Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Veliki klubovi moraju imati tradiciju, redovno osvajati domaca prvenstva i bar jednom u 5 godina proci prvo rundu u LS :mrgreen:
Tu su i naravno brojni navijaci kluba.
E sada to vazi za "Balkanske klubove", u zapadnoj evropi nemoras bas uvek da osvojis tipulu jel je jaci sampionat, ali moras igrati zavrsnice evropskih kupova.

@GRIZZLY

Slazem se sa tobom....nego samo da cujem Valkenovo izlaganje od 15 strana(iako ce vec u drugoj da pobegne sa teme i pocne da prica za koga je sve u karijeri igrao Kristijan Vijeri i kakav je gol dao Maradona svojevremeno) i da vidim kako mu peti potvrdjuje..pa ne zalim da zinem...sutra da me zakopaju u raku necu da zalim...

Ako se govori uopšte kroz istoriju do dana današnjeg onda svakako krenuti od Reala, Milana... Ako govoriš o Balkanu to su klubovi 4-ke... Važan je kontinuitet rezultata, ne mora svake godine ali da nisu postojali pa se ugasili (jer kako je veliki ako je bivstvovao 10 god. i nestao), dalje broj simpatizera, igrači koji su igrali za taj klub, reputacija kluba na jednom širem prostoru, broj učešća u evro takmičenjima, broj domaćih i starnih titula...

O boze gospode.....Takva tema postoji i na rekreaciji! Namerno sam je ubacio i ovde na pdf-u fudbal jer je poznato da fudbaleri nemaju blage veze ni o ishrani ni o treniranju! Samo cute i kao ovce slusaju sta im trener naredi i kaze! Znaci poslusnost 100% razmisljanje svojim mozgom 0 % ! Kada bi trener rekao AJDE SKOCITE U BUNAR SVI I POSTACETE RONALDINJO VI BI SKOCILI!

I jos se cudite mislite da je ovo off tema??? KONDICIJA I UOPSTE BILO KOJA DRUGA FIZICKA SPREMA JE OSNOVA SVAKOG SPORTA, A AKO NE ZELITE OVO IDITE DA IGRATE SAH!

Dobro bi bilo da malo i citate nesto npr kao ovo, da prosirujete vidike , da znate neke stvari a ne samo da pimpujete loptu!

Dobro bi bilo da se znaci malo edukujete i citate da skinete ljagu sa vasih zanimanja jer se fudbaleri smatraju za drugo mesto najglupljih ljudi na svetu....Prvi su pajkani! I nemojte sad - predrasude....A sto takve predrasude ne postoje za arhitekte ili stomatologe ili dzudiste nego bas za vas?? Znaci ima tu 90% istine....I da ako vas neko pita koja vam je omiljena knjiga, nikako ne pricajte Paulo Koeljo - Alhemicar jer se svima dize kosa na glavi kad fudbaler spomene ovu knjigu....Aman zaman valjda ste culi i za neku drugu knjigu osim ove!

Toliko od mene, slobodno mozete obrisati ovu temu, mene bas briga, ja sam to postavio zbog vas, ko nece znanje ne mora neka i dalje prica da mu je omiljena knjiga Paulo Koeljo Alhemicar, i neka i dalje ne ume da slozi 2 prostoprosirene recenice kao 90% nasih fudbalera.....

p.s. Al' kad sam bvideo onaj komentar - "izbrisite ovu temu, ne verujem da ce biti "velika posecenost" " koji EPIC FAIL!
Pa odkada se teme vrednuju po posecenosti???? HAHAHA LOL Onda bi laprdanja sa pdf-a svastara imala najvecu naucnu i informativnu vrednost!

Obicno su neka glupa baljezganja najpopularnija i najposecivanija tema a naucne teme sa vise od 10 reda su "smor", "ko ce da cita sve ovo", "ko ce da komentarise sve ovo" itd itd itd!

O boze gospode.....Takva tema postoji i na rekreaciji! Namerno sam je ubacio i ovde na pdf-u fudbal jer je poznato da fudbaleri nemaju blage veze ni o ishrani ni o treniranju! Samo cute i kao ovce slusaju sta im trener naredi i kaze! Znaci poslusnost 100% razmisljanje svojim mozgom 0 % ! Kada bi trener rekao AJDE SKOCITE U BUNAR SVI I POSTACETE RONALDINJO VI BI SKOCILI!

I jos se cudite mislite da je ovo off tema??? KONDICIJA I UOPSTE BILO KOJA DRUGA FIZICKA SPREMA JE OSNOVA SVAKOG SPORTA, A AKO NE ZELITE OVO IDITE DA IGRATE SAH!

Dobro bi bilo da malo i citate nesto npr kao ovo, da prosirujete vidike , da znate neke stvari a ne samo da pimpujete loptu!

Dobro bi bilo da se znaci malo edukujete i citate da skinete ljagu sa vasih zanimanja jer se fudbaleri smatraju za drugo mesto najglupljih ljudi na svetu....Prvi su pajkani! I nemojte sad - predrasude....A sto takve predrasude ne postoje za arhitekte ili stomatologe ili dzudiste nego bas za vas?? Znaci ima tu 90% istine....I da ako vas neko pita koja vam je omiljena knjiga, nikako ne pricajte Paulo Koeljo - Alhemicar jer se svima dize kosa na glavi kad fudbaler spomene ovu knjigu....Aman zaman valjda ste culi i za neku drugu knjigu osim ove!

Toliko od mene, slobodno mozete obrisati ovu temu, mene bas briga, ja sam to postavio zbog vas, ko nece znanje ne mora neka i dalje prica da mu je omiljena knjiga Paulo Koeljo Alhemicar, i neka i dalje ne ume da slozi 2 prostoprosirene recenice kao 90% nasih fudbalera.....

p.s. Al' kad sam bvideo onaj komentar - "izbrisite ovu temu, ne verujem da ce biti "velika posecenost" " koji EPIC FAIL!
Pa odkada se teme vrednuju po posecenosti???? HAHAHA LOL Onda bi laprdanja sa pdf-a svastara imala najvecu naucnu i informativnu vrednost!

Obicno su neka glupa baljezganja najpopularnija i najposecivanija tema a naucne teme sa vise od 10 reda su "smor", "ko ce da cita sve ovo", "ko ce da komentarise sve ovo" itd itd itd!

Ne znam zasto se obracas "nama" kao da su ovde sve sami fudbaleri na ovom PDF-u.
Ovde se raspravlja o fudbalskim ligama, reprezentacijama itd. Retko ko trenira fudbal, a i da trenira ne prica niko o tome jer nikoga ne zanima nizeligaski fudbal. Zato se i pitamo koliko ce tema biti posecena.
Druga stvar je sto sve sa ovog PDF-a stavljas u isti kos. Ti mislis da su ovde svi fudbaleri a to nema veze sa istinom a ako verujes da se fudbaleri smatraju za druge najgluplje na svetu onda sta tek reci o tebi. Pretpostavljam da verujes i da su plavuse najgluplje zene zbog boje kose. Dakle otvorio si ovu temu i svi su se zapitali koliko ova tema zanima nas ljubitelje fudbala (ne fudbalere) koji volimo da pricamo o fudbalu a ne treniramo fudbal, i onda si sve nas nazvao najglupljim ljudima na svetu posle pandura. Dakle otvoriio si temu i rekao si svi ste vi glupi ja cu da vas edukujem. Jesi li igrao ti fudbal nekada uopste?
Ne vidim ko bi sa tobom uopste pricao o ovoj temi kada sam postavljas pitanja i na njih odgovaras. Pomenuo si Koelja a niko te za njega nije pitao pa si onda i odgovorio sta reci ako je neko procitao njegovu najpoznatiju knjigu Alhemicar da neko slucajno ne bi ispao glup zato sto je procitao tu knjigu (inace jedna od najcitanijih knjiga u svetu). Dakle ako fudbaler procita Alhemicara on je glup a ako bodibilder (ili sta si vec) procita knjigu on je pametan. Bravo!

Poslednja izmena:

Back