FUTURAMA

• Začetnik teme Začetnik teme Sizzlym
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jako dobar crtani ima mnogo jake fore,mislim da sam odgledo skoro sve epizode,gledo sam do nedavno na Italia 1 sreća da znam italijanski inče mi nebi bilo ni upola zanimljivo,najbolje su mi prvih nekoliko epizoda kada se fray tek upoznaje sa budućnošću.

ali onaj Zapp Branigan, koji smarač.

podseća malo na Duffmana iz Simpsonova, s' tim što je Dafmen nekako dobra duša.

---------------------------

Glurmo: This concludes the part of the tour where you stay alive.

:)

Meni i dalje nije jasno zasto nijedna TV stanica u Srbiji nije otkupila taj crtani. Kupuju svu mogucu produkciju al' za Futuramu nema mesta izgleda nigde. Jos sad vise nije ni u FOX-ovom vlasnistvu, vec "Comedy Central"-a, pa bi trebalo da bude jevtinija...

da. čudno.
zbog toga je i nisam provalio ranije.
bio sam u fazonu 'znam za to, al ko će sve to sad da skida', al ubuduće šta god Groening uradi, prvo je na listi za download.
stvarno je lik :)

a i spica ljudi je neverovatna, meni je to najinteresantnija uvodna tema koju sam cuo
doduse, ovo je iz ovog DVD filma "Bender Big Score",al' nije losa ni ovako remiksovana...

epizoda sa 'what if' mashinom

klanja.gif

Futurama-BeastWithABillionBacksa-2-1.jpg

Futurama-BeastWithABillionBacksa-1-1.jpg

Futurama-BeastWithABillionBacksavi_-1.jpg

Odgledao...ne mogu a da se neotmem utisku da su one 25-to minutne epizode mnogo mnogo smešnije (a samim tim i bolje)...Bender jedini na nivou, odličan, eh...menjajte scenariste pod hitno.....za fanove only
edit>
Pošto sam odgledao još 2 puta (prvi put sam gledao oko 03.00), i provalio bar 10-15 fora koje nisam primetio noćas, promeniću i mišljenje...scenaristi dajte malo plitkije i očiglednije fazone, nema svako IQ 140+ i nije svako gledao baš sve epizode na TV-u...a naročito u Srbiji...dakle:ako gledate Futuramu prvi put, nemojte počinjati sa ovim DVD filmom, odgledajte seriju, fanovi-navalite!!

Poslednja izmena:
ali epizoda sa onim rupama u vremenu.

Komentator: ''Ladies and gentleman, something very STRANGE has occured in this basketball match..... between space clowns and atomic mutants. ''

:rotf:

haha...sad se ne secam bas bilo je bez titla
ono kad su otisli u neku kucu pa su krvlju na zidu bile ispisane te cifre ....pa se bender upasio i pobegao
i mislim da u toj epizodi Bender trebao Fraju spasiti zivot il obrnuto....pa su isli i kod neke vracare da ih posavetuje ...taj deo mi isto dobar :D
aaa nije dovoljno detaljno...al nema veze :D

:sad2::sad2:
aaaaaaaaa
Jurassic bark, epizoda sa kučetom.
:sad2::sad2:

nešto najtužnije što sam gledao.

Jeste vala, i meni je baš bila tužna ta epizoda...

Super serija...Mnogo podseca na simpsonove,family guy, i te slicne serije....Sto je jos jedan plus kod mene zbog toga sto ja obozavam te serije :D

Gledao si Family Guy? Isto kao i za Futuramu, nisam baš sretao puno ljubitelja ove serije kod nas. Ja lično sam je ne samo gledao nego i prevodio, možda si čak i gledao s nekim mojim titlom... Ali nije to toliko popularno kod nas. Bio sam i otvorio temu, ali odziv je bio slab. Izgleda da nešto treba da bude puštano na našoj televiziji da bi steklo kakvu-takvu popularnost, mada čak ni to ne mora da bude garant...

@tema: Meni se ta serija, kad sam je otkrio, veoma dopala, ali kasnije sam izgubio interes... Zadnje što sam gledao je Bender's Big Score, ovaj što je sad izašao još nisam. Preporuke?

Je l našo neko srpski subtitle za Bender's Game (ili hrvatski, svejedno)?
Pokušao sam da nađem, ali nisam uspeo... Ako je neko našao, neka mi kaže odakle da ga downloadujem... Hvala unapred.

Je l našo neko srpski subtitle za Bender's Game (ili hrvatski, svejedno)?
Pokušao sam da nađem, ali nisam uspeo... Ako je neko našao, neka mi kaže odakle da ga downloadujem... Hvala unapred.

Zar ovo nije igrica :rotf::rotf:

Gledao si Family Guy? Isto kao i za Futuramu, nisam baš sretao puno ljubitelja ove serije kod nas. Ja lično sam je ne samo gledao nego i prevodio, možda si čak i gledao s nekim mojim titlom... Ali nije to toliko popularno kod nas. Bio sam i otvorio temu, ali odziv je bio slab. Izgleda da nešto treba da bude puštano na našoj televiziji da bi steklo kakvu-takvu popularnost, mada čak ni to ne mora da bude garant..

Ma ko je*e titl gledao sam samo prvu sezonu sa titlom....Serija otkida koliko je dobra narocito Stewie......A ima sad neka slicna valjda American father ili tako nesto

nije igra, no nova epizoda...i to veoma dobra, moram priznati, ponajbolja kako su počeli da izbacuju ove periodične epizode na DVD-u...da ne pričam spoiler-e, evo nekoliko sličica...
domino-futuramabgavi_000081206-1.jpg

domino-futuramabgavi_001905528-1.jpg

domino-futuramabgavi_002994533-1.jpg

domino-futuramabgavi_003995074-1.jpg

titla još nema, suviše je rano, biće za neki dan, mada možeš engleski da nađeš ako ti znači

nije igra, no nova epizoda...i to veoma dobra, moram priznati, ponajbolja kako su počeli da izbacuju ove periodične epizode na DVD-u...da ne pričam spoiler-e, evo nekoliko sličica...
domino-futuramabgavi_000081206-1.jpg

domino-futuramabgavi_001905528-1.jpg

domino-futuramabgavi_002994533-1.jpg

domino-futuramabgavi_003995074-1.jpg

titla još nema, suviše je rano, biće za neki dan, mada možeš engleski da nađeš ako ti znači

Našao sa engleski titl ;)

Back