G tacka

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Nemački ginekolog Ernst Grafenberg je 1950-ih godina opisao zonu ženske anatomije koja i danas izaziva polemike i kontroverze. On je u to vreme istraživao povezanost uretre sa ženskim orgazmom te otkrio erotsku tačku na prednjem zidu vagine koja je osetljivija od ostalog dela. Oko famozne G tačke se do danas naučnici nisu složili da li postoji uopšte. Iako mnoge žene tvrde kako je definitivno imaju, ostala je misterija ženske seksualnosti.

Jeste li pronasli svoju G tacku, i koristite li je ... da li je uvijek tokom sexa aktivna, ili samo ponekad? Sto se tice muskih, znate li za partnerkin centar zadovoljstva, jeste li nabasali na njega ?

I postoji li to uopste ? :think:

Ehhhh

cini mi se da sam davno citao o tome, da nije dokazano da ima te tacke, i da samo predpostavljaju
sad ne znam dal i sta kaze trenutna nauka ima li nema?

moje misljenje, da je to, kako da objasnim, buva koja je pustena, jako opasno i mocno oruzije
prvo smatram da zena, koja je nezadovoljna ili ima problema sa O ili da dodzivi to nesto lepo, vrsi pritisak na sebe i partnera
drugo, ona koja uziva i moze sve, ona ako razmislja o tome a partner pokusa da nadje, a glava je pokretac svega, i da nema te tacke umislice je i osetiti nesto a to je dobro za oboje
trece, ona koja misli da zna gde je ta tacka, ona ce se sama namestati, opet glava radi svoj posao, dok ne umisli/oseti da joj nesto prija, onad je to to
znam dosta primeraka koje su se tako nemastale i ono kazu, kako nekad potefis a nekad ne?
pa sad, do mene je il do tebe, sta ako nema te tacke?
sta ako nisi dovoljno spremana a i ja mozda masim, masim kako opipavam kojim intenzitetom, lev, desno, napred nazad, prebrzo presporo i sve sto ide uz to
ali kad sve pase, ko da si sve te navodno tacke potrefio bude neka jaka eksplozija i ekstaza a tolko si u nirvani bio da ni ne znas sta i kako je doslo do toga

Poslednja izmena:
ako hoces da je iritiras - kazi devojci bilo sta sto joj smeta :lol:
a za aktiviranje, pa nisam ja uciteljica :lol:
nalazi se sa unutrasnje strane, prednjeg zida vagine..na gornjoj trecini
i ne aktivira se uvek, zavisi od vise faktora

5965929_700b.jpg

To ovako nesto :think:

Back