DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Može lock, poslala mi Dive pismo da vas zamolim, otišla je da roni u Costa del Sol

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može lock, poslala mi Dive pismo da vas zamolim, otišla je da roni u Costa del Sol
Postoji jedan kultni epitaf na grobu nekog rimskog legionara - gde si ti ja sam bio, gde sam ja ti ces biti
Ah da ...Setite se "Smrti u Veneciji" genijalnog Tomasa Mana...Neki tvrde da je gej roman,ali to i nije značajno...
Fon Ašenbah umire s njemu najlepšim prizorima života...Ko nije čitao-preporučujem...
Ah da ...Setite se "Smrti u Veneciji" genijalnog Tomasa Mana...Neki tvrde da je gej roman,ali to i nije značajno...
Fon Ašenbah umire s njemu najlepšim prizorima života...Ko nije čitao-preporučujem...
Читала а и филм гледала. Дирк Богард је био чудесан глумац.
sve zahvaljujuci aristokratskom umu lukina viskontija
vecinom zene jer nisu razumele knjigu a bogami i film koji je jedna od najboljih ekranizacija nekog romana
- - - - - - - - - -
sve zahvaljujuci aristokratskom umu lukina viskontija
Jeste,nema sisa...Ti si pokvaren, one se toliko trude da shvate da i gramatiku prate svakodnevno, da im nesto ne promakne,
a ti tvrdis da ne razumeju sustinu.Pa nema smisla.
Ti si pokvaren, one se toliko trude da shvate da i gramatiku prate svakodnevno, da im nesto ne promakne,
a ti tvrdis da ne razumeju sustinu.Pa nema smisla.
Jeste,nema sisa...![]()