- Poruka
- 5.907
Ma dosadno je to oko visine....ono prepucavanje pre je bilo mnogo interesantnije...
Evo,sad cu ja opet da kontriram:
Beogradjanke su najlepshe.
Beogradjanke su najlepshe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadjes stepenicemnogo_jaka:Mislim da ste se udaljili od teme!!!!!!
Evo ja sa svojih 184 cm mogu da kazem da me cesce startuju oni mnogo nizi ali ja uvek biram vise ili bar moje visine. Tako se jednostavno bolje osecam, jeste da je izbor malo suzen, ali sta da se radi,ne zelim da nosim hoklicu za decka!!!![]()
i novosadjankeEnfroz2891.:Ma dosadno je to oko visine....ono prepucavanje pre je bilo mnogo interesantnije...
Beogradjanke su najlepshe.![]()
Ne znam za to al i da jeste slaba vajda....njih bije glas da su mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo uobrazene.2pike:i novosadjanke
slazem se da nisuMaslachak:e nisu....
(shto cemo da popijemo lock!)![]()
Maslachak:e nisu....
(shto cemo da popijemo lock!)![]()
...jok.... ja sam zen budista....SANDRINAbg:Da ti nisi hercegovka??? One su po pravilu ( svagde i na svakom mestu koristiti svoje reci i izraze), generalno mrziteljice , specijalno Beogradjanki, hahaha![]()
![]()
![]()
Ovo govorim iz iskustva i vrlo LAKO je dokazljivo i proverljivo, a i moze se potkrepiti dokazima, sto pismenim, sto slikovnim..! :wink:
2pike:...kad je riba visa od lika 10-ak cm. Ajd kad je neko nizi, pa aaajde, al kad je neko visok 190 ko ja... Govorim iz iskustva, lose je za ego (naravno- muski!)
...ne sumnjam...sinmbad:...ja sam oko 1900 milimetara visok i ne bih baš bio presrećan kad bih imao curu višu od sebe...
...mada bih se snašao...![]()
...ma pupak na pupak uvek je ista razdaljina.... :wink:Maslachak:...ne sumnjam...![]()
....i idemoooo! ista meta isto odstojanje....sinmbad:...ma pupak na pupak uvek je ista razdaljina.... :wink:
...ma idi begaj...Maslachak:....i idemoooo! ista meta isto odstojanje....![]()
![]()
![]()
HELENA33:hehe jandrla... pomislice dvica da njega muvash...![]()
topmodelsica:Gadniji je naslov ove teme, podseca me na Aca iz Arilja "Gadno je to".