Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kina bas losa,ali i kao takva je imala sanse zbog lezernosti nasih...
Nasi cini se kad god su hteli uzimali su loptu i stvarali sansu...
Ipak , ono zbog cega je Krstajic porastao u mojim ocima je to da je izveo reprezentaciju (na svom debiju) posle ko zna koliko....mozda od Antica....
Konacno je video da SMS nije isto sto i Tadic.... dao je sansu Ljajicu u sredini i to je bilo pristojno,rasteretio je Tadica....
Zivkovic usao u drugom poluvremenu i poigravao se s Kinezima...SMS imao jedan dobar pas,ali korektna igra... na terenu nekako dosta bio vidljiv Gudelj
Mitrovic imao stadnardno vise sansi od tog jednog gola....
Opet mala minutaza za Prijovica,nadam se da ce dobiti vise....
Pred kraj je igrao i Gacinovic na krilu

Ako misli da igra i dalje ovakvu postavku (barem protiv slabijih) ima moju podrsku da ostane

Tadić totalno van forme, ali koga umesto njega?
Mitrović em alav, em mu treba 10 šansi za gol. Nije mi jasno zašto Prijović ne startuje jednu i ne odigrao veći deo meča da vidimo šta on može za dobijeno vreme.
Živković kao što sam i rekao, pusti ga zadnjih pola sata i praviće haos po terenu. Još jedan igrač koji pravi razliku i koji iz neobjašnjivih razloga nije igrao kod Muslina.
Drago mi je i zbog debija Veljkovića.
Odbrana i dalje najslabiji deo ekipe. Kinezi se baš ispromašivali. Do prvenstva treba isprobati sve moguće kombinacije, svako sa svakim, dok se ne dođe do najboljeg ili najmanje lošeg rešenja.

Mitrović u prvom poluvremenu nikom ne da loptu, svaku akciju mora sam da završi i svaku je izgubio. Svaka čast Krstajiću kako je imao strpljenja da ga ostavi do pred kraj. Na kraju je dao taj gol, je8o ga gol. Uporan je i agresivan, ali vidi se da nema utakmica.

Rajković odbranio čudo.

Sergej MS ništa naročito, mada nije ni loše za debi.

Kostić dečko ume, njegova lopta vidi saigrača, mada je par puta šutnuo bez veze.

Ljajić standardan, znači ništa naročito.

Tošić isto, i dalje se vidi da ne zna, ali igra srcem, svaka mu čast. Neću više da ga zovem Karleuša. :D Generalno je odbrana bila problem, opravdanje je što je to B odbrana.

Gaćinović za 5 minuta imao jednu akciju gde me je uverio da je čovek fudbaler.

Tadić zadovoljavajući, pravi plejmejker. On i Kostić su okosnica igre u napadu.

Kinezi slabi.

Dzaba Mitrovicu i Ljajicu sto su dali golove kad ne pevaju himnu.... :roll: Sledeci put umesto taktike da se uvezbava himna pa ko najbolje peva ide u prvih 11.....

Inace, utakmica na koju ne treba previse obracati paznju....malo se rastrcali i podesili nove pozicije na terenu i to je to....ne moze se dati nikakav zakljucak posle ovog meca
Protiv Juzne Koreje ce vec morati dobro da se zapne oni su jaka reprezentacija pa cemo tu videti malo bolje kako izgleda ova nova ideja....

Poslednja izmena:
Kinezi nisu neko merilo jer su takticki uvek bili na niskom nivou bez obzira sto su doveli Lipija za selektora. Gudelj je gurnut u ovu utakmicu verovatno jer igra u toj Kineskoj ligi pa ih dobro poznaje.
Korejanci su malo bolja reprezentacija ako budu igrali u najboljem sastavu.

- - - - - - - - - -

Vidim niko ne pominje mladu reprezentaciju. Dobili u Austriji vrsnjake sa 1:3 u kvalifikacijama za EP. U zadnjih tri minuta su uvalili 2 gola i dobili Austrijance. Zanimljivo da od 11 utakmica danas samo jedna pobeda domacina je dosla.

Mladi se dosta mučili i imali sreće protiv Austrijanaca, ali na kraju komforan rezultat.
Lutovac i Mićin kao zamene za Živkovića i Radonjića odlično odradili svoj posao. Pogotovo Lutovac. Đorović kao da me je čuo da ga treba pozvati i dati mu šansu, a ovaj na debiju odmah dao gol.
Lukić klasa. Iz aviona se vidi.
Mali Ilić odlično iskoristio minutažu i dao lep gol.

Ima i ova generacija veliki potencijal. Ne baš kao prethodna, ali sigurno mogu izboriti OI.

- - - - - - - - - -

Ne kapiram zasto se forsira prica da mora da se peva himna. Bitno je sta covek pruza na terenu, batalimo himnu.
Dzaba mu da vice dok peva himnu, ako na terenu nista ne pokazuje..

Pevanje himne ne donosi rezultete, vec igra na terenu.

Uvek sam smatrao da ćeš veće poštovanje iskazati prema himni ako ćutiš i mirno je odslušaš, nego da kvariš događaj svojim lošim vokalnim mogućnostima.
Teodosiću niko ne zamera što ne peva himnu, a uvek je bio tu za reprezentaciju kada nije bio povređen, bez traženja izgovora i bio pravi lider tima.
To je mnogo bitnije od pevanja himne.

Sve je tako providno. A standardni reprezentativci navodno su svi premoreni, istrošeni, pa se vraćaju u svojim klubovima, a ovi im dođu kao zamena.
A juče je baš Aca Stojanovič pričao za Duška Tošića kako je svesno rizikovao klupsku karijeru da bi igrao za reprezentaciju, sada odjednum i on je izmoren i želi da se vrati u Tursku.

Sve mi se više čini da će Krstajić i ostati selektor, jer je očigledno postao ''poslušan'', iako je pre samo nekoliko dana pričao o svom poštenju, karakteru i kako ne dozvoljava drugima da mu se mešaju u posao.
Pogotovo sada kada je očigledno da od Paunovića i Piksija nema ništa.

Poslednja izmena:
Tog spartakovog spica jos i da svarim ,kao mlad je i igra dobro ove godine,ali podgrevanje Aksentijevica ,propalog talenta, onda neki Simonovic i Filipovic, vrlo neozbiljno....like a Marko Miric/Veseljko Trivunovic i ostale Pizonove enigme kojih se ne secam....
Ako su mu bila potrebna 2 stopera,bek i spic ne vidim razloga zasto to nisu mogli da budu Milunovic,Pejcinovic, Basta i Djurdjevic/Pavlovic ,ako vec nije hteo da otima Djorovicu Jovanovica,Milenkovica/Stevanovica, Jovica/Saponjica

Sve je tako providno. A standardni reprezentativci navodno su svi premoreni, istrošeni, pa se vraćaju u svojim klubovima, a ovi im dođu kao zamena.
A juče je baš Aca Stojanovič pričao za Duška Tošića kako je svesno rizikovao klupsku karijeru da bi igrao za reprezentaciju, sada odjednum i on je izmoren i želi da se vrati u Tursku.

Sve mi se više čini da će Krstajić i ostati selektor, jer je očigledno postao ''poslušan'', iako je pre samo nekoliko dana pričao o svom poštenju, karakteru i kako ne dozvoljava drugima da mu se mešaju u posao.
Pogotovo sada kada je očigledno da od Paunovića i Piksija nema ništa.

Niko drugi nece da dozvoli da mu Kokeza i menadzeri sastavlja tim. A za to je pogodan Krstajic. Iz tog razloga ce on selektor da bude.

Inace. Kad pogledam koga su sve pozvali u reprezentacija, muka mi je.
Iskreno, mene cudi kako niko iz Borce ili Borca nije na spisku.. Jbt pozvali Aksentijevica. :dash:

Ocekujem da poziv dobiju Gobeljic iz Zvezde i Jevtovic iz Partizana.

Poslednja izmena:
Niko drugi nece da dozvoli da mu Kokeza i menadzeri sastavlja tim. A za to je pogodan Krstajic. Iz tog razloga ce on selektor da bude.

Inace. Kad pogledam koga su sve pozvali u reprezentacija, muka mi je.
Iskreno, mene cudi kako niko iz Borce ili Borca nije na spisku.. Jbt pozvali Aksentijevica. :dash:

Ocekujem da poziv dobiju Gobeljic iz Zvezde i Jevtovic iz Partizana.

Muslin je barem sastavljao B reprezentaciju od ovakvih igrača, pa ih slao da se blamiraju protiv Katara ili koga već. Naravno sve pod izgovorom da se vidi da li nešto vredi u domaćoj ligi, iako se znalo unapred da od toga nema ništa.
Međutim ovo je sasvim novi nivo imbecilnosti. Umesto da se pripremamo i tražimo tim za SP kao što bi svaka normalna rerepzentacija učinila mi radimo ovo što radimo.

Ovaj Aksentijević se sada izborio za prvu postavu u Radničkom. Pre toga je bio godinu dana u Vojvodini i jedan zvaničan meč nije odigrao, a evo ga sada kao zamena za Rukavinu.

Bojim se samo da se Krstajic ne pogubi u tom silnom isprobavanju i menadzerisanju....ako ostane, a verovatno je da hoce trebalo bi da poziva 20ak istih igraca uvek....
Ovo je bas cirkusno i ovako nesto je u poslednjoj deceniji bilo vidljivo toliko samo kod Pizona....

A kad smo kod izbora selektora , ako uzmemo u obzir da nasi najveci treneri Antic, Milutinovic ili vrlo cini se pametan covek Golac nisu kontaktirani i u ovom trenutku manje realni od Gvardiole, ako uzmemo u obzir odustajanje Piksija i Paunovica i to da Stanojevic i Jovanovic iz nekog razloga nisu u zizi , mi i nemamo neku opciju a da to ne bude stranac ,a ne treba ni da bude stranac...
Druga stvar, Paunovic nije mnogo iskusniji od Krstajica, cak je i mladji i on je dosao na mesto selektora mladih kao svoje prvo radno mesto....ako je stvarno to da ga igraci vole i ako misli da nastavi da igra sa mladim snagama neka bude , ali bacio je bas senku na sebe ovim glupiranjem sa jsl igracima....
Ja sam 2014. bas bio za Drulovica, imao je covek volje da to radi i steta sto nije ostao, mada me je kasnije razocarao na klupi partizana kad ga je em presisao Grof sa istorijskom razlikom, em izgubio dobijen mec sa Augzburgom

Bez mnogo mudrovanja, ako su se smislili da smene Muslina, a da ne znaju koga hoce i kako da ga dovedu, to je najgori amaterizam i diletantizam. U sustini, nista neocekivano od Kokeze &co. Vec sada, u novembru, imamo potpisana 3 poraza u grupi.

Sto se gorepomenutih tice, cilj je postignut, maznute su pare za plasman na SP, koga briga rezultat? Sada se maznjavaju pare za ove turneje po Aziji, Hondurasu itd itd, pa da se mazne neki dinar od menadzera za upisane nastupe u repki radi lakse prodaje drvne gradje iz SL. Tako sve u krug.

Vi ovde pisete traktate, ko bi trebao, ko ne bi trebao, svadjate se, aman. Reprezentacija je pustena niz solju onog trenutka cim smo se plasirali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back