Fun Club Novaka Djokovica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volela sam Novaka da gledam u Adidasovoj opremi kada je pocinjao.
I u Tacciniju je sjajno izgledao, ali mi se ovaj novi brend ne svidja.
Nije da mu lepo ne stoji (ali vise ne nosi tako cesto crnu boju), koju ja obozavam. Nisam slucajno Nox (nocna)... smeh... A i njemu lepo stoji crna, vidi se na Duskinoj slici koju je postavila.
Lepo mu stoji i crvena boja, a onu rezedu neka izbegava. Nju ne volEm.

Mozda je malo off, al` zensko sam pa naravno volim modu, Wilson ima dobar autfit, a i Fila nije los.
Videla sam da je i H&M izbacio sportski autfit... hm... nije lose, neke nove ideje.
Eto, ja malo i o ``modiranju``. Jace od mene.

Pazi ti nju sta gleda....to mi nikada nije palo napamet.:D

Tokom 50 minuta fantastične priče o nastanku zvezde svetskih razmera govorili su Jelena Genčić (teniski stručnjak), Slobodan Živojinović (predsednik TSS), Vojin Veličković (urednik Sportskog Žurnala), Bogdan Obradović (selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije) i prof. dr Žarko Trebješanin (psiholog).

Pa da cujemo sta pravi strucnjaci kazu o Novaku Djokovicu.
Emisija je u delovima...nije do mene vec YT:)

Poslednja izmena:
Brojimo sate... do meca!
Idemo!
Hvala na Raspakivanju. Gledam...
Jelena uvek odmerena, objektivna, pametna, strucna... dusa od zene.
Veliki gubitak sto je vise nema.
Odlicno sto pustas ove klipove da se prisetimo sta je bilo te 2010.

``Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju...``

Poslednja izmena:
Biti ili ne biti....

4915B817063F4A23AEAE41DDBB944FE5.ashx

3DB43E22C5434DDB9F1E21994FE3AEF1.ashx

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=08&nav_id=751194
Đoković i Nadal ulaze u istoriju
AG

Rivalstvo Novaka Đokovića i Rafaela Nadala postaće u ponedeljak i zvanično najveće u istoriji Open ere.

Biće to 37. međusobni duel dva velika šampiona, jedan više nego što su odigrali Ivan Lendl i Džon Mekinro.

Da je ovo možda i najveće rivalstvo u istoriji tenisa govore i činjenice – biće ovo 11. duel Nadala i Đokovića na Gren slem turnirima i čak šesti u Gren slem finalima (3-2 za Đokovića).

Samo su Federer i Nadal više puta igrali u finalima Gren slemova (8), ali čak ni njih dvojica nisu odigrali toliko mečeva na Gren slemovima (10).

Novak Đoković izborio je peto finale na US openu pobedom nad Stanislasom Vavrinkom, dok je Nadal u polufinalu bio bolji od Rišara Gaskea.

Nakon meča, Novak nije bio previše zadovoljan svojom igrom. Nadal je istakao da su dueli protiv prvog tenisera sveta uvek posebni.

Loša stvar po Novaka je što Nadal vodi sa 7-3 u mečevima odigranim na Gren slemovima. Dobra je što su sve tri Đokovićeve pobede stigle u finalima (ukupno 8-8 u finalima).

Neka tako bude i u ponedeljak u Njujorku...

Poslednja izmena:
Stegni srce a opusti ruku igraj svoju najbolju igru pisi istoriju NOLE MAJSTORE :heart::heart::heart:
39327918522d091355829105227285_size3.jpg

„Trenutno je meč sa Nadalom najveći izazov u našem sportu.
On se bori za svaku lopticu i igra tenis života na tvrdim podlogama.
Znamo da u prošlosti nije briljirao na betonu, ali sada je spreman i nije izgubio meč ove godine na tvrdoj podlozi.
Igrali smo dva puta ovde, znam šta treba da radim, ali mnogo je lakše to reći nego učiniti“,

Rece NOLE ...Kakav je to nagovjestaj ? Videcemo ...
Mora vjerovati da moze da ga pobijedi i tako uci u mec .
Ko sam ja da ga ucim ? On to dobro zna , a ja cu vjerovati uvijek da on moze vise jer moze .
Nisu na vidjelo izasle sve njegove mogucnosti .
Uzdam se u njegov pozitivni inat karma naroda koji ga je iznjedrio.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back