Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Joj Sotire kakva si ti ložana...
Pa jesam. Navijam za reprezentaciju i kad pobede i kad izgube, niti pljujem coveka sto je dobio sansu posle milion godina i odigrao lose, pa sta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj Sotire kakva si ti ložana...
Pa jesam. Navijam za reprezentaciju i kad pobede i kad izgube, niti pljujem coveka sto je dobio sansu posle milion godina i odigrao lose, pa sta
Jadan je taj Luka, stvarno. Isto i u Realu nema ko da mu doda loptu. Kad bi se Kros ili Modrić malo potrudili, možda bi i on odigrao polupristojnu utakmicu nekad.
Ne znam kako ti možeš da gledaš tu tužnu grupu preplaćenih likova koje savršeno zabole za reprezentaciju. Ne navijam za njih, jer ne zaslužuju jednog navijača i jedan aplauz, nego mi je samo žao što jedna takva grupa ljudi predstavlja reprezentaciju moje države
Sta ocekujes, da se sam vrati po nju na svoju polovinu i predribla 10 igraca i da gol..?

Ja ne. Ali mnogi upravo to očekuju od Mitra i ne žele ga u timu jer je "drvo"
Realno, Luka Jović je u teškom qrcu otkako je u Realu pre svega psihički i ako se ne trgne uskoro ova reprezentacija neće videti ni t od talenta koji ima.
Mitar,koliko god limitiran naročito u smislu kondicije i tehnike, vrši pritisak na zadnju liniju ide u duel ide na skok i dobija te duele,spušta visoke lopte i drži jednog a često i dvoje prikovanog za njega što otvara prostor (koji se ne koristi ali to je druga priča),vraća se u odbranu i što je najvažnije pogađa 1 od 3 ili 4 šanse. Dakle od Mitra smo mi videli šta može i Mitar daje ovoj repki konstantno. Jović i u Realu i ovo malo što igra ovde se šeta i čeka loptu na tacni ali bukvalno.Totalna kurcobolja, školski primer.
Sistem ako pretpostavimo da uopšte i postoji, gde se forsira Mitar tj. "sidraš" uz dva zadnja vezna jeste zastareo,dekadentan i neproduktivan ali dok se drugačiji sistem ne napravi a neće izgleda, on ima apsolutnu prednost u odnosu na ovakvog Jovića i meni to ko od njih dvojice ima prednost čak nije ni daleka dilema.
Propustili smo šansu da se uspostavi sistem sa obojicom kao komplementarnim napadačima, to je trebalo odmah posle svetskog da se uigrava.
Na 1 pobedu veze se 5 poraza. I sta je sad tu problem, pa upravo nedostatak bilo kakvog sistema. Evo sada da mi neko da da rastavljen A.Lange & Söhne sat da ga sastavim, necu uspeti. A sve najbolji delovi i sirok spektar mogucnosti. Nisam casovnicar. Tako i ovde fali. Fali atmosfera za reprezentaciju, fali da ljudi veruju u nju, fali da se ujedinjeno navija i za igrace koji su igrali u rivalskim klubovima, fali prepoznatljivost svake vrste. Nema problema da budemo reprezentacija koja ce igrati sa zvezdama. Evo, Portugal = Ronaldo. Daje rezultat. U Portugalu nisam naisao na Portugalca koji ce nesto lose reci za tu reprezentaciju, vec su mi rekli da to tako treba. Fale rezultati, jer nema nikakvog sistema niti cilja. Cilj je da se zadovolje menadzeri, da se ne izgubi, da se ne obruka, da se skupo proda, da se prica anegdota ko je kome bolje uvalio i nekoga zeznuo... Imas savez na celu sa covekom koga bi demonstracijama na ulici smenili pri najavi da ce biti postavljen, u nekoj normalnoj drzavi. Ovde nema frke nikakve ako pobedjuje, a kad izgubi onda "uaaaa!". Isto kao i u klubovima. Madjia postane ocas mafija, a Vucela izdanak propasti itd. Sve zato sto nema sistema i sve se radi na "o ruk" i stihijski. Od danas do sutra. I taj Sergej i taj Jovic su mladi igraci, videcemo sta ce biti od njih i dokle ce stici. Ja sam prvi put u reprezentaciji video da je Sergej uradio zverski posao protiv Norveske. Hajde da vidmo sta ce dalje biti. Jovic je trenutno svidelo se to nekom ili ne, u krizi, i to vecoj nego sto smo mislili. Otisao je u kavez sa tigrovima, a tek je poceo da rezi. Znaci, ili ce ga pojesti ili ce se izvuci. Ono sto je problem je sto kako god sada da odradi karijeru, ako ode iz Reala, ide za manje nego sto je dosao, i to udara na psihu i na dalju karijeru. Nije jedini koga je Real sahranio. Ali eto ima jos ovu sezonu, pa cemo videti gde je.
Reprezentaciji sve najbolje, ali ja ne vidim nista za posebno radovanje ako se ode na EP i nista ne unapredi u igri. U nekoj normalnoj grupi pukli bi opet sa novim rekordom. Mnogo ovde stvari skripi. I nije protiv Srbije neko ko ostro kritikuje to. Bolje da sam skeptican do kraja pa da me iznenade, nego euforican u prazno. A do sada su pokazali da umeju gadno da razocaraju. Slepo navijati i podrzavati haos, nije resenje. Nikad necu zaboraviti, smene Muslina, i ja sad preko noci trebam progutati to kao normalno i navijati iz svog srca? Nema toga... Ostaje gorcina... Vidis nenormalnost... Gledas, navijas, ali cim malo po zlu, odmah ti bude 3x gore. Gledajte malo onu Jugoslaviju iz devedesetih. Zmureci znas gde je ko... Ovo danas... Raspoznajes po tetovazama i kurvama...
Gde je on to stigao nego, kako kazes.. 99% vaznih igraca? Sta god znacilo "vaznih igraca"Sergeju je ovo sesta ili sedma sezona u Laciju, vec je on stigao dalje nego 99 posto veznih igraca u Evropi i na svetu...
Sergeju je ovo sesta ili sedma sezona u Laciju, vec je on stigao dalje nego 99 posto veznih igraca u Evropi i na svetu... Ne gledas pazljivo, na SP je protiv Kostarike odigrao bolje nego u Oslu... Luku Jovica sahranjujes, i upisavas se od srece na pomen njegovog navodnog propadanja... Stvarno mi nije jasno sta je sa vama... Mnogi su odlazili iz Reala za manje pare pa se opet zovu Roben, Snajder, Iguain, itd...
Gde je on to stigao nego, kako kazes.. 99% vaznih igraca? Sta god znacilo "vaznih igraca"
Nece ti to Jovic nikada biti niti je ikada bio...Da Jovic pristika odbranu kao Mitar kidise i levo i desno da odvali igraca od duela na svakoj potencijalnoj lopti da juri i na nasu polovinu da je na svakoj nicijoj gore kao sto kazes i veze 2 ne Jovic nije taj tip...e zbog svega ovoga zbog Mitrovog zelje..sam bas Sotiru reko kad smo sumirali utiske posle Norvezana Ok nije bitno sto nije dao gol ali je ipak odradio sve 100% i kod Sergejovog gola bio na onoj lopti asistiro i na svakoj bez stanja vezo dvojicu...jeste da je znao usrati kod elementarnih stvari kad treba da povuce spetlja se zna i od cevanice se odbiti pa kazes...ajde u pm ali neka to je on nadoknadice...tipa da ti je Jovic tu nebi to dobio...Jer kad imas igraca mitrovog stava bukvalno njehova zelja je zarazna i krece odozgo od prve linije i prenosi se pa znas i sam i na malom fudbalu s rajom kad imas jednoga koji se kida pa i ti zapinjes neprijatno ti da lelemudas i on prenosi uliva tu zelju svima a i stvar pristojnosti...Zbog toga kazem "Mitar je car volim ga ko brata daj mu traku!" I njega zaista voli svako ko vidi fudbal kao strast zato i jeste za engleske da bude kulti heroj...i to postaje u repki....Ja ne. Ali mnogi upravo to očekuju od Mitra i ne žele ga u timu jer je "drvo"
Realno, Luka Jović je u teškom qrcu otkako je u Realu pre svega psihički i ako se ne trgne uskoro ova reprezentacija neće videti ni t od talenta koji ima.
Mitar,koliko god limitiran naročito u smislu kondicije i tehnike, vrši pritisak na zadnju liniju ide u duel ide na skok i dobija te duele,spušta visoke lopte i drži jednog a često i dvoje prikovanog za njega što otvara prostor (koji se ne koristi ali to je druga priča),vraća se u odbranu i što je najvažnije pogađa 1 od 3 ili 4 šanse. Dakle od Mitra smo mi videli šta može i Mitar daje ovoj repki konstantno. Jović i u Realu i ovo malo što igra ovde se šeta i čeka loptu na tacni ali bukvalno.Totalna kurcobolja, školski primer.
Sistem ako pretpostavimo da uopšte i postoji, gde se forsira Mitar tj. "sidraš" uz dva zadnja vezna jeste zastareo,dekadentan i neproduktivan ali dok se drugačiji sistem ne napravi a neće izgleda, on ima apsolutnu prednost u odnosu na ovakvog Jovića i meni to ko od njih dvojice ima prednost čak nije ni daleka dilema.
Propustili smo šansu da se uspostavi sistem sa obojicom kao komplementarnim napadačima, to je trebalo odmah posle svetskog da se uigrava.
Izvinjavam se, nisam lepo video. Umor, jbg. On ni u Italiji nije najbolji igrac na svojoj poziciji. A da ne pricamo o Evropi. Nije on toliki majstor, koliko ti i mediji zelite da predstavite. On bi do sad, zapalio iz Lacija da je takav majstor, kao sto pricas. U redu Soćo, jeste on kvalitetan igrac, ali ne toliko koliko pricas. I ostavite se vise, Transfermarketa. Jednostavno, nije relevantan izvor.Aj citaj malo bolje, nisam napisao vaznih nego veznih.. Pitas gde je stigao, pa za Italiju znamo zvanicno da je najbolji igrac sredine terena, a pitanje u ostalim ligama koliko ima boljih.... Svakako da je na svojoj poziciji u samom evropskom i svetskom vrhu, uostalom to pokazuje i njegova cena na transfermarktu... Onaj drugi gol Norvezanima moze samo istinski majstor da izvede...
'Preprosle' sezone je bio zvanicno proglasen za najboljeg veznog igraca Serije A(kada ga je domaca javnost redovno pljuvala, bas lep tush za domace znalce)....Ove sezone si imo Atalantu koja je bila svetski hit i zbog toga nije odneo nagradu...treba imati na umu da je bas taj "Sergej koji pojma nema' bio heroj Lacija i prelamo velike utakmice....Izvinjavam se, nisam lepo video. Umor, jbg. On ni u Italiji nije najbolji igrac na svojoj poziciji. A da ne pricamo o Evropi. Nije on toliki majstor, koliko ti i mediji zelite da predstavite. On bi do sad, zapalio iz Lacija da je takav majstor, kao sto pricas. U redu Soćo, jeste on kvalitetan igrac, ali ne toliko koliko pricas. I ostavite se vise, Transfermarketa. Jednostavno, nije relevantan izvor.
'Preprosle' sezone je bio zvanicno proglasen za najboljeg veznog igraca Serije A(kada ga je domaca javnost redovno pljuvala, bas lep tush za domace znalce)....Ove sezone si imo Atalantu koja je bila svetski hit i zbog toga nije odneo nagradu...treba imati na umu da je bas taj "Sergej koji pojma nema' bio heroj Lacija i prelamo velike utakmice....
Za Gavrica se slazem mislim da nismo ni svesni kako dobar igrac moze biti...Sto se tice Maksimovica lik je tempirana bomba samo pitaj zvezdase kakve imaju traume od njega...On moze odigrati 85 izuzetno kvalitetno i onda mu odjednom "padne roletna" i sve usere...ko krava koja puno daje pa sve prospe...i tako celu karijeru...ja bi ga drzo sto dalje od reprezentacije...bas je nepouzdan covjek pomisli ovaj prodo tekmu namjesteno...A kad pogledaš pojedinačno, ovo je ekipa koja po imenima mora lagano da igra EP pa čak i tamo da ostvari značajan rezultat.
E jedino nemamo krštene bekove. To je užas. Čak dotle da bih ja i nesretnog Gobelju stavio u prvi tim.
Golmani Rajković i Dmitrović, štoperi Maksimovil i Milenković, vezni Milivojević, Grujić, Matić, Gudelj, pa onda Tadić, Kostić, Gaćinović, Ljajić, Sergej a u napadu Mitrović, Jović i Vlahović. To su sve veoma ozbiljni igrači. Pa čak i taj Radonjić ili ovaj mali Gavrić iz Zvezde.
Ali kada se sastave, to je opšta katastrofa u najavi.
Recimo, Maksimović Zlatanu odbije bubrege, ujeda ga za glavu celu utakmicu a u reprezentaciji se pet puta saplete za sopstvene noge za 90 minuta. To već više i nije do trenera.