gadljivost na godine

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potražite matursku grupnu fotografiju i pregledajte je malo...Ne sebe već one oko vas i setite se kako sad izgledaju!
Neki osedeli,ugojili se,ćelavi,prefarbane,bore i ostalo...
A u glavi i dalje ona ili onaj isti!:hahaha:
Da li vam to nešto kaže o ovohj temi i šta ste sve pisali?
Ja ovako,ja volim ovo,ja ono,ovako,onako...Pa to nije ništa novo...Novost je da ste svakim danom ,nedeljom,
mesecom,godinom,sve stariji i da ćete jednom,akbog da i sreća junačka starački dočekati proleće i radovati mu se...:lol:
Ima lepih stvari i sem ljubavničkih zlopaćenja,a skoro se trudite da vam to budu...
Volite i ljubite,ali onako usput i bez nekih ograničenja i uslovljavanja...Mnogo je lepše i lakše...A ništa ne boli...;)

Ah da ...Setite se "Smrti u Veneciji" genijalnog Tomasa Mana...Neki tvrde da je gej roman,ali to i nije značajno...
Fon Ašenbah umire s njemu najlepšim prizorima života...Ko nije čitao-preporučujem...

- - - - - - - - - -

Postoji jedan kultni epitaf na grobu nekog rimskog legionara - gde si ti ja sam bio, gde sam ja ti ces biti

Kaže mi da sam ti već repku...A opet si je zaslužio za ovu mudrost...;)

Ah da ...Setite se "Smrti u Veneciji" genijalnog Tomasa Mana...Neki tvrde da je gej roman,ali to i nije značajno...
Fon Ašenbah umire s njemu najlepšim prizorima života...Ko nije čitao-preporučujem...

vecinom zene jer nisu razumele knjigu a bogami i film koji je jedna od najboljih ekranizacija nekog romana

- - - - - - - - - -

Читала а и филм гледала. Дирк Богард је био чудесан глумац.

sve zahvaljujuci aristokratskom umu lukina viskontija

Back