Funny rooms

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i meni je prljavo(svetlo) roze boje...i dan danas je te boje, ali se ne vidi :D

Moja se boja savrseno vidi, i uklapa se sa bojom ormana, koja je isto tako svetle roze prljave boje, samo malo tamnije, i sa jako diskretnim srculencadima, i kockicama, zlatne boje, to je po Feng suiju za pare, ta boja privlaci pare. A roze je naravno boja ljubavi.

moja soba...
na vratima pise 'I love Dogs' ali trebalo bi da pise ''treba da se cisti'' ili ''welcome to the jungle''...odmah se uocava ogromni krevet i pored njega gooomila svezaka,knjiga,CD-ova jer u krevetu ucim,slusam muziku,bla bla bla...
osim toga imam i radni sto(?!) koji nema svoju svrhu osim da popunjava sobu i polica sa knjigama koja je ugradjena u zid i tu se nalaze knjige,casopisi i svakakva cuda...zidovi su beli(mada je jedan deo zida hm.. prljav jer se na njemu izivljavam kada ne znam da uradim neki zadatak pa taj zid sluzi za svrljanje i lomljenje olovki)

to je to(otprilike).

moja soba...
na vratima pise 'I love Dogs' ali trebalo bi da pise ''treba da se cisti'' ili ''welcome to the jungle''...odmah se uocava ogromni krevet i pored njega gooomila svezaka,knjiga,CD-ova jer u krevetu ucim,slusam muziku,bla bla bla...
osim toga imam i radni sto(?!) koji nema svoju svrhu osim da popunjava sobu i polica sa knjigama koja je ugradjena u zid i tu se nalaze knjige,casopisi i svakakva cuda...zidovi su beli(mada je jedan deo zida hm.. prljav jer se na njemu izivljavam kada ne znam da uradim neki zadatak pa taj zid sluzi za svrljanje i lomljenje olovki)

to je to(otprilike).

Wauuuuuuuuu :D
Bas super to sa zidom!!!
Moja drugarica ima zid poseban za zvrljanje!!!Bas je mocno...:D
Ima otiske karmina, ispisane textove pesama, potpise ortaka, crteza itd..
Stvarno je bas super!!!
Moja vrata jedino nisu izlepljena...ona bas sluze, sto kazes, za izivljavanje :D
Zvrljam ih, crtam, zapisujem potsetnike, brojeve telefona itd....

Moje kumice( jako su male) imaju jedan zid koji je išaran samo tako!!! Sve neke žvrljotine...
Ovako: Moja i Marge-ina soba je...hmmmm dosadna i što kaže jecawaste, ko džungla...kad uđeš vidiš ispred sebe dva stola, komp na njima(jedan), žute zidove, na njima postere, štreberska vrata( na vratima su zalepljene karte:mrgreen: ) , dva kreveta i dve stolice sa po jednom kamarom stvari...i kreveti su u džumbusu...Imamo i neki roze(???) tepih...Jedva čekam da krečimo sobu!!! Zidove ćemo malo tamnije žuto, a zid na kom su prozori u bordo!!! Wooow!!! Gothic...
Ajooooj koliko se ispisah!!!!!:roll::shock:

Moje kumice( jako su male) imaju jedan zid koji je išaran samo tako!!! Sve neke žvrljotine...
Ovako: Moja i Marge-ina soba je...hmmmm dosadna i što kaže jecawaste, ko džungla...kad uđeš vidiš ispred sebe dva stola, komp na njima(jedan), žute zidove, na njima postere, štreberska vrata( na vratima su zalepljene karte:mrgreen: ) , dva kreveta i dve stolice sa po jednom kamarom stvari...i kreveti su u džumbusu...Imamo i neki roze(???) tepih...Jedva čekam da krečimo sobu!!! Zidove ćemo malo tamnije žuto, a zid na kom su prozori u bordo!!! Wooow!!! Gothic...
Ajooooj koliko se ispisah!!!!!:roll::shock:

A ormani???:D
Ma sta ce ti ;) Ja garderobu drzim na pisacem stolu, posto ucim u kuhinji...
Tako da dva ogromna dvokrilna ormana nicemu ne sluze, sem kad treba da "sredim" sobu. Tad sve stvari samo strpam u njih i sve bude cakum-pakum :D
Krecite samo jedan zid u bordo???

hehe,sta ce ti papir kad imas vrata:lol:

Najozbiljnije :D

Imam zapisano vreme kad su otvorena vrata kod razredne, broj fona mnogih ljudova, neke prozivke....to ja ispisem velikim slovima "Nadja ciganstura" da bi nervirala sestru(iako nije sa mnom u sobi) :D, onda otisak saka koje su bile namazane temperama, neke zezalice, Logo Aerosmitha, metallice i tako tih bendova i crtezi nekih likusa, i crtezi ociju...posto njih najcesce crtam svuda...A bas je strava kad se pogleda celokupna prica :D Sarenilo ogromno...

A ormani???:D
Ma sta ce ti ;) Ja garderobu drzim na pisacem stolu, posto ucim u kuhinji...
Tako da dva ogromna dvokrilna ormana nicemu ne sluze, sem kad treba da "sredim" sobu. Tad sve stvari samo strpam u njih i sve bude cakum-pakum :D
Krecite samo jedan zid u bordo???

Imam jedan oramn prikucan u zid, i jedan običan...zaboravila sam...
A da, i ja tako!!!:D:mrgreen:

Moja soba nesto nije specijalna.Nemam nijedan poster,ustvari imam samo jedan i to mali poster od Rihanne koji sam zaboravila da skinem a i mrzi me.Imam orman,policu za medice,barbike itd koje cuvam i dalje.Krevet ne tako veliki,sto na kome nistabukvalno ne radim i to je otprilike to.O da imam na vratma zalepljen natpis "Hvala sto ne pusite".Inace nemam sliku.

Back