Ma znam. Mislio sam da do raspada Juge imate 91., maglu, ono s Maradonom, i onda onu sezonu nakon 91. Tek sam prije nekih 4-5 godina naletio na highlightse protiv Liverpoola na Anfieldu. Tekma kad je Pižon igrao, još je engleski komentator za njega rekao Little Pigeon. Ne pamtim rezultat, ali Zvezda je bila i više nego ravnopravna. Onda sam išao guglat i skužio da je CZ u Europi dosta često tukla "velika imena".Iskreno jedina dva kluba iz istocne evrope koja su redovno tukli zapadne klubove su bili Zvezda i Dinamo Kiev...Jedino je bila frka zapadu ako njih izvuces jer se znalo tesko cemo snjima...Zvezda ima 2 polufinala 3 ako racunas sampdoriju mnostvo 4finala finale kupa uefa samaranje velikana od do gotovo da nema velikog kluba da mu zvezda nije uzela skalp i 91 naravno...ljudi cesto guraju Steauu u ovu pricu zbog dva finala LS ali ona je samo imala to razdoblje od 5 godina kada su bili jaki pre toga nisu imali nikakve rezultate niti skaplove nemaju to razdoblje taj kontonuitet kao Zvezda i Dinamo Kiev...
Sto se tice Partizana posle onoga finala i Partizanovih beba zastranili su dobre dvije decenije imaju tu rupu...Hajduk je izlazio i uzimo skalpove koliko znam a Dinamo puno teze...fora je sto van velike cetvorke klubovi kad sh iskakali poput zelje radnickog rijeke su ostavljali trag u evropi....
Hajduk također ima sjajnih izleta u Europi, i isto dosta skalpova. Imaju nekih 4-5 četvrtfinala i 2 polufinala europskih kupova. 70ih i 80ih su imali baš dobre rezultate. Nakon raspada Juge su imali veliki rezultat u Europi 1995. Četvrtfinale CL 1995. protiv Ajaxa (0:0 u Splitu, 3:0 u Amsterdamu) koji je te sezone osvojio Ligu prvaka bez poraza. Poslije Hajduka su u polufinalu izbacili Bayern, i u finalu Milan. Al zadnji put su u skupinu EL ušli prije cca 8-9 godina. Od tada je to sve jako slabo za klub Hajdukovog renomea.
To ti pricali stariji.