Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledo sam utakmicu Real Atletiko, Real se raspada nisu mogli opepeliti prvih pola sata jednom su dosli do 16 lopta na peterac 50%-50% situacija krene Jovic Oblak za dlaku brzi inace bi dao gol...Dobro je pa se momak nije povredio ozbiljnije evo vratio se i trenira...Bilo kakva kritika na njegov racun je neosnovna ****** ajmo da pricamo o napadacu i da procenjujemo kakvo je pojacanje a nemoze ekipa da predje centar ko treba...zajebite tabloidne medije koji pisu samo da bi nesto pisali...Real ceka potpuni remont a kako stvari stoje Jovic je projketovan za tu 9ku trebace malo vremena da stvari legnu na svoje samo povrede da ga zaobidju kada sam vidio na usporenom kako mu je Oblak pao na clanak oseko sam se samo da nesto nije ozbiljno Bogu fala sve je u redu....momak ce izrucivati 20+ sto je nekad bio Raul to ce biti Jovic... Zivi bili pa videli... poredjenje sa Pricom nidje veze dijamatrealno suprotan tok karijere... I Perica je naravno bio top talenat cu Perica nije bio talenat :hahaha: ako je nesto bio, upravo je bio to, naravno ni prvi ni poslednji koji nije napravio ono sto mu se predvidjalo zasto je to tako postoji 1001 razlog ali sada pametovati posle 20 godina i pricati kako nije bio nesto Bog zna nidje veze...

Саша Илић директор млађих селекција у ФСС

После Владимира Матијашевића и Ненада Миловановића у ФСС спрема се подела још једне функције

Игор Спасић нови селектор млађе омладинске репрезентације Србије

Дугогодишњи тренер млађих селекција Партизана и Телеоптика Игор Спасић нови је селектор репрезентације Србије за играче до 18 годинa

gruja.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back