Ovako ja to vidim... Oba Maksimovica nemaju vise sta da traze u reprezentaciji... Tadic mora da ima sa kim da odigra, znaci treba nam kombinatorika u veznom redu, a kad to ne moze da prodje onda guranje na stranu i centarsutevi.... Tadic, Sergej i/ili Grujic + Luka Jovic, Nemanja Radonjic po potrebi... Tu treba traziti neku pas igru... Iza Milivojevic da trci za njih, steta sto vise nemamo Matica, iako nije nesto dominirao znacio bi nam dosta...
Nadam se da vise necemo gledati ni Ljajica i da je otisao u istoriju zajedno sa Tosicem, Stojkovicem, Markovicem....
Takodje, igraci koji su nekada mozda nesto i znacili poput Nastasica i Veljkovica su se totano izgubili sa mape...
Zbog toga stoperski tandem po meni Milenkovic - Pavlovic, bez razmisljanja...
I da molimo Boga da se ne povrede...
Kolarov moze jos da da, iako i on cesto ostavlja rupe iza sebe, ali mu se gleda kroz prste zbog ucinka u napadu, a na desnog beka bih ili vratio Baneta Ivanovica, ili bih probao sa Gobeljicem, mislim jeste glupo uopste spomenuti tog igraca u ozbiljnoj prici, ali ako neko misli da imamo bolju opciju za desnog beka, neka kaze...
Uz ove gore pobrojane (Milivojevic, SMS, Grujic, Tadic, Jovic, Radonjic) dodao bih Mitrovica i Filipa Kostica.
I to je neka nasa osovina i okosnica sa kojom treba napadati....
Samo osnovni preduslov je da imamo makar prosecnog trenera koji moze sa ovim objektivno kvalitetnim igracima da napravi ok rezultat, a sa Tumbakovicem nisam na cistom da li je uopste i prosecan trener ili je ispod proseka... To mozda vidimo vec sutra. Toliko za sada.