Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno da Srbi na vreme prepoznaju ko je buducnost i ko ce biti nosilac za narednih 10 godina Zivkovic , SMS , Jovic , Milenkovic , Veljkovic , Radonjic pa i Grujic zasto ne . samo eto opet kazem voleo bi da se naslo mesta i za Gacinovica al ajde ..

I da , mnogo mi je zao sto se Matija nije oporavio al dobro zakrpice to Dusko nadam se :)

Bitno da ce sendvic nacija biti na aparatima vec 17 juna posle meca sa Kostarikom.

Pa ti si na aparatima od kada nas je Muslin odveo u Rusiju.

- - - - - - - - - -

Jedina zamerka je odlazak Grujića umesto Gaćinovića mada to i neće bitno uticati ni na igru ni na rezultat. Gaćinović je i kod Muslina bio nebitan igrač.
U budućnosti ... možda i bude nešto u rotaciji. A odbrana će biti jeza.

Poslednja izmena:
Steta za Mijata...iako je epizodista svakako da je bolje da on bude to nego Radonjic.....i Maksimovic umesto Grujica....ali ajde,nek je sa srecom ......
Stojkovic-Rukavina-Ivanovic-Tosic-Kolarov-Matic-Milivojevic-Ljajic-SMS-Kostic-Mitrovic , mislim da ce tako startovati... ima afinitete ka Ljajicu i Grujicu bas ih favorizuje,s tim da Grujica ******* ni pobratim ne bi mogao da ugura u 11.....

Boljih nema, tu je prigovor za jednog ili dva igraca od 23 koji idu, tako da verovatno nece biti ni u prvih 11.
Svi ostali se biraju zavisno od zamisli selektora kakav stil zeli da igra.
Problem je jedino motivacija kod ljudi koji imaju milione na bankovnim racunima tj. visak na racunu a manjak u glavi.
Obavezno povesti psihologa/psihijatra i nekog ložača pred utakmice.
Uspeh ce biti ako prodju grupu a posle toga sve je ravno senzaciji.
SAMO NAPRED !

Steta za Mijata...iako je epizodista svakako da je bolje da on bude to nego Radonjic.....i Maksimovic umesto Grujica....ali ajde,nek je sa srecom ......
Stojkovic-Rukavina-Ivanovic-Tosic-Kolarov-Matic-Milivojevic-Ljajic-SMS-Kostic-Mitrovic , mislim da ce tako startovati... ima afinitete ka Ljajicu i Grujicu bas ih favorizuje,s tim da Grujica ******* ni pobratim ne bi mogao da ugura u 11.....

Druze Tadica si zaboravio on nam je glavni igrac .

Bio je do skoro.... ne vidim SMS-a , Ljajica i Tadica u isto vreme na terenu, a cini mi se da je Krstajic jasno pokazao naklonost prema prvoj dvojici (sto po trenutnoj formi i jeste objektivno)....

Auu ja mislio ti ga zaboravio slucajno . brate iskaces iz realnosti . Tadic je sve i svja on je dusa i srce i mozak ovog tima .. bukvalno poslednji igrac koji bi izgubio mesto u prvih 11 pa pre bi otisli na klupu Matic i Kolarov nego on a kamoli SMS i Ljajic . njih trojica i nece biti u isto vreme na terenu igrace Tadic i Sergej a Ljajic ce ulaziti sa klupe ( nazalost ) jer ga ja ne bi ni zvao

Nadam se da ce Tvorzini biti ovako kurceviti i kad popijemo petardu od Brazila...Grujic i Radonjic??? Kakvo ciganisanje...SNS ,Zvezda ,Srbija

A Grujic i Radonjic ce igrati protiv Brazila ?

- - - - - - - - - -

Pa jel i ovde mogu da se otvaraju teme kao na drugim, normalnim, pdf-ovima?

- - - - - - - - - -

Ja nisam selektor.

Sto je lose ako otvoris temu ?

Ja ne znam koji je vama gremlinima qurrac? Ako i popijemo petardu od Brazila tu će najmanji krivci biti Radonjić, Rodić i Grujić. Pa zar iko misli da će ovi igrati uopšte na SP.
Mozga bez totalno.

Ne radi se o tome vec da pedaliras Gacinovica zarad Radonjica koji ni u nasem prvenstvu nije konstantan...aj budi covek pa priznaj. Ne bi se ni Gacinovic naigrao al zasluzuje vise od ovoga jer je bar bio u kvalifikacijama,postigao i gol.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back