cheda@
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
zanima me obavestenost kako zenske tako i muske populacije o G tacci kod zena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslusaj Veselu_zenu_beogradska..cheda@:zanima me obavestenost kako zenske tako i muske populacije o G tacci kod zena?
...neka gurne dva prstaVesela_zena_beogradska:Ili je ovo kao neko preslishavanje, ko zna neshto o G ..
Dosta više sa tim G....pređi na sledeće slovo....cheda@:zanima me obavestenost kako zenske tako i muske populacije o G tacci kod zena?
Nije valjda da si bila sa Funky Gejomorgazmma:posle svih mojih iskustava,mislim da cu svoju "g" nazvati "funky"
cheda@:Znaci da ima i onih koji su experimentisali pa je je bilo"jel bre bavis li se ti to speleologijom","st s navalio da kopas","e pa to boli"do onog vadi vise te prste i daj nesto konkretno?
Grafenbergova.cheda@:Pravo ime G-tacke je Gratenbergova tacka,po imenu doktora koji je prvi opisao pedesetih godina proslog veka.Ta "tacka"je ustvari mali brezuljak u unutrasnjem gornjem delu vagine i moze biti od 5do30mm.Kad se pritisne "brezuljak"rezguje jer ga cini visoka koncentracija seksualnih zivaca koji proizvode hormone....ali kako sada moram da palim za jedno sedam dana napisacu vam kompletnu informaciju o istom a do tada budite dobri i bez speleoloskih pohoda