Fukareštine butum dunjaluka, skamarajte se

Жижи

@ White Queen ❤️
VIP
Poruka
35.828
Već 10 godina gledam krv do koljena na Politici.
Nepodnošljivo.
Ali, voli narod da se svađa više neg se leba najest.
Evo, tucite se, svađajte do mile volje.
Valjda ništa drugo i niste zaslužili.
Vi se svađajte, a vlas će da vam diže cene. I dok ne postanete fukare, nećete ni razumeti naslov.
Bez prostakluka molim. Hvala

Poslednja izmena:
Ne podnošljivo.
Vi se svađajte, a vlas će da vam diže cene. I dok ne postanete fukare, nećete ni razumeti naslov.
kasno si se pridruzila krsti. do tamo neke 2009-2010 bilo je kul.
i ostali pdf su bili aktivni i normalni
politika jeste bila mesto svadja, ali je vremenom preraslo u ovo bolesno stanje

meni licno prija ovo stanje :)

vecina samo troluje. i ne misli ono sto pise. nego valjda je to obicaj

Nije politika losa, sta fali da vidis koliko su ljudi pupavi i sebicni....bolje nego da mislis da su kao romanticni kao sto se mnogi predstavljaju na romantici a onda vidis da im je romantika samo naziv kako da sto pre skinu gacice...
Sto je neka defektna romantika, ali je oni potpuno prihvataju kao normalnu...

A kvalitet komunikacije, pa i to je signal o opstoj inteligenciji i kulturi...
Cim ti vidis da te ne razumeju kad razdvajas pojmove nego sve krste istim pojmovima, to je lepo upozorenje sa kim pricas, samo nastavis ali tada znas da ce sve da tumace u svom skracenom recniku , pa te mnogo ne interesuje to sto ti komplikujes svoj iskaz razlicitim pojmovima koji njima isto znace...oni sve to vide kao automobil, bio on mini traktor, audi , mercedes ili volvo ili megan....samo ako ima volan i 4 tocka, za njih je automobil i rugace se kad pomenes mini traktor, ali ce i njega zvati automobil...

Nepodnošljivo.
I ja sam uvijek mislio da mi je duznost i obaveza da ukazem na neke stvari u drustvu,politici, da dam dobar primjer dok nisam skontao da nema nikakve veze jer ljudi ne slusaju ,samo se bore da dokazu da su u pravu.Jedino sto je tu interesantno kakav je sklop u glavi kod osoba.

I ja sam uvijek mislio da mi je duznost i obaveza da ukazem na neke stvari u drustvu,politici, da dam dobar primjer dok nisam skontao da nema nikakve veze jer ljudi ne slusaju ,samo se bore da dokazu da su u pravu.Jedino sto je tu interesantno kakav je sklop u glavi kod osoba.
Da ti kaže. Od ovog nasča, ama baš ništa ne očekujem. Ali neka ga, kao spomenik ljudskoj gluposti.
I prošli rat nismo vodili iz mržnje. Vojska bila gladna, smrznuta, mokra. Svi, bez razlike. Cigara nije bilo, jedino su u Sarajevu puštali marlboro iz obijesti.
Kod nas 1 cigara Lord bila je 2 mleka +pola hleba. Treba da se zna.

Mislim da ipak ti nesto ne razumes - da bavljenje *politikom* i *dizanje cena* nisu razlicite stvari (a tragicno je sto imas i podosta istomisljenika)...

Razmisli malo o sledecem,
Bertolt Breht, jedan od najznačajnijih nemačkih dramskih pisaca dvadesetog veka -

– Najgora od svih vrsta nepismenosti jeste politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, ne učestvuje u političkim dešavanjima. Ona ne zna da troškovi života, cena pasulja, ribe, brašna, stanarine, cipela, lekova... direktno zavise od političkih odluka. Politički nepismena osoba je toliko glupa da je ponosna i busa se u grudi govoreći kako mrzi politiku. Taj imbecil ne zna da se iz njegovog političkog neznanja rađa prostitucija, napuštena deca, i najgori od svih lopova: loši političari, korumpirani i potkupljeni od strane lokalnih i multinacionalnih kompanija – objasnio je Breht.

Pa zakljuci - da li je mudro i dobro ne baviti se *prljavom politikom*... posto ces ipak svakako ziveti onako kako ti politicari urede

Poslednja izmena:

Back