Фудбалски Стадиони

Да ли су "вечитима" потребни нови стадиони или да деле будући Национални стадион ?

• Нека деле будући Национални стадион

glasova: 4 50,0%
  • Нека саграде сами нове стадионе

glasova: 4 50,0%

• Ukupno glasova
    8
maxresdefault.jpg

Divno.Pravi fudbalski stadion bez atletske staze.

Нови стадиони - вечни влажан сан свих балканских народа.

Отворићу тему новим стадионом АЕК-а.

AEK_Stadium_-_Opap_Arena.jpg
maxresdefault.jpg

Грчка у дуговима две деценије, испадали у другу лигу и ипак направише стадион од 31.100 места.

А Рајка Митића и ЈНА за пар година ће UNESCO да стави под заштиту
Kakvih svih balkanskih naroda.. malo se informisi kakve stadione savremene nove(neki barem nacionalne) imaju Rumunija,Grcka,Albanija pa i Severna Makedonija.

Kakvih svih balkanskih naroda.. malo se informisi kakve stadione savremene nove(neki barem nacionalne) imaju Rumunija,Grcka,Albanija pa i Severna Makedonija.
Албанија и Македонија имају по један, а остала фудбалска инфраструктура им је у распаду... Грци нису богзнашта направили тако да је то и њима и даље влажан сан поготово ПАОК-у, Панатинаикосу.... Једино Румунима свака част мада њих не рачунам у Балкан.....

Zanimljivo je da si ti prvi lik koji je za taj stadion upotrebio pridev lepotica.. Do sad sam čuo pohvale tipa ruglo grada,najružniji stadion i tako.Ti si prvi čovek (iz Hrvatske) za koga znam a da je rekao da je taj stadion lepotica.. Ali dobro ukusi su stvarno različiti.
Zajebavam se jbt. Pa ko sa zdravim mozgom u glavi može misliti da je maksimirski stadion lijep? z:lol:

Taman za Osijek. Mislim da će kapacitet biti između 12 i 15 tisuća. 10x u sezoni će biti pun sigurno, ostalo ovisi o rezultatima i trenutnoj pozciji na ljestvici.
Plus je idealan i za neke utakmice reprezentacije u kvalifikacijama. Wales, Latvija, Armenija u ciklusu za 2024. npr. Da Rijeka natkrije Rujevicu, a Istra Aldo Drosinu, te da Varaždin napravi malu tribinu i iza drugog gola, imali bi 4 bombon mala stadiona. Zagreb da dobije normalan stadion nećemo dočekati (dok nam god UEFA gleda kroz prste, pomaka biti neće), za Split stvarno ne znam.

maxresdefault.jpg

Divno.Pravi fudbalski stadion bez atletske staze.
Šteta što ne natkriju sve tribine. Ovako kad padne kiša kisne 90% stadiona. Ali da, to je tip stadiona kojem bi trebali težiti exyu klubovi koji nisu Big 4. Sad jel kapacitet 10, 15, 20, ili 25 tisuća ljudi, ovisi o klubu. Ali ne znam jel postoji klub u exyu ( osim velike četvorke) da mu treba stadion od 25k, ili čak iznad toga? Željo ili Sarajevo možda, ali čisto sumnjam.

Back