jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Zahavi iz Makabija svetska klasa ahahahahahahahah.... Jel te nije sramota za ove izjave???
Inace Izrael je toliko dobar da im reprezentacija vredi 30 miliona, naspram Srbije od 370... Znaci 12 puta vise..
A ti ih predstavi ko da su Spanija, omaleni, hitri, brzi, sve svetske klase, a niko nije cuo za njih..![]()
Pa jel si gledao nekad Zahavija ?
Realno Zahavi jeste napadac svetske klase i igrac koji moze uvek da da gol, onda kada je odlazio iz Makabija najveci evropski klubovi su se otimali oko njega ali on je ipak resio da ode u Kinu za masne pare i tamo je zaista cuda pravio , mislim na 106 utakmica 91 gol , pa ne znam ni da li bi Mesi ili Ronaldo imali takav ucinak da sad odu u Kinu.
Sto se tice ostalih njihovih napadaca mozda nisu klasa kao Zahavi ali se isto radi o kvalitetnim igracima i strelcima, koji su veoma brzi, hitri i nezgodni za cuvanje (pogotovo malo sporijim odbranama kakvu mi imamo).
U svakom slucaju bio on svetska klasa ili ne Skoti nemaju napadaca ni blizu klase kakav je Zahavi i ni blizu takvu napadacku liniju , sad mozda su Izraelci na ostalim pozicijama dosta tanji ili imaju bas nekoliko odlicnih napadaca i jak napadacki potencijal i mislim da nam definitivno u ovom momentu vise lezi Skotska kao protivnik (sto naravno ne garantuje sad i da cemo i da prodjemo nit znaci da ne bi prosli Izrael).