Gadne farmerke!

Vidim po sebi (28) da me najviše privlače boot cut farmerke i to tamniji džins, bez aplikacija. Prošlo je za mene vreme izbledelog džinsa:lol: i gadnih farmerki, ali se ne predajem baš sasvim, nosim poluplitke farmerke, ne baš one do pupka:mrgreen: I jeste istina da najbolje stoje uz štikle, sad za špic nisam baš sigurna, nešto ga hejtujem u poslednje vreme:lol:

Ja bas volim farmerke niskog struka ^^
Doduse ne preniskogg - mora postojati neka granica...

Jednom, hodam gradom, stanem da pogledam nesto u izlog - leto, vruce i pored mene neko devojce a farmerkice toliko nisko da su joj bukvalno izvirile stidne dlake.
Nisam znala dal da se smejem ili da me bude blam sto sam uopste pogledala....

Ne znam zasto ali uprkos tome sto imam izrazen struk uopste mi ne stoje farmerke visokog struka.
Stavise u njima dodjem nekako vrecasta...mozda zato sto sam niska.
Najbolje mi stoje nesto uze farmerke i zvoncare, tako da se drzim da dva modela.

I ne bih se slozila da nikome ne stoje farmerke niskog struka - mislim da je veci problem to sto devojke ne znaju da ukombinuju te farmerke sa ostatkom odece.
Ja na iste uglavnom nosim tunike ili vec neke duze majice posto sam inace alergicna na sve sto je prekratko .... iritira me da idem ulicom i svakih 5 minuta natezem odecu dole...

Dobra tema na koju bi mogli malo da prodiskutujemo!

Slažem se sa gore navedeno konstatacijom da su levis 501 bile zakon.
Danas kad pogledam devojke koje nose toliko plitke farmerke, a da pri tome ne razmisljaju koje zdravstvene posledice mogu imati. Evo ja ću nabrojati neke.

Prvo: Nije za žene, devojke zdravo da nose plitko i mnogo usko izmedju dve ''dugačke lepote''.
Drugo: Plitke farmerke, a krsta gola, bubrezi sevaju, i na kraju šta se može očekivati.
(Da li imalo razmišljaju da će jednog dana biti majke. Dobro OK, možda su neki i odustali od toga, ali bez obzira zdravlje na prvom mestu. Zar ne?)
Treće: Danas je retko naći dobro iskrojene i dizajnirane pantalone od teksasa (jeans-a). A kvalitet materijala je očajan. Pohaba se za mesec, dva!
Četvrto: Kad se dobro razmisli i sve stavi na jedno mesto, pa da li bi dalje nosiLE farmerice.

Pa zar nije lepše kupiti neke elegantne ili ako imate dobru šnajderku koja će vam sašiti pantalone, i to po vašoj zamisli, i normalno po Vašim Merama. Pa zar tako ne biste izgledale - ž e n s t v e n i j e ?

Eto možemo malo i dublje o ovoj temi!

Dobra tema na koju bi mogli malo da prodiskutujemo!

Slažem se sa gore navedeno konstatacijom da su levis 501 bile zakon.
Danas kad pogledam devojke koje nose toliko plitke farmerke, a da pri tome ne razmisljaju koje zdravstvene posledice mogu imati. Evo ja ću nabrojati neke.

Prvo: Nije za žene, devojke zdravo da nose plitko i mnogo usko izmedju dve ''dugačke lepote''.
Drugo: Plitke farmerke, a krsta gola, bubrezi sevaju, i na kraju šta se može očekivati.
(Da li imalo razmišljaju da će jednog dana biti majke. Dobro OK, možda su neki i odustali od toga, ali bez obzira zdravlje na prvom mestu. Zar ne?)
Treće: Danas je retko naći dobro iskrojene i dizajnirane pantalone od teksasa (jeans-a). A kvalitet materijala je očajan. Pohaba se za mesec, dva!
Četvrto: Kad se dobro razmisli i sve stavi na jedno mesto, pa da li bi dalje nosiLE farmerice.

Pa zar nije lepše kupiti neke elegantne ili ako imate dobru šnajderku koja će vam sašiti pantalone, i to po vašoj zamisli, i normalno po Vašim Merama. Pa zar tako ne biste izgledale - ž e n s t v e n i j e ?

Eto možemo malo i dublje o ovoj temi!

Već smo tu "dubinu" o ženstvenosti prošli....

Волим плиће фармерке, тај ми крој најбоље стоји. Ал кад видим девојку којој се види назад црта између два гуза, увек се насмејем z:) што је много много је. Још боље је кад плитке фармерке носи неко са кило шлауфа, па се све прелије онако. Секси :zstidljivko:

Е ал приметила сам летос, све више јако младих девојака има огромне шлауфе! Како то :-/ тако младе, буквално 14-15 година

Ja obozavam farke niskog struka, a pre jedno mesec dana kupila sam jedne idealne, napred zesce plitke, pozadi dublje ne obicno. Imaju samo jednu caku, namenjene trudnicama, pa sam pazljivo odsila neki pamucni pojas koji se nadovezuje na farke i sad su optimalne:)

da ne videh prethodni post totalno bih zaboravila na ovu fazu ultraplitkih famerki :lol:

anyway, pre par dana dokupila jos dva para ( pristojno plitkih) omiljenog mi brenda :D

AW12_PL200151Q17_000_A0_1.jpg

Back