Mortimer
Veoma poznat
- Poruka
- 11.366
Ajsa je sunnija a Al Assad je alevita. Nisam u sukobu interesa.
Mingo a gde je tu multikonfesionalnost, tolerancija?
Ti ne podnosis svoje muslimane sta tek onda da ocekuju ostale veroispovesti? Noz pod grlo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajsa je sunnija a Al Assad je alevita. Nisam u sukobu interesa.
Riba je........Mada ne volim plavuse.Uvijek se svađam sa njima i one sa mnom.........
Можда ти не знаш ништа о ТОЈ Либији.
Има који знају, зато учи.
Drugari, vasa ljubav prema diktatoru i bitangi Gadafiju je...Pa iskreno, malo bolesna.
Eto, to sam hteo da vam kazem.
A sad mi ostajte zdravi, cili i vedri, Drugarice i Drugovi.
Drugari, vasa ljubav prema diktatoru i bitangi Gadafiju je...Pa iskreno, malo bolesna.
Eto, to sam hteo da vam kazem.
A sad mi ostajte zdravi, cili i vedri, Drugarice i Drugovi.
Zamisli ti sedis u Bengaziju, i cujes na radiju da Gadafi kaze "sve u bengaziju cemo da potamanimo."Znas kami , razlicite su nam norme!
Ako je neko iskren i odan prijatelj u najtezim trenutcima za nekoga bitanga i diktator a ubica i terorista prijatelj onda je tu nesto nakaradno i bolesno!
Znas kami , razlicite su nam norme!
Ako je neko iskren i odan prijatelj u najtezim trenutcima za nekoga bitanga i diktator a ubica i terorista prijatelj onda je tu nesto nakaradno i bolesno!
Pa jesu.
Vi ste od onih likova koji ce da vise hejtuju komsiju sa kojim se tuzite i koji vam grebe auto, nego onog koji samara zenu, ali je dobar sa vama licno.
После физичког нестанка Гадафија није ништа остало од његовог система и концепта државе.Државници се процењују по ономе што остане после њихове смрти.Гадафи је последњих 10-так година своје владавине био колаборант западних сила, делио је новац шаком и капом западним политичарима, и опет је био свргнут и брутално убијен услед побуне подржане од стране његових западних "пријатеља".-Све то указује да је Гадафи био неспособан државник.
Чудно је да у таквом "рају на земљи" како се представља Гадафијева Либија код нас, дошло до оружане побуне, и свргавања владе.Сигурно је да је и страни фактор имао утицаја, али је очигледно да се и значајан део домаћег становништва побунио против Гадафија.
Zapad ima problem: Gadafijeva ćerka Ajša počela ujedinjenje Libije
- - - - - - - - - -
Срећно, лепа Ајша!