Fudbalske zanimljivosti

U to vreme(početkom 90-ih)na severu su često kačili i Izraelske zastave,show...//
Канадска застава је била њихов препознатљив симбол.
:lol: pa ti čoveče više pregledavaš naše fotke neko bilo koji Delija :D
Kad ti je rođendan?Da ti uramimo jednu ;)
Dobro nisi postavio neku sliku iz 60-ih godina :lol:
Seti se samo vaših zastava američkog juga koje ste ponosno kačili.
Не да није исто... :lol: него НИЈЕ ИСТО ДА ГА ЕБЕШ!
Ми то носимо и дан-данас... :lol: ебига, да идемо на нерве комшијама циганима.

А можете да ми урадите календар са оваквим сликама и тако то...
http://www.balkanforum.at/modules/coppermine/albums/userpics/10082/normal_Cigani za zvezdu ^^.jpg
http://www.partizan.net/thepup/cigani.jpg
http://www.sportklub.info/vesti/16854/cigani.jpg

Clprx.gif

Poslednja izmena:
U Rumuniji prosek 36 golova po meču

I šta je tu čudno pitate se? Verovatno to što je u pitanju fudbal, a ne rukomet!

U poslednjem kolu rumunske 4. lige, klubovi Vointa i Piešti borili su se za mesto koje vodi u doigravanje za viši rang.

Igrači Pieštija morali su da postignu šest golova više od svojih rivala Vointe kako bi završili ispred njih. I oni su dali sve od sebe da tako i bude – savladali su svog protivnika sa 36:2. Ali džaba im tri tuceta golova. Vointa je zabeležila pobedu od 34:1. I odoše oni u viši rang. Ali malo sutra. Sve je to došlo i do rumunske federacije, koja je odlučila da suspenduje sva četiri kluba koja su učestvovala u ovoj smejuriji.

Sve ovo je išlo u korist trećeplasiranoj Unirei iz Stalpua, koja je dobila priliku da nastupa u baražu umesto ovih „muvatora“. Ali i za njih se sumnja da nisu baš čisti, pošto su u poslednjem kolu odigrali 7:7.

„Mislim da ovo nije loš publicitet za naš klub. Dobro je što je cela zemlja čula za nas. Nisam platio našim protivnicima da nas puste da pobedimo. Odakle mi pare? Jednostavno, moji momci su bili motivisani, pošto sam im obećao bonus od 12 evra. Kad smo čuli da Piešti vodi na poluvremenu sa velikom razlikom, odlučili smo da igramo njihovu igru, zapeli smo svom snagom, a dali 34 gola. Nismo ni mi glupi.“, rekao je Konstantin Kristea, vlasnik FK Vointa.

Legende kupljene pivom!
21. jun 2012. 17:33 > 17:34

Kaniđa, Simen, Parlor, Kion, Le So i Mek Brajd potpisali za nižerazredni Vembli. Transfere "regulisao" sponzor "Badvajzer".
v249035p0.jpg

Možete li da zamislite u istom timu Dejvida Simena, Grejema Le Soa, Reja Parlora, Martina Kiona, Klaudija Kaniđu i Brajana Mek Brajda?

Možda biste i mogli pre desetak godina... Ali, šestorica legendarnih igrača okupila su sada. I to u Vembliju, članu devetog stepena takmičenja u Engleskoj.

Verovali ili ne, proizvođač piva "Badvajzer" je sponzorisao senzacionalne transfere.

Inače, Vembli je još pre nekoliko meseci došao u žižu javnosti kada je za trenera doveo nekadašnjeg selektora Engleske Terija Venejblsa.

Ambicije kluba su velike, naročito u FA kupu i nadaju se da bi vremešni i mahom podgojeni slavni igrači mogli da im donesu dobre rezultate.

Siman (48) proslavio se pred golom Arsenala, čije je boje branio 13 godina (1990-2003) a za "gordi Albion" nastupao je 75 puta. Njegovi saigrači i u klubu i u reprezentaciji bili su Parlor (39) i Kion (45). Le So (43) je igrao za Čelsi, Blekburn i Sautempton, kao i za najbolji selekciju Engleske.

O Klaudiju Kaniđi ne treba trošiti reči. Kontroverzni Argentinac sada ima 45 godina, pet više od proslavljenog Amerikanca Mek Brajda.

Statistički gledano, šest pojačanja Vemblija u proseku imaju više od 43 godine! Ipak, nema dileme da će navijači malog kluba iz Londona uživati.

(MONDO, foto zvanični sajt Vemblija)

Коканиђа... :lol:

EXLUZIVNO: Trenere FC SANTA COLOME 30 minuta prije utakmice protiv favoriziranog NK Osijeka ispred stadiona FC SANTA COLOME tražio je među mnoštvnom publike, čak njih 50 golmana koji ce stati na vrata, jer prvi golman je zapeo sa traktorom na putu do utakmice

A OSIJEK ZABIO SAMO JEDAN

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

jedne od zanimljivosti iz norveske 2 lige...mozda je i bila ovde ne znam.. pre nekoliko kola neki likovi su uplatili na nekoliko jacih bet mesta u sveta poprilicnu sumu na mec ham kama... dojava je odmah dosla do norveske fudbalske federacijei mec je storniran i nije se odigrao.. znaimljivo da je celo kolo 2 lige bilo jako mrsavo sto se tice golova... :lol: e sad poenta sledeci mec ham kama posle nedelju dana je bio vise nego izvestan sta ce se desiti a to je da je hama kam odrao ono sto se kaze sve je doslo i da daje dva u prvom i da daje 3 i vise i dupla pobeda i 1 u 1...znaci tom "pobedom" su dokazali da je cela prica oko namestenog meca koji je otkazan bila vise nego jasna.

Back