- Poruka
- 4.765
Kako znaš?
Ma bre jeste bre!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš?

Koliko ti je trebalo da tako urediš sobu?

ali, još jednom moram da napomenem da mi se jaaaaaako sviđa tvoja soba. stvarno je mnogo dobra.
:-D :-D
koliko ti je trebalo da skupiš sve ove slike?

katy loodo moja...pa pola veka bi meni trebalo da skupim toliko posdtera,slika i ostalog i josh pola veka da to slozim,polepim...a za jedan vek...e tada necu biti ziva...tako da tako neshto necu ni da pokushavam...
 ne znam da li ima vise od 1000 postera...ima sigurno....kako sam srecna sa ovakvom sobom
 ne znam da li ima vise od 1000 postera...ima sigurno....kako sam srecna sa ovakvom sobom 
moja soba je cela roze....kao iz bajke...xe,xe,....sutra stavljam slike,jer nisam kuci,pa ne mogu da slikam....ali zamolicu seku da slika pa mi poshalje....keti svaka cast!!!!!!!!!!!!!!
 sva u veselim bojama. Bila sam kao dete u svetu bajki
 sva u veselim bojama. Bila sam kao dete u svetu bajki  ali najozbiljnije....tad je bila lepa ali ovakva mi se vise svidja
 ali najozbiljnije....tad je bila lepa ali ovakva mi se vise svidja  jojjjjjjjjj
 jojjjjjjjjjJa sam to lepila bez ikakvog redosleda, vidis i sama koliko ima slika, sve jedna preko druge i na plafon dobro da nemam na podune znam da li ima vise od 1000 postera...ima sigurno....kako sam srecna sa ovakvom sobom
Saljite i vi vase sobice!!!!

Ja moju nisam slikala...a i da je slikam nema nishta posebno...veeeeeeeelik radni sto,mini linija,police iznad kreveta,sa strane ormari....roza zavesa,2 zida pistace zeleno i dva roza...velika vrata-prozori shto vodi na balkon....najudobnija fotelja na svetu (nazalost siva pa se ne uklapa ali zato preko nje stoji roze plahta....za kamuflazu...8-))...nekoliko postera ovako i veeeeeeeeeeeeeliki poster Novaka Djokovica iznad moga kreveta tako da ga gledam kada se probudim...:razz: a da pokrivach od pastelnih boja i mnogo jastuchica po krevetu...
Ja vishe volim kada u sobi mogu da se opustim (za to valjda i sluzi) nego da imam mnoooogo slika jer mi se to chini jakooo shareno...ali poshtujem tudje ukuse....

katy,svaka cast za sobu,ali mene iskreno malo plasi...zidovi se uopste ne vide i gde god da pogledas-tu je jedna osoba koja gleda u tebe...uvrnuto.
katy,svaka cast za sobu,ali mene iskreno malo plasi...zidovi se uopste ne vide i gde god da pogledas-tu je jedna osoba koja gleda u tebe...uvrnuto.

ili opisite recima
 ili opisite recima