Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Jedam gigant najveci klub iz istocne evrope...sto kazu stranci "Giant fromr eastern europe"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da o tome pricamo u temiJedam gigant najveci klub iz istocne evrope...sto kazu stranci "Giant fromr eastern europe"...
Ali nepricamo brate...nego ovome drugosribajnskom sljamu se sve dopusta...
Nisam bio ovde gotov dva meseca ... a nisam ni stigao da procitam sve posto, kao sto je vec receno, zadnjih 5-6 stranica se prica o necem sasvim drugom a ne o repki a spremamo se za Norvesku pa ...Pa kasnis sa tim....ali bi mogo ovaj da skonta dje se nalazi...
Mislis da cemo se obrukati ?Nebitno prodjemo tamo cemo se obrukati...jer nas vodi levat djuturum koji je zadnju utakmkcu pobjedio 97...
Oticemo na evropsko al tamo debakl....Mislis da cemo se obrukati ?
Ja mislim da imamo itekako dobre sanse
Nisam bio ovde gotov dva meseca ... a nisam ni stigao da procitam sve posto, kao sto je vec receno, zadnjih 5-6 stranica se prica o necem sasvim drugom a ne o repki a spremamo se za Norvesku pa ...
Pa nismo otisli odavno .. red bi biloOticemo na evropsko al tamo debakl....
Braca su samo u tvojoj glavi...cjena 'brace' je Oluja...za razliku od tebe mogu objektivno reci da su bolni djururme..I da braca Hrvati sa nama obrisu travu. Nacija bi pala u goru traumu nego posle ovog cirkusa u Vasingtonu.
Mislio sam da ne spamamo ovu temu. Ako to nije problem, možemo i tu.Bice dosta politike ; vec mirise na to
Mi nismo Istocna Evropa, ni geografski ni kulturoloski... ne znam zasto sami prihvatate to etiketiranje od strane zapadnjaka koji su s geografijom i istorijom vecito u svadji. Mstislav jeste komunista i ne slazem se s njim po mnogo cemu ali ne vidim kako je ovde "pisao po srpstvu" ... jedino ako je kritika Zvezde atak na srpstvo sto me i ne cudi.Jedam gigant najveci klub iz istocne evrope...sto kazu stranci "Giant fromr eastern europe"...
Lepa sela lepo gore... I sad da neko prica o medijskom forsiranju Partizana.. Cak i u Turneji je ono s namerom da se Zvezda promovise.Artiljero isto, iako je ***** od filma. U Ranama Duuule Saviiić, ima sigurno još primjera, znate bolje od mene.
I najjača scena ikad:
Ajd za pocetak klub koji 3 put uzima skalp Realu???
Idemo dalje bilo kakvo poredjenje sa Zbezdom je smenurija zna se ko ja najveci klub na istoku..
Ma koji Nottingham, Villa, Celtic isl. Nove generacije osvajača Lige prvaka Porto ne smatraju velikim klubom. Milan da ne pričam jbt. Rastu u nekom drugom vremenu. Zvezda je jedini klub iz exyu( i šire) koji je osvojio kup prvaka, i to će zauvijek ostati zapisano. Najtrofejniji je klub bivše Juge, najviše navijača itd. Ali to meni iz Hr koji to pamtim, ne znači ništa, kamoli klincima koji "navijaju" za Barcu ili United. Danas se gleda isključivo rezultat i to je to. Jedan Liverpool je bio sprdačina ljudima do Kloppa.Eno Notingema sa dve ne izlazi iz engleskih nizih liga, Aston Vila sa jednom ispada pa se vraca u Premijer ligu.
Mi nismo Istocna Evropa, ni geografski ni kulturoloski... ne znam zasto sami prihvatate to etiketiranje od strane zapadnjaka koji su s geografijom i istorijom vecito u svadji. Mstislav jeste komunista i ne slazem se s njim po mnogo cemu ali ne vidim kako je ovde "pisao po srpstvu" ... jedino ako je kritika Zvezde atak na srpstvo sto me i ne cudi.
P.S. Norvesku necemo proci.