kako saznajemo, između dvojice filmskih autora počeo je ranije jer je, navodno, Gaga dobacio Bjeli: „Je li, *****, kako to da nisi još u zatvoru?“

- Možete slobodno da dođete i pogledate sve snimke. Nas dvojice nema nigde zajedno. Sedeo sam napolju s društvom, a posle tek ušao unutra. I da sam mu dobacivao, nije to razlog da me mučki napada - zaključuje reditelj.
...........................................
pa sad, da si dobacio, to je po meni razlog da ti razlupa tintaru
I da mu nije dobacio, samim tim sto ga je makar i tacno, "olajavao" i izneo privatnu prepisku iako ga ovaj nista nije dirao nego hteo da smeni Jelenu Trivan, zasluzuje ako ne batine, a ono da se zna da je podao covek i ulizica najgore vrste.

Mogao je da ga polije čašom ili nekom flašom ako mu je prekipelo a on je uradio nešto totalno glupo jer će to režimski mediji da predstave tako kako upravo rade huligan Bjela napada starijeg čoveka,opozicija bi nasiljem da dođe na vlast i sl. Nema srećnije osobe od predsednika sns-a nakon ovoga verovatno žali što ga Bjela nije još više ugruvao
Sram ga bilo,Gaga može tata da mu bude!

Gaga 62 godine.
Bjela 58 dodina. :rotf:

Zarekao se da ce da ga prebije prvi put kad ga vidi jos od 2016 god. jer je ovaj objavio neku laznu prepisku.
tacno i ako ga je sljepio,i kako znate da se Bjela drogira i jos da je te noci u sitne sate bio nadrogiran i alkosan.Alkos da ali droga ne...Sta reci o umetnicima?I dalje ne mogu da ti ne hvalim avatar...

tacno i ako ga je sljepio,i kako znate da se Bjela drogira i jos da je te noci u sitne sate bio nadrogiran i alkosan.Alkos da ali droga ne...Sta reci o umetnicima?I dalje ne mogu da ti ne hvalim avatar...
Pa da, umetnici su najcesce kao deca, impulsivni i emotivni, ali ima i prefriganih koji godinama gledaju kako da budu "politicki podobni" i sve smisljeno rade. To ustvari i nisu umetnici.

Back