FX5700 ultra VS R9600XT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
hahahahah
Pochecu da brishem postove ovakvog karakter-a, majke mi....

Slushaj pametnjakovicu, ovim si dokazao da veze s vezom nemash...Ko kaze da ATi pravi takve probleme, ochigledno nema pojma....Bolje nemoj da postujesh, smejace ti se neko...

Evo i mene nesto cima kad upalim komp uopste se ne pali monitor ,tek kada ga ugasim na dugme i ponovo upalim sve radi kako treba

Au bre shto ste komplikovani...Moguce je da odredjeni primerak pravi probleme, to se dogadja i kod Intel-a i kod AMD-a i kod NV i kod ATi-ja...Postoje mogucnosti i kada odredjeni model pravi probleme, ali to OVDE NIJE SLUCHAJ...300 puta trebam da ponovim????
Mogu ja i na josh par jezika, ako je nekom komplikovano da shvati...
Verovatno neshto nije u redu kod tebe, chim se to dogadja, proveri...

Sta je cikice sta se bunite?
Ovo je mesto gde se uci i uporedno razmenjuju iskustva,da li sam u pravu?
Verovatno ste od onih likova sto kada vide neku novu komponentu s :D :D :D :D :D :D ju,i usput se pravite pametni.
Bolje nadoknadjujte iskustva sa devojkama,zenama(verovatno ih nemate dovoljno kada stalno visite po netu)

rastamann:
A ja dnevno prodam 10-ak i po papirima, danas, zadnji redni broj na servisnim listovima je bio 320 za ovu godinu...
Nadam se niko iz uprave prihoda ne cita ove postove.
Kako stignete da se prepucavate po forumu kada vec imate toliko posla ,a koliko sam shvatio Rasta se bavi i testiranjem raznih komponenti tako da je postao moj omiljeni lik.
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back