Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.525
Realno borba za baraž sa Ircima. dosta će zavisiti i od rasporeda mečeva
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od izbora selektora zavisi šta ćemo uraditi u ovim kvalifikacijama. Ako se nastavi sa Krstajićima i Tumbakovićima onda je i to četvrto mesto veliki uspeh.
Od izbora selektora zavisi šta ćemo uraditi u ovim kvalifikacijama. Ako se nastavi sa Krstajićima i Tumbakovićima onda je i to četvrto mesto veliki uspeh.
odlican? irsku moras dobiti, portugal ne smes da izgubis i onda odma putujes u ratnu zonu. oni za svoju zemlju sada napeto igraju, hoce da dokazu kako se bori za zemlju, da izginu na terenu, a nama takvi ne lezu. e sada, najbolje uzeti 7 poena, pa mirno septembar docekati, ali bice da cemo jedva 4 poena izvuci (x protiv iraca, gubimo od portugalije, pobedimo jedva azerbajdzan) i onda vec posle 3 kola smo se oprostili od SP-a (jer portugalija ce sigurno 9 uzeti, a i irci vec sigurnih 7)odličan raspore po meni u kvalifikacijama za SP
Pogledajte prilog 813464
Gde odlican Neso ? Ovo u prve tri utakmice cemo resiti svoju sudbinu
Bolje je da dočekam Irci odmah na startu, pobedom resavamo fakticki pitanje baraza, za da cekamo Luksemburg dobili mi ih i nista sustinski ne bi resili 4 boda iz prva dva meča bi bila velikao kao kuća što je kaže ali pobeda nad Irskom je ključna, a zamisli da gostujemo u Dablinu pa u Lisabonu? to bi bio kraj na početku..
kazen, prva tri susreta max 4 boda. bolje da smo kuci poceli azerbejdzan i luksemburg, i onda 2 gostovanja ili tako. odma bolja igra ako pobedimo prve utakmice, vako cemo opet pasti u depresiju, i cekati da luksemburg dadne portugalu 4 gola, pa da mi prodjemo, kao uvekBolje je da dočekam Irci odmah na startu, pobedom resavamo fakticki pitanje baraza, za da cekamo Luksemburg dobili mi ih i nista sustinski ne bi resili 4 boda iz prva dva meča bi bila velikao kao kuća što je kaže ali pobeda nad Irskom je ključna, a zamisli da gostujemo u Dablinu pa u Lisabonu? to bi bio kraj na početku..
odlican? irsku moras dobiti, portugal ne smes da izgubis i onda odma putujes u ratnu zonu. oni za svoju zemlju sada napeto igraju, hoce da dokazu kako se bori za zemlju, da izginu na terenu, a nama takvi ne lezu. e sada, najbolje uzeti 7 poena, pa mirno septembar docekati, ali bice da cemo jedva 4 poena izvuci (x protiv iraca, gubimo od portugalije, pobedimo jedva azerbajdzan) i onda vec posle 3 kola smo se oprostili od SP-a (jer portugalija ce sigurno 9 uzeti, a i irci vec sigurnih 7)
i krece opet, mora se svaka dobiti, nasi ne mogu sa tim pritiskom da igraju, i 07.09 cemo se spremati vec za naredne kvalifikacije, izbaciti selektora, a kokeza i njegovi frendovi ce opet reci "nismo mi igrali, igraci su bili na terenu" i "irska nam ne lezi, azerbajdzan uvek nezgodan, a portugaliju svedno niko nije planirao pobediti"
sve drugo osim ovaj scenario je velika sreca.
Zbog cega ?O cemu vi to...
Nisu zasluzni da se prica o njima...
odličan raspore po meni u kvalifikacijama za SP
Pogledajte prilog 813464
Ode Ljubisa. Ko je sledece zrtveno jagnje