- Poruka
- 5.822
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako hocesh da imash fudbalerske noge..one nabildovane listove shire od butina ..samo izvoliyebena ravnopravnost polova
ok, ima devojaka koje imaju vishe mushkih hormona, pa im chuchi![]()

ej ljudi..evo i ja da se ukljuchim u prichu ili raspravu ili kako god
nisam prochitala sve postove tako da ne znam da li je mozda bilo ovakvo pitanje..jel ima zenski fudbalski klub negde u novom sadu?pretpostavljam da ima ali ne znam gde bih mogla da se raspitujem.imam 13 god btw![]()

Ko još prati ženski fudbal... Najobičnija sprdnja.
Ne može niko da me ubedi da to nije i nikad neće biti sport za žene i iskreno 95% ljudi će na žene fudbalere gledati sa podsmehom![]()

U NOvom Sadu ima Fruskogorac. Nije u centru. Igrali smo mi sa njima, nisu lose![]()
raspitatju se...Radi se o tome da ženski fudbal nije atraktivan, spor je, nezanimljiv, smotan, smešan...
Ako koji muškarac slaže kako voli da ga gleda, to je da bi video gola dupeta i sisiće kako se klate dok igračice trče. I bukvalno se o tome radi.
Zbog čega su dvorane pune kada odbojkašice imaju utakmice? Zbog dobre igre ili nečeg drugog?
Partizan i Zvezda i ovako ne liče ni na šta što pokazuje i broj publike na utakmicama, a i nešto mi ne liči da će da otvaraju ženski klub kad ni muški ne mogu da srede, ili narodski rečeno, ne zna se ko je u većim govnima.
Ako ti je stalo da budeš gledana, upiše se na odbojku.
Fudbal bi i onako trenirale muškobanjaste i ne toliko lepe devojke (generalizujem).
Jedno vreme postojala je sekcija u FK Dinamu iz Pančeva za devojke. Imale su treninge posle nas, i znam da su samo najveće kobile i aljkavuše iz grada trenirale fudbal
Ne znam, ja tako gledam na to, pomalo sam subjektivan, više realan.

Radi se o tome da ženski fudbal nije atraktivan, spor je, nezanimljiv, smotan, smešan...
Fudbal bi i onako trenirale muškobanjaste i ne toliko lepe devojke (generalizujem).
Jedno vreme postojala je sekcija u FK Dinamu iz Pančeva za devojke. Imale su treninge posle nas, i znam da su samo najveće kobile i aljkavuše iz grada trenirale fudbal
nemoj da vam ja posaljem svoju sliku...pa da vidite da cure koje treniraju fudbal izgledaju puno bolje od pojedinih cura koje ga i ne treniraju...i nedirajte mi jelenu...cura se bavi kao i ja najboljim sportom na svetu....

nemoj da vam ja posaljem svoju sliku...pa da vidite da cure koje treniraju fudbal izgledaju puno bolje od pojedinih cura koje ga i ne treniraju...i nedirajte mi jelenu...cura se bavi kao i ja najboljim sportom na svetu....

Radi se o tome da ženski fudbal nije atraktivan, spor je, nezanimljiv, smotan, smešan...
Ako koji muškarac slaže kako voli da ga gleda, to je da bi video gola dupeta i sisiće kako se klate dok igračice trče. I bukvalno se o tome radi.
Zbog čega su dvorane pune kada odbojkašice imaju utakmice? Zbog dobre igre ili nečeg drugog?
Partizan i Zvezda i ovako ne liče ni na šta što pokazuje i broj publike na utakmicama, a i nešto mi ne liči da će da otvaraju ženski klub kad ni muški ne mogu da srede, ili narodski rečeno, ne zna se ko je u većim govnima.
Ako ti je stalo da budeš gledana, upiše se na odbojku.

Slazem se. Salji sliku da ostanu bez reci i shvate da je balfu keva
Interesuje me dali neko zna ime bivseg igraca crvene zvezde koji je igrao pre par godina u Cz.Preziva se kuzmanovic