Fudbalski klub Radnički

• Začetnik teme Začetnik teme bulja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Табела Прве лиге Србије,после 5.кола

qtqt123123123123123.png

Драго ми је видјети да Раднички тако напредује ка ЈСЛ од како је ушао у 1. лигу, увијек пажљиво слушам на СОС и резултате 1. лиге и радујем се сваком вашем боду мада сад 1. пут видим табелу, они је не приказују. Је ли играчки кадар исти као онај у 3. лиги или је било неких промјена? Ту сем Инђије и нема неког ко би могао играти ЈСЛ а с обзиром да улазе 2 а можда и трећи кроз доигравање мислим да се вама отварају широм врата ЈСЛ.

Poslednja izmena:
Драго ми је видјети да Раднички тако напредује ка ЈСЛ од како је ушао у 1. лигу, увијек пажљиво слушам на СОС и резултате 1. лиге и радујем се сваком вашем боду мада сад 1. пут видим табелу, они је не приказују. Је ли играчки кадар исти као онај у 3. лиги или је било неких промјена? Ту сем Инђије и нема неког ко би могао играти ЈСЛ а с обзиром да улазе 2 а можда и трећи кроз доигравање мислим да се вама отварају широм врата ЈСЛ.

Доведено је доста нових играча,град је стао иза клуба,у управни одбор је ушао неки менаџер из Кореје,реновира се стадион Чаир...ваљда ће све да испадне како треба,јер смо сами себи највећи непријатељ на жалост.
Што се тиче ЈСЛ на почетку сезоне није била императив,међутим резултатима у првих 6.кола се Раднички наметнуо као један од фаворита.Првенствени задатак ове сезоне стабилизација екипе и млађих категорија,па следеће напад на супер лигу...
Велики проблем је хронична беспарица и што све утакмице играмо на стадиону ЖФК Машинац,такорећи без тренинга на истом терену,а постоје уверавања да ће већ на пролеће да се игра на Чаиру који ових дана изгледа овако...

E ljudi nemate vi šta čekati dogodine, Radnički taman i u tolikim problemima mora igrati JSL a kad tamo uđe biće sve lakše. Imaćete stadion, veći pihod od ulaznica i sponzori će biti zainteresovanij, prodisaće fudbalski Niš. A dogodine da napadate Evropu a ne JSL, morate imate malo veće ambicije

E ljudi nemate vi šta čekati dogodine, Radnički taman i u tolikim problemima mora igrati JSL a kad tamo uđe biće sve lakše. Imaćete stadion, veći pihod od ulaznica i sponzori će biti zainteresovanij, prodisaće fudbalski Niš. A dogodine da napadate Evropu a ne JSL, morate imate malo veće ambicije

Ako radovi stanu nema nista od super lige a kad nema zadnjeg roka kao za halu onda se zna da ima da se oduzi izgradnja stadiona. Sve to povlaci i mogucnost igranja u superligi. A sto se tice evrope Radnicki mora da kupi mnogo bolje igrace od ovih koje sad ima da bi izasao u evropu.

Odlično 7 bodova u odnosu na trećeg, teleoptik ne računam jer oni neće u JSL

Dobro gurate, samo slabo ažurirate ove podatke, postavite rezultat i tabelu nakon svakog kola, slike sa utakmice itd.

Рачунам,одрадиће то неко млађи,али ајд' кад морам ја :D
Јуче пораз у Младеновцу 2:1.Лоша вест је да се Банат приближио на 4 бода,а следеће коло играмо против њих на Делијском вису.Ево резултата и табеле :arrow:

tabelatc.png

40-ак Мераклија у Младеновцу...
pa155483.jpg

Uf kako brzo napreduju ovi odozdo.

Ne daj se Radnički

Неки назадни ликови у граду и у Радничком су се уплашили успеха чим је Раднички у 4,5 колу заузео прво место на табели и успели су да дестабилизују клуб...:arrow:
http://www.juznevesti.com/Sport/Smenjen-trener-Radnichkog.sr.html

п.с.сад је јасно да нема ништа од супер лиге...

Back