GAG!!!! (tako se to zove)

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Butterflies And Hurricane:
Alexej dobio si pp od mene. Tu ti je sve objashnjeno...shto se mene tice mozesh da ga objavish...mada to nikako ne bi ishlo u prilog tvom novostechenom forumskom ugledu, jer bi nazalost svi shvatili koji si laznjak...

Novosteceni ugled? Tesko za nekoga ko je tu od 2005...

Ne pada mi na pamet da objavljujem, mada nema tu nista ni za mene ni za tebe lose. Samo mala prepiska medju ortacima koji se u nesporazumu.

To bi bilo sve shto imam da kazem...I ovaj put se zaista povlachim...malo bi bilo da kazem da mi se zaista povraca od kolichine iskompleskiranosti na koju sam uspela da naidjem ovde...PA PA...

Ja bih imao mnogo sta da kazem ali necu nije mi osecaj da pokopavam i spustam stare ortake.

PS Nemoj me zvati na mobilni nema potrebe. Idem sada ja tenadarim pa kada se vratim ide ona tema.

Aleksej_BASO:
Novosteceni ugled? Tesko za nekoga ko je tu od 2005...

Ne pada mi na pamet da objavljujem, mada nema tu nista ni za mene ni za tebe lose. Samo mala prepiska medju ortacima koji se u nesporazumu.

Ja bih imao mnogo sta da kazem ali necu nije mi osecaj da pokopavam i spustam stare ortake.

PS Nemoj me zvati na mobilni nema potrebe. Idem sada ja tenadarim pa kada se vratim ide ona tema.

Nema potrebe da otvarash bilo kakvu temu...zavrshena prica...prestani da se nastavljash....
Zovem te na mobilni da bi te zamolila da prestanesh da pravish sranja...Barem nemam frku od toga da cujem starog druga sa kojim sam u dobrim nisko -zayebantskim odnosima...(i da mu kazem uzivo ono shto mislim)...THE END...shto se mene tice..

Nema potrebe da otvarash bilo kakvu temu...zavrshena prica...prestani da se nastavljash....
Zovem te na mobilni da bi te zamolila da prestanesh da pravish sranja...Barem nemam frku od toga da cujem starog druga sa kojim sam u dobrim nisko -zayebantskim odnosima...(i da mu kazem uzivo ono shto mislim)...THE END...shto se mene tice..
Ahaaaa, Dobrila, : " zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju " !!! :lol:

Kad_LupimLupim:
Yebesh dom u kome se ne keca bar 30% zitelja, svake noci :mrgreen:
Neces verovati da je zabranjeno da neko uzme prenociste za osobu suprotnog pola.
Tako je jedna devojka pokusala da se snadje,i njen drug je uzeo prenociste za njenog decka.Medjutim u 7.am lik iz obezbedjenja njoj na vrata...i nadju njenog decka kod nje...i izbace je iz doma.
Zamisli? To ti je LOLA ...razvijaju homoseksualnu populaciju...

u studenjaku boga mi,svi spavaju ko,gde i sa kim hoce....mislim znam par devojaka kojima konstantno momci spavaju u domu...
uvek sam verovala da sutenti u studenjaku orgijaju...
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back