Fuji S5700 galerija

...tema je pokrenuta da bi se razbio mit o losem aparatu.. predlog je bio da se tema objedini za Fuji brand...ostala je pod ovim nazivom, iako je bilo slika sa drugih Fuji modela...ali, ako smeta, slobodno je zakljucajte...btw, u zadnje vreme je jako cudna atmosfera na celom forumu posvecenom fotografiji, ako smem da primetim...

...tema je pokrenuta da bi se razbio mit o losem aparatu.. predlog je bio da se tema objedini za Fuji brand...ostala je pod ovim nazivom, iako je bilo slika sa drugih Fuji modela...ali, ako smeta, slobodno je zakljucajte...btw, u zadnje vreme je jako cudna atmosfera na celom forumu posvecenom fotografiji, ako smem da primetim...

meni licno ne smeta, zato sto su odlicne slike na ovoj temi :) a to sto kazes, razbija mit o fuji-u i pokazuje kako onaj ko ume moze sve sa tim aparatom.

..drago mi je da si zaodvoljan fotografijama! A, sto se tice videa, 640x480(0.3mpx) tog kvaliteta je solidno..video snimaj samo ako moras, nije za neq pro upotrebu..
..preporucujem ti da probas P-mode, nemoj Auto, zato sto nekad moze da otera ISO previsoko, preteran je sum u tom slucaju...pozzz

i msilio sam tako. imao sam pre ovogo nikon coolpix l14,i slike su bile slabe,a video zapis super,pa sam ocekivao da ce ovdje bit slicno.

a neke fotografije cu stavit ovdje.vec sam stavio forografije hrama na topicu "manastiri.."

nemam sad vremena da malo probavam sve.ali od jeseni cu malo da se posvetim tome.

Mislim da kupim s5800 pa me zanima kakav je on u poredjenju sa ovim 5700 ili 5600? Citam na nekim drugim forumima da je velika razlika u njihovim cipovima i da ima razloga zasto je 5800 iako noviji jeftiniji od ove dvojice.

I jos nesto, koliko Mb zauzme minut snimanja na kartici VIDEO SNIMAK u maximalnoj rezoluciji?

Ova tema je vrh! :)
mnogo mi je pomogladok se bejah dvoumila oko nekih fotoaparata i podesavanja, fora forica sa fotografijom i greota je da se zatvori, posto vidim da je to neko predlozio :(
izgleda da tju se i ja uskoro pridruziti Fuji druzini, pa
planiram da i ja kacim slika ( u skladu sa pravilnikom ;))

viva la tema!
poz!

Back