Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.813
Nema frke, bogatstvo je u razlicitostima. Samo se mani tih bosanskih djuturum izraza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Artiljero isto, iako je ***** od filma. U Ranama Duuule Saviiić, ima sigurno još primjera, znate bolje od mene... Ona voli Zvezdu, pa u Ranama Pinki nosi Zvezdin sal, cak i Sekuli Bora Corba kaze "celo nase selo navija za Zvijezdu" a Burdus odgovara i nase selo navija za Zvezdu... toliko ste medijski vise zastupljeni da me stvarno cudi kako Partizan i ima tih 35% navijaca.

Sto ba jel ti nije godra? U govoru mogu biti oridjinal sarajlija a mogu i biti Niksic jadove...Oli mi reches sto te muci?Nema frke, bogatstvo je u razlicitostima. Samo se mani tih bosanskih djuturum izraza.
Ma krivi sam klip zaljepio. Sad pravi stoji, vezan za temu. A Baka je objasnio što je prethodilo legendarnoj "aj tinks" izjavi, i nema nikakav problem s tim da se sprdaju ljudi s timBaka i engleski su ipak level iznad.
Pa sta je upozorenje? Brate pisa po srpstvu grobovima??? Ciji je ovo forum?zadnja opomena ; sledeci put stizu kazne
Tema je repka Srbije a ne politikaPa sta je upozorenje? Brate pisa po srpstvu grobovima??? Ciji je ovo forum?
Ovo je sve samo ne politika brate stvar dostojanstva...Tema je repka Srbije a ne politika
Dobro ; necemo vise o tome ; ajde da se vratimo temiOvo je sve samo ne politika brate stvar dostojanstva...
Bice dosta politike ; vec mirise na toMožda bi mogli otvoriti temu o klubovima/reprezentaciji exyu. Jer zadnjih 6-7 strana pišemo samo o tome.
Ispričavam se ako postoji.
Mozemo nema problema i ja i ti smo privatno ok...slobodno se mozes smijati na sta lice "srbi"...Kad se oladim potrudicu se da svima objanim zasto je Zvezda najveci klub iz istocne evrope zasto bi samo potedjenje ikome iz cetvorke bila najveca cast..Možda bi mogli otvoriti temu o klubovima/reprezentaciji exyu. Jer zadnjih 6-7 strana pišemo samo o tome.
Ispričavam se ako postoji.
Bice dosta politike ; vec mirise na to
Niko nije rekao da sansa ne postojiZa sebe tvrdim da nece,daj sansu temi.
Pa pazi temu brate...cim nemo pocne da pisa po srpstvu...ima da dobije odgovor...Niko nije rekao da sansa ne postoji