Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 7.574
Budućnost ispala ali je oštećena pri rezultatu 2-2 poništen joj je čist gol
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedina promena na UEFA rang listi posle ovog kola je da je Grčka Super liga, prestigla Hrvatski HNLlige na UEFA RANG listi
1. Srbija pozicija 13
2. Hrvatsja pozicija 19
3. Slovenija pozicija 31
4. Bosna i Hercegovina pozicija 41
5. tzv makedonija pozicija 53
6. Crna Gora pozicija 53 (ali manje bodova od tzv MK)
To je realno i optimum za Srbiju.Srbiija ce uskoro pasti na minimum 19 mesto.
Što je točno namješteno. Iz 1 u 2? Broj golova? I to namještaju tako da jedni vode 0:3 pa drugi preokrenu na 4:3. Tako se namješta da ne bude sumnjivo.једно од највећих намештања у УЕФА такмичењима у последњих 20 година је виђено у Мостару, видећемо да ли ће мафија из УЕФА реаговати ови могу да заврше као Скендербег или Шахтјор из Белорурије
A jbg. Nije moguće imati 5 klubova u Europi, upisivati samo poraze i ostati visoko. Barem dva kluba bi redovno trebali ostvarivati izvrsne rezultate da bi Srbija sadašnju poziciju zadržala. I svake sezone bi se trebao s nekoliko pobjeda pridružiti treći. Tad bi bilo moguće. ja ne znam jesu vaši klubovi (osim partizana) dobili ijedan dvomeč u kvalifikacijama? Koliko pobjeda su ostvarili?Srbiija ce uskoro pasti na minimum 19 mesto.
Mi smo imali 2 u Ligi prvaka, ali niti jedan direktno. Taman u korona sezoni. Ono kad je sve bilo na jednu utakmicu. Lokomotiva rasprodala sve najbolje i još pola ovih što su ostali dobilo koronu. Austria Beč i još netko im je bio protivnik. Lokomotiva izgubila obje i doviđenja.Mislim da ste i vi slicno prosli pre par sezona, ispravi me ako gresim secam se igrala je Lokomotiva kao vicesampion pre 3-4 sezone. Prosto ex yu region pre svega Srbija i Hrvatska nemaju sveukupno dva tima u svojim ligama koji mogu da udju u grupe evropskih takmicenja. Vi imate samo Dinamo zadnjih decenija, ali mislim da ce Dinamo ove godine daleko da dogura u LK i donese dosta bodova nacionalnom koeficijentu.
I Rijeka je igrala skupine zadnjih 10 godina.Mislim da ste i vi slicno prosli pre par sezona, ispravi me ako gresim secam se igrala je Lokomotiva kao vicesampion pre 3-4 sezone. Prosto ex yu region pre svega Srbija i Hrvatska nemaju sveukupno dva tima u svojim ligama koji mogu da udju u grupe evropskih takmicenja. Vi imate samo Dinamo zadnjih decenija, ali mislim da ce Dinamo ove godine daleko da dogura u LK i donese dosta bodova nacionalnom koeficijentu.
надај се ипак твоја "љепа" је испод Ипак Србија не достигла невероватан успех да је у топ 11 а у топ 15 је нека реалност ХНЛ може само да сања два преставника у ЛШSrbiija ce uskoro pasti na minimum 19 mesto.
I Rijeka je igrala skupine zadnjih 10 godina.
Što se tiče klupskog koeficijenta, Dinamo nije mogaom bolje proć. naravno da je bolje igrati u Ligi prvaka nego u Konferencijskoj, ali ti bodovi bi sljedeće sezone mogli biti ključni.
Ma dok nemamo 2 kluba koji mogu redovno igrati neku ulogu u skupinama, nema potrebe za tim. Nije održivo dugoročno. Hajduk se inače blamirao, ali zadnje 2 sezone je imao težak ždrijeb. Prođe Vitoriu Guimaraes, dođe za nagradu Villarreal. Ove godine PAOK. Rijeka Lille. Osijek izbaci Mađare, ispadne od Turaka. Kažem, čim nisi nositelj, teško je ući u Konferencijsku ligu (ako krećeš u kvale iz iste) Lakše proći skupinu nego se plasirati unutra.Rijeka je bila i sampion, jos da vam se pridruzi drugi tim ponovo u Evropi bili bi u sjajnoj poziciji. Vi ako odbranite titulu i dogurate daleko u LK mogli bi doslepati HNL do 16-17 mesta. Grci, Cesi i Turci ce biti glavni takmaci.
igrala je 3/4 nijednom nije prosla uglavnom bila 4ta sa ponekim bodom, ne moze to da da doprinos HNL/uI Rijeka je igrala skupine zadnjih 10 godina.