Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima

Да ли сте за изградњу националног стадиона?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Uzice ( kao Maksimir, svaka tribina vodi svoju politiku )

stadion_11_0040.jpg

Po meni bespotrebno stavljanje atletske staze na stadion koji se jedva nekako uklopio .... A ova jedna tribina je predvidjena za stajanje ?!
Bitno je da sluzi svrsi,danas ce biti pun,11 hiljada ljudi...

Poslednja izmena:
Jel mi se cini da atletska staza ima 7 traka ( umesto 8)...Ja se protivim atletskim stazama na fudbalskim stadionima,jednostavno smanjuje kvalitet i uzitak,i tih par metara dosta znaci,al ako je stavljaju nek je stave kako valja...
Inace bezveze sto Nis nije dobio stadion od 30.000 mesta kako je trebalo prvobitno...

Атлетска стаза има 8 трака и свака је широка по 110 цм. Понекад има и једна резервна, девета, с тим да је она обично нешто ужа.

Тако да тих 7 трака су вероватно тај случај, 6+1.

Шест стаза на стадиону, то је нека полусељачка варијанта, не знам чему то служи, вероватно само за тренинг, на таквим стазама не могу да се одржавају иоле важнија такмичења, тако да заиста ако нема 8 трака онда не треба ни једна.

Што се уклањања атлетске стазе тиче, ту треба имати у виду чији је стадион, вероватно није само фудбалског клуба него је општински/градски, а власти морају да воде рачуна и о атлетици јер где ће онда атлетичари да тренирају.

Jel mi se cini da atletska staza ima 7 traka ( umesto 8)...Ja se protivim atletskim stazama na fudbalskim stadionima,jednostavno smanjuje kvalitet i uzitak,i tih par metara dosta znaci,al ako je stavljaju nek je stave kako valja...
Inace bezveze sto Nis nije dobio stadion od 30.000 mesta kako je trebalo prvobitno...

Када буде било новца и када им буде требало неће бити проблем да се прошири.

Kobajagi ce se odrzavati atletski mitinzi na Cairu kao sto se odrzavaju na Partizanovom stadionu pa zato treba atletska staza. Ma glupost. Inace trebali su da naprave stadion sa 30000 mesta jer ako nekada budemo trazili kandidaturu da odrzimo neko fudbalsko takmicenje necemo imati dovoljno velike stadione za tako nesto. U Srbiji postoje samo dva stadiona kapaciteta preko 30000 mesta i oba su u Beogradu...

Атлетска стаза има 8 трака и свака је широка по 110 цм. Понекад има и једна резервна, девета, с тим да је она обично нешто ужа.

Тако да тих 7 трака су вероватно тај случај, 6+1.

Шест стаза на стадиону, то је нека полусељачка варијанта, не знам чему то служи, вероватно само за тренинг, на таквим стазама не могу да се одржавају иоле важнија такмичења, тако да заиста ако нема 8 трака онда не треба ни једна.

Што се уклањања атлетске стазе тиче, ту треба имати у виду чији је стадион, вероватно није само фудбалског клуба него је општински/градски, а власти морају да воде рачуна и о атлетици јер где ће онда атлетичари да тренирају.

Ima valjda 8 traka nego je sada sagradjen nekakav zid ispred svake tribine valjda da bi dobile odgovarajucu visinu i tim zidom su valjda pokrili zadnju stazu. (a mozda i nisu)

Ima valjda 8 traka nego je sada sagradjen nekakav zid ispred svake tribine valjda da bi dobile odgovarajucu visinu i tim zidom su valjda pokrili zadnju stazu. (a mozda i nisu)

Па ако има 8 трака онда је ОК. Ја исто више волим када стадион нема атлетску стазу, али, кажем, мора да се мисли и на атлетичаре. Ако је срамота да Ниш нема озбиљан фудбалски стадион срамота је и да нема где да одржи атлетско такмичење. А и није само питање такмичења, него где ће атлетичари да тренирају.

Sta pricaju da Borca ima nov stadion, ima jednu normalnu tribinu i prekoputa jednu raspalu tribinu. To treba da bude nov stadion !?

To nije nov stadion,nego stadion u izgradnji...Jedino su tu zapadnu tribinu uradili,a istocna je jos pre Hrista. Ostavili su mesta za izgradnju nove istocne tribine,tako da ce ta biti srusena. E sad,to sto nema sredstava...

Poslednja izmena:
Samo u Srbiji, zapocinje se izgradnja stadiona i onda stanu jer nemaju para. Pa sto ste koji k***c zapocinjali ?

*** nije moglo vise da se igra podstanarski,pa su to na brzaka sklembesali da bi osposobili stadion za igranje u Superligi. Ne stoji klub toliko lose,izgradjena je zatvorena hala,teretana,restoran sa 250 mesta i luksuzni apartmani u okviru restoranskog kompleksa. Takodje iza ima jos 4 pomocna terena. Eto jos te tribine da srede,samo kad bi bilo po planu,al tesko...

Inace ja sam vec napisao,sad u subotu da ne dolazi vise od 600 grobara,jel nema mesta vise :lol: ( u slucaju da dodju ljudi i ispale se)...

edit:
http://www.mondo.rs/s222754/Sport/Karte_za_Vizelj_park_i_u_Humskoj.html
Stadion smo mi ovako nazvali,iskreno ne znam dal mu je ovo zvanicno ime :D Ovo ce biti 3. a ne 1. utakmica na Vizelj Parku,al dobro,marketinski trik...
Dva Borcanca nam se vracaju kuci - Ilic i Volkov :D

Poslednja izmena:
Da li neko zna koji bi stadioni trebali dobiti uskoro reflektore? Malo je jadno da u citavoj drzavi 3 stadiona imaju reflektore.

Više stadiona sa reflektorima ima RS, ali uopšte ne smatram te reflektore toliko važnim. Mislim da precjenjujete njihov značaj, i to se poslije par mjeseci izgustira i ništa. Treba da dobiju ako se ne varam - Kragujevac, Užice i možda Jagodina ali nisam siguran

Back