G17+ - maлa sekta veлiki apetit

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekonomski lobi čuva G17 na vlasti.Jedva da pređu cenzus a opet su na državnim funkcijama.Ima ih u raznim aferama koje se čačnu a posle niko to i ne pominje;gde su novinari ,gde je insajder.Đinđić je odmah smenio Dinkića sa mesta guvernera kada je video šta je uradio sa bankama.

Ne samo zbog toga,Điki je slao sve ministre i ove sa funkcija na psihološku proveru,kad gle čuda Mlađa šizofrenik.:whistling:

Imas li boljeg kandidata za njegovo mesto? Direktno pitanje i ocekujem direktan odgovor, a ne frazetina i pljuvanje.

Moj deda pokojni je bolji kandidat...ako nista bar ne bi krao i lagao a to Mladja jedino i radi svih ovih godina. Sada su se tako napunili sa ovim "letnjim kursom evra" da je to bruka.Sad ce normalno taj kurs da se vrati na preko 80 cim prodju odmori i smanji se promet stranaca kao i nasih gastarbajtera.

Moj deda pokojni je bolji kandidat...ako nista bar ne bi krao i lagao a to Mladja jedino i radi svih ovih godina. Sada su se tako napunili sa ovim "letnjim kursom evra" da je to bruka.Sad ce normalno taj kurs da se vrati na preko 80 cim prodju odmori i smanji se promet stranaca kao i nasih gastarbajtera.

To sve zemlje u regionu rade, u cemu je problem? Veca ponuda evra - evro pada... Manja ponuda evra - evro raste...

PA Grunfe nisam tebe pitao nego Boba. Ali u svakom slucaju, vas dvojica se potrudite da postavite tvog pokojnog dedu za prvog ekonomistu drzave, a do tada trpite Mladju. To vam je - sto vam je :whistling:

Back