RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
Opet ga Lutovac dade. Biće on igračina.
Bolji od Nece Mihajlovića.
Bolji od Nece Mihajlovića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ne balavim vec ti i tebi slicni kvazi-srbi kojima je zvezda iznad Srbije pa bi i dalje Rajkovica na golu iako je Stojkovic nas najbolji golman....i posle govoris o nekoj zasluzi....za vas se zasluge racunaju samo ako je igrac ili selektor zvezdas....Ajde fanste ne balavi kakav bre sad Fejsa dal si normalan ??! Imaj malo postovanja za ove momke koji su ostavili srce na terenu i napravili rezultat .. Ti bi sad da menjas Milivojevica koji je izguro ceo ciklus .. Zbog jebenog Fejse ... Kolko smo mi Srbi nezahvalan narod .. svako drugi da je u nasoj kozi podrzo bi Muslina a mi jedemo govna radujemo se smeni selektora koji nas je za godinu i po dana odveo na veliko takmicenje prvo posle 8 godina ..
Sotire..za tebe je Radonjic igrac svetske klase....tako da ne znam cije je misljenje merodavnije - tvoje ili onog modernog drvosece iznad sto ssvrsava na engleze...ja bih rekao da ste tu negde![]()
Tadic je ofanzivno krilo, ne mogu on, Sergej i Matic da cine trougao na sredini....Matic-Fejsa plus Sergej ispred njih mozda ali Tadic ne....
Matic, Sergej i Fejsa su najskuplji centralni vezni igraci na transfermarktu....tu moze da se pridoda i Ljajic koji je ofanzivni vezista moze da igra iza spica ali i ispred dva zadja vezna. Eventualno jos Milivojevic, Radoja.....ali bez obzira na transfermarkt jasno je da ko je jedan od glavnih igraca Mancestera, Lacija, Benfike trebalo bi pre da igra nego neko iz Kristal Palasa, Selte pa i Torina.....
Znaci za tu trojku na sredini po meni bi konkurisali Matic i Sergej (koji su nezamenljivi) pa onda neko od ovde trojice - Fejsa, Radoja, Ljajic....eventualno Milivojevic koji je tu najtanji od svih i to je to
Ja ne balavim vec ti i tebi slicni kvazi-srbi kojima je zvezda iznad Srbije pa bi i dalje Rajkovica na golu iako je Stojkovic nas najbolji golman....i posle govoris o nekoj zasluzi....za vas se zasluge racunaju samo ako je igrac ili selektor zvezdas....
Ako ce transfermarkt da nam bude merilo onda Lazara Markovica dajte u prvu postavu....ne mozes da gledas tako...ti poredis sad da li je za tim korisniji Ljajic ili Fejsa a radi se o sustinski razlicitom tipu igraca....taj Fejsa je radnik i po meni mu nema mesta pored Matica to je ono sto smo se zalili 10 godina da nam ne trebaju 2 zadnja vezna....ne predstavljajte Fejsu kao klasu oznad Milivojevica kad su obojica limitirani klupa igraci....i ne stoji da je jedan od glavnih igraca benfike jer da jeste sogurno bi kao i svi njihovi najbplji igraci isao dalje...delom su ga povrede smele a delom i limit koji ima...i nekako je proslo njegovo vreme cak mislim da se pojavila info da je odjavio reprezentaciju...Tadic se pokazao uvek korisniji kao igrac za sredinu i protiv Kine je moglo da se vidi da nije iskoriscen kako treba...nema on tu brzinu da bude ubojito krilo kao sto bi to bili Zivkovic,Kostic, Gacinovic....Tadica i Ljajica ja ne bih drzao u timu u isto vreme pogotovo ne kad je tu i SMS....
Nasa igra zavisi od Stojketa,Baneta, Kolarova, Matica, Tadica i da kazsmo Mitrovica (mada je on najmanje nezamenljiv od ponudjenih , moze to Prijovic lepo da igra cini mi se da ima malo vise osecaja za loptu) i nadam se na prvenstvu od stopera, SMS-a i Zivkovica...ostali su popunjavaci ...da l bude posao Fejsa,Milivojevic,Radoja, Gudelj, Grujic ili Maksimovic svi su oni tu negde i epizodni su
Ovaj prvi veci pasus se u principu sve slazem manje vise ali tebra ovo dole sto si nagovestio kako ne bi bila greota da Prijovic igra pre Mitrovica je zaista nepostovanje prema momku .. Prijovic se pokazao kao ubojit igrac kada ulazi sa klupe i tako treba i da ostane zasto menjati dobitnu kombinaciju pa Mitrovic ima daleko vecu reputaciju od njega i vise je postigao u karijeri iako je mladji nekoliko godina mislis da je to slucajno .. ?? Podvlacim jos jednom Mitar je u ovim kvalifikacijama dao 6 golova .. Malo li je ??? I vi biste ga na klupu .. E moji Srbi ... Milivojevic i Radoja bi trebalo da se nadju u 23 .. pa i Fejsa ako oce mada ne znam sta ce nam toliko zadnjih veznih kad imamo Matica a nemam ideju ko bi mogao da putuje kao zamena za Sergeja i Tadica .. Dobro Ljajic i ko jos ??? Jedino mi Gruja pada na pamet .. Sad ce fanste opet da kmeci zasto Gruja pre Danila Pantica ??? Hahahah
Sve to bez pravog menadzera ne znaci nista.....Nisam stvarno nikakav obožavalac Fejse ali mi skretoše pažnju da čovek otkako igra fudbal je svake godine osvojio nešto. Proverio sam i stvarno, čovek ima 8 osvojenih prvenstava, 5 kupova, 2 nacionalna superkupa, 3 liga kupa, finale Lige Evrope. To ipak znači nešto.
Cekaj jel ti to mene prozivas za klubastvo hahahaha pa ti decko nisi realan i sam znas da ti ta prica kod mene ne pije vodu .... ja sam taj koji hvali Mitrovica ( Aleksandra , spica ) kad ga vi pljujete , ja sam taj koji konstantno trazi i priziva Zivkovica u prvih 11 .... Znaci Milivojevic UVEK pre Fejse ne zato sto je Milivojevic igrao u Zvezdi a Fejsa u Partizanu nego zato sto je Milivojevic odradio ove kvalifikacije kako treba a Fejsa nije neka klasa da bi moro da igra ....
Sad ce fanste opet da kmeci zasto Gruja pre Danila Pantica ??? Hahahah
Kod god da bude selektor siguran sam da bez dva zadnja vezna necemo izaci na teren bez obzira na formaciju. Jedan je Matic koji igra u oba pravca, a drugi neko ko je bolji u defanzivi tako da bi Sergej igrao ispred njih dvojice sto mu najvise i odgovara.
Sergej je danas imao ulogu Matica, a kad Matic bude u prvih 11 Sergej ce verovatno preuzeti ulogu koju je Ljajic danas imao.
Ajde fanste ne balavi kakav bre sad Fejsa dal si normalan ??! Imaj malo postovanja za ove momke koji su ostavili srce na terenu i napravili rezultat .. Ti bi sad da menjas Milivojevica koji je izguro ceo ciklus .. Zbog jebenog Fejse ... Kolko smo mi Srbi nezahvalan narod .. svako drugi da je u nasoj kozi podrzo bi Muslina a mi jedemo govna radujemo se smeni selektora koji nas je za godinu i po dana odveo na veliko takmicenje prvo posle 8 godina ..
Lapsus....mislio sam na utakmicu sa Kinom kad sam to rekao, a danas je Sergej dobio ulogu koju ce verovatno imati kad se Matic vrati u prvih 11. Maksimovic i Grujic su imali uloge Matica i jos tog jednog defanzivnijeg zadnjeg veznog pored njega. Jasna je namera trenutnog strucnog staba da Matic i Sergej nece ciniti ta dva zadnja vezna igraca vec ce Sergej ili igrati ispred dva zadnja vezna (vrlo verovatno) ili mozda cak Matica gurnu ispred dva zadnja vezna a Sergeja upare sa defanzivnijim igracem. Dok on i Matic ne odigraju zajedno na terenu i dok se ne isproba koje resenje je najbolje niko zasigurno ne moze da kaze kako ce izgledati taj trougao na sredini.
Radoja je uz Fejsu najbolje resenje za tog defanzivnog igraca koji ce ciniti trougao sa Maticem i Sergejem. Medjutim imao je problem sa povredom ove sezone i to mu je dosta usporilo napredak jer je u poslednje 1-2 sezone bas u ozbiljnom zaletu, ozbiljno je napredovao.Tako vec moze...pa sta znam, treba to sve da se isproba ,a nema puno vremena....meni se svidelo sto je Krstajic izasao s SMS-om i Ljajicem bar protiv autsajdera kakav je Kina...ranije smo imali situacije da se zatvaramo i protiv tog kalibra
Maksimovic i Grujic imaju mozda potencijala,ali ako ne proigraju u klubovima neozbiljno je zvati ih za sampionat....
Kakav je Radoja tip igraca? Bas ga nisam gledao....
Ljajic je nas top3 igrac.
Radoja je uz Fejsu najbolje resenje za tog defanzivnog igraca koji ce ciniti trougao sa Maticem i Sergejem. Medjutim imao je problem sa povredom ove sezone i to mu je dosta usporilo napredak jer je u poslednje 1-2 sezone bas u ozbiljnom zaletu, ozbiljno je napredovao.
Fejsa je postao doktor sa Benfikom i on po meni mora bar da dobije sansu da se pokaze sa Sergejem i Maticem u sredini. Koliko mi je ranije taj covek bio smesan toliko sam sad pozitivno iznenadjen njegovim napretkom jer se stvarno promenio do neprepoznatljivosti.
Za mene....Matic-Fejsa-Sergej...odlican trougao na sredini, najbolji koji imamo
Da stvarno to je nezamislivo-nisam htio ranije ništa na tu temu ali to je potez van mozga.Mislim da će se to jako loše odraziti na vašu momčad,ipak bili su prvi u skupini i plasirali se nakon 8 godina imali su dobru igru i bili su tim-onda neko odluči smjeniti izbornika-razlog nikakav,jer nemože ni postojati razlog za smjenu i to niko nikad nije uradio.