Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedam gigant najveci klub iz istocne evrope...sto kazu stranci "Giant fromr eastern europe"...
Mi nismo Istocna Evropa, ni geografski ni kulturoloski... ne znam zasto sami prihvatate to etiketiranje od strane zapadnjaka koji su s geografijom i istorijom vecito u svadji. Mstislav jeste komunista i ne slazem se s njim po mnogo cemu ali ne vidim kako je ovde "pisao po srpstvu" ... jedino ako je kritika Zvezde atak na srpstvo sto me i ne cudi.
P.S. Norvesku necemo proci.

Artiljero isto, iako je ***** od filma. U Ranama Duuule Saviiić, ima sigurno još primjera, znate bolje od mene.
I najjača scena ikad:

Lepa sela lepo gore... I sad da neko prica o medijskom forsiranju Partizana.. Cak i u Turneji je ono s namerom da se Zvezda promovise.
FE937818-7F6E-460A-AFFF-887F43E1514A.jpeg

Ajd za pocetak klub koji 3 put uzima skalp Realu???
Idemo dalje bilo kakvo poredjenje sa Zbezdom je smenurija zna se ko ja najveci klub na istoku..

Pa i Steaua je bila prvak Evrope i to pre Zvezde, takodje ta vremena su prosla, danas vise niko Crvenu Zvezdu ne smatra vecim klubom nego recimo Spartak iz Moskve, CSKA, Zenit, Dinamo iz Kijeva, Sahtjor, Olimpijakos, Galatasaraj.........

Eno Notingema sa dve ne izlazi iz engleskih nizih liga, Aston Vila sa jednom ispada pa se vraca u Premijer ligu.
Ma koji Nottingham, Villa, Celtic isl. Nove generacije osvajača Lige prvaka Porto ne smatraju velikim klubom. Milan da ne pričam jbt. Rastu u nekom drugom vremenu. Zvezda je jedini klub iz exyu( i šire) koji je osvojio kup prvaka, i to će zauvijek ostati zapisano. Najtrofejniji je klub bivše Juge, najviše navijača itd. Ali to meni iz Hr koji to pamtim, ne znači ništa, kamoli klincima koji "navijaju" za Barcu ili United. Danas se gleda isključivo rezultat i to je to. Jedan Liverpool je bio sprdačina ljudima do Kloppa.

Prva iz ex yu jeste koja je osvojila KES, ali iz istocne Evrope i komunistickog bloka nije. Naravno da na zapadu ne pamte titule ni Zvezde, Steaue, Notingema, Aston Vile, Porta, PSV-a. Imas Barsu, Real, Junajted, Milan, Liverpul i Bajern kao prvi esalon i to je sto ove nove generacije znaju i sto ih zanima.

Mi nismo Istocna Evropa, ni geografski ni kulturoloski... ne znam zasto sami prihvatate to etiketiranje od strane zapadnjaka koji su s geografijom i istorijom vecito u svadji. Mstislav jeste komunista i ne slazem se s njim po mnogo cemu ali ne vidim kako je ovde "pisao po srpstvu" ... jedino ako je kritika Zvezde atak na srpstvo sto me i ne cudi.
P.S. Norvesku necemo proci.

Istocna Evropa u smislu te podele iz Hladnog rata, nismo bili deo bogatog zapadnog bloka, na to se misli... A Mstislav svuda koristi priliku da omalovazi Srbiju, to nije nista novo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back