Fudbalski klub Sutjeska

sarabubasara:
Znam da je ova tema vise za Sport i Fudbal ali sa obzirom da tamo ima mnogo tema i malo ljudi zna za Sutjesku odatle postavljam ovu temu ovdje.
sta mislite o ovom timu?uopste,mislim da je dobar tim ,ali ima velike finansijske probleme i ne promisljeno prodaje igrace,a ne kupuje ih pametno niti dijele pare inteligentno.
Јел Дака још увек шеф у клубу?

sarabubasara:
micika,slazem se sa tobom,trebali bi se dresovi promijeniti.U cg svi imaju plave dresove:buducnost,sutjeska,zeta...Barem malo plave boje na dresu!

nisam mislila bukvalno promeniti, samo modernizovati............ al ok, u principu se donekle slazemo.... mada problem su druge stvari koliko ja kapiram........i koliko se razumem u fudbal i finese vezane za funkcionisanje kluba, a razumem se dosta...... :) :wink:

nisam ja buduchi moderator...ko zna sta che se desiti...mozda Vladika Rufim bude...
izvinjavam se ako sam nekog uvrijedila,samo sam se zezala na rachun takvih koji prave temu ''pronadjite siptara'' itd(sto je meni bolesno i ne znam zasto prave takve teme)...
Inache, ja nisam ni znala da je Dechic sacinjen od albanaca.Slucajno saznala...excuse me...ako sam ikoga uvrijedila.

mishlis strana crna gora-srbija ili srbija-albanija???
ja moram bit oprijedjeljena za jednu od dvije.obje volim i ako je nepravda izmedju dvije uvijek chu biti objektivna,ali ne mrzim nijednu ama nijednu naciju.O Albaniji malo znam tako da nechu da komentarishem...o nichemu...o njoj jer nemam pravo.
p.s. skrenusmo u politichki offtopic.

Smisao ovog podforuma ne bi trebalo da bude ni Srbija, ni Crna Gora, ni Albanija, ni istorija nego NIKŠIĆ. Politika ima svoje mjesto na forumu krstarice, istorija takođe. Mislim da bi kao nov moderator trebala obrisati barem 90% tema na ovom podforumu (između ostalog - i one koje sam ja postavio)

FC Sutjeska - Niksic

-Godina Osnivanja: 1945
-Predsjednik: Ratko Vukotić
-Director: Dragutin Delić
-Trener: Pero Giljen
-Kapacitet Stadiona: 10,800
-Najveci Uspjesi: 4.mjesto u prvenstvu Srbije & Crne Gore (2002/03), polufinale kupa Srbije & Crne Gore (1962/63).

Prvi tim 2007/08

Golmani:

Vladan Giljen
Mihailo Radulović
Boris Lakićević

Odbrana:

Đorđije Đikanović
Aleksandar Dubljević
Danilo Vuković
Ilija Radović
Darko Bulatović
Ivan Vujačić
Nenad Bubanja
Milivoje Delić

Sredina:

Miroslav Todorović
Boris Bulajić
Petar Perošević
Vasilije Jovović
Zijad Adrović
Mirko Durutović
Tomislav Ćiraković
Damir Haverić

Napad:

Milenko Nerić
Ivan Čolaković
Admir Adrović
Božo Marković
Marko Kasalica

FK Sutjeska je u finansijskoj krizi zadnjih godina. Trenutna pozicija FK Sutjeske je 10.mjesto u Crnogorskoj prvoj diviziji sto je malo i neocekivano za ovaj klub. Ono sto je surova realnost je da u klubu ima dosta talenata sa ambicijama ali bez novcane podrske od strane uprave kluba. Igraci su nedovoljno placeni. Klubu preostaje da se nada da ce ih uskoro preuzeti neka od uspjesnih firmi i uloziti novac u razvoj fudbala u gradu pod Trebjesom.

Jos jedna zanimljivost.. Stadion FK Sutjeske je prekriven najboljom travom koja iz godine u godinu ne gubi na kvalitetu. Stadion je poznat po najboljem terenu u bivsoj SFRJ.

Back