Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
milan osvaja LS,a prvenstvo nece!!!milan je milan,najtrofejniji klub koji ima najvise internacionalnih trofeja,a i trenutno iimaju solidnu ekipu da pariraju svima,uostalom pobedili su taj real...

ako hocesh da imash fudbalerske noge..one nabildovane listove shire od butina ..samo izvoli :mrgreen: yebena ravnopravnost polova :neutral:
ok, ima devojaka koje imaju vishe mushkih hormona, pa im chuchi :neutral:

Znaci nije istina ne mora da znaci da li ces imati noge krive, nabildovane i sl. I kakve veze imaju hormoni? Sport kao sport. Al je keva objasnjava neke stvari. BOLJE TRENIRATI BILO STA NEGO NISTA NE RADITI SEDETI I SAMO JESTI I VISITI NA JBNOM FEJSU!!z:)

ej ljudi..evo i ja da se ukljuchim u prichu ili raspravu ili kako god :)
nisam prochitala sve postove tako da ne znam da li je mozda bilo ovakvo pitanje..jel ima zenski fudbalski klub negde u novom sadu?pretpostavljam da ima ali ne znam gde bih mogla da se raspitujem.imam 13 god btw :)

U NOvom Sadu ima Fruskogorac. Nije u centru. Igrali smo mi sa njima, nisu lose :)

Ko još prati ženski fudbal... Najobičnija sprdnja.
Ne može niko da me ubedi da to nije i nikad neće biti sport za žene i iskreno 95% ljudi će na žene fudbalere gledati sa podsmehom :)

Zenski fudbal ce kod nas postati gledaniji kada Zvezda i Partizan osnuju zfk, a to ce biti za koju godinu. Samim tim u Americi je vrlo gledan. I malo se ne slazem sa tobom. Kad kazem ljudima da treniram fudbal pogotovo likova odusevljeni su. Sad da li se foliraju ili ne to je predmet za neke druge analze z:lol:

Radi se o tome da ženski fudbal nije atraktivan, spor je, nezanimljiv, smotan, smešan...
Ako koji muškarac slaže kako voli da ga gleda, to je da bi video gola dupeta i sisiće kako se klate dok igračice trče. I bukvalno se o tome radi.
Zbog čega su dvorane pune kada odbojkašice imaju utakmice? Zbog dobre igre ili nečeg drugog?
Partizan i Zvezda i ovako ne liče ni na šta što pokazuje i broj publike na utakmicama, a i nešto mi ne liči da će da otvaraju ženski klub kad ni muški ne mogu da srede, ili narodski rečeno, ne zna se ko je u većim govnima.
Ako ti je stalo da budeš gledana, upiše se na odbojku.
Fudbal bi i onako trenirale muškobanjaste i ne toliko lepe devojke (generalizujem).
Jedno vreme postojala je sekcija u FK Dinamu iz Pančeva za devojke. Imale su treninge posle nas, i znam da su samo najveće kobile i aljkavuše iz grada trenirale fudbal :)
Ne znam, ja tako gledam na to, pomalo sam subjektivan, više realan.

Poslednja izmena:
Radi se o tome da ženski fudbal nije atraktivan, spor je, nezanimljiv, smotan, smešan...
Ako koji muškarac slaže kako voli da ga gleda, to je da bi video gola dupeta i sisiće kako se klate dok igračice trče. I bukvalno se o tome radi.
Zbog čega su dvorane pune kada odbojkašice imaju utakmice? Zbog dobre igre ili nečeg drugog?
Partizan i Zvezda i ovako ne liče ni na šta što pokazuje i broj publike na utakmicama, a i nešto mi ne liči da će da otvaraju ženski klub kad ni muški ne mogu da srede, ili narodski rečeno, ne zna se ko je u većim govnima.
Fudbal bi i onako trenirale muškobanjaste i ne toliko lepe devojke (generalizujem).
Jedno vreme postojala je sekcija u FK Dinamu iz Pančeva za devojke. Imale su treninge posle nas, i znam da su samo najveće kobile i aljkavuše iz grada trenirale fudbal :)

koliko tebe ljudi gleda dok se kupas, ne verujem da ih ima vise nego na zenskom fudbalu, a ti se ipak kupas, jel tako?
ko hoce da igra fudbal nek igra z:poz:

nemoj da vam ja posaljem svoju sliku...pa da vidite da cure koje treniraju fudbal izgledaju puno bolje od pojedinih cura koje ga i ne treniraju...i nedirajte mi jelenu...cura se bavi kao i ja najboljim sportom na svetu....

:cool:
nemoj da vam ja posaljem svoju sliku...pa da vidite da cure koje treniraju fudbal izgledaju puno bolje od pojedinih cura koje ga i ne treniraju...i nedirajte mi jelenu...cura se bavi kao i ja najboljim sportom na svetu....

pa daj sliku, bash me zanima, poshto ja ne treniram nishta, niti sam ikada :)

to bi bilo lepo z:mrgreen:
moja zelja je ako imas neku u kupacem ili bez kupaceg :lol:

Happiness.. , daj i ti sliku, mi cemo ovde brzo da sastavimo ziri da odlucimo ko izgleda bolje :lol:

Poslednja izmena:

Pazi, donekle se slazem sa tobom al ne mora da znaci. Meni niko ali niko ne veruje da ga treniram bas zbog izgleda. Krste se ljudi jer se fudbalerke ne sminkaju(vecina), ne nose stikle, haljine, helanke, a ja sve to radim tako da..... Necu ja na odbojku kad volim fudbal i zabole me za gledanost. I radi se o tome da su one mnogo opustenije i likuse te koje ja znam iako su kao muskarci.

Back