Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na svakom spisku je zato sto je za nase uslove igrac sa jakom reputacijom, godinama igra za CSKA, pa niko nije imo smelosti da ga makne jer igrama u drzavnom dresu ih nije zasluzivo... ili se svaki nado da ce bas kod njega da 'proradi'...Njegova igra je iraitanta covece ne on kao pojaca, gnjavi loptu kao da je njegova i sve na istu foru kao seoski roben zaseca i to nikad ali nikad neprodje ili mu je uzmu ili padne preko nje ili uproasti napad uspori akciju sa davljenjem nikad nista produktivno do Tosica nismo videli...nemogu uopste da verujem da ovo moram nekome da objasnjavam ******... Jesi ti brate gledo reprezentaciju proteklih par godina???

Da, u repki je igrao zbog reputacije iz CSKA, a u CSKA jer je reprezentativac Srbije, inace decko veze nema. Rusi vole da frljaju milione na vezare, poznati su po tome.

--------------------------Mitrovic/Prijovic(nisam ubedjen ali voleo bih da je pokretniji

-------------Zivkovic-----------------------------Tadic

Kostic----------------Matic-------Sergej------------------Basta/Lazovic

----------------Kolarov----Maksimovic--Nastasic/Bane/D.Tosic(Neznam stvarno)

----------------------------Stojkovic/Rajkovic

Poslednja izmena:
Na svakom spisku je zato sto je za nase uslove igrac sa jakom reputacijom, godinama igra za CSKA, pa niko nije imo smelosti da ga makne jer igrama u drzavnom dresu ih nije zasluzivo... ili se svaki nado da ce bas kod njega da 'proradi'...Njegova igra je iraitanta covece ne on kao pojaca, gnjavi loptu kao da je njegova i sve na istu foru kao seoski roben zaseca i to nikad ali nikad neprodje ili mu je uzmu ili padne preko nje ili uproasti napad uspori akciju sa davljenjem nikad nista produktivno do Tosica nismo videli...nemogu uopste da verujem da ovo moram nekome da objasnjavam ******... Jesi ti brate gledo reprezentaciju proteklih par godina???

Bambi se zove jer moze dobro da izvede prekid, igra obema nogama i moze da igra i na levom i desnom krilu. Svakom timu je potreban igrac koji je univerzalac i koji moze da uskoci kada je potrebna neka promena u igri tima. Inace jako spor igrac koji zna da izgnjavi loptu do besvesti sto iritira ali moze i jednim potezom da resi utakmicu kao juce ;)

Bambi se zove jer moze dobro da izvede prekid, igra obema nogama i moze da igra i na levom i desnom krilu. Svakom timu je potreban igrac koji je univerzalac i koji moze da uskoci kada je potrebna neka promena u igri tima. Inace jako spor igrac koji zna da izgnjavi loptu do besvesti sto iritira ali moze i jednim potezom da resi utakmicu kao juce ;)

Ja kazem da je ovo jedino sto smo od njega videli otkad je repki...Ovo ostalo mozda kod vas i u CSKA...

Deki, sto se formacije repke tice, apsolutno se ne slazemo. Nasi bekovi su tanki u odbrani, bez 3 stopera mi smo izgubljeni. To sto Muslin nije umeo bolje, ne znaci da kod drugog nece ici bolje. Za repke je formacija sa 3 stopera i 2 zadnja vezna zakon, narocito na turnirima, kada se igra na gol manje, oprezno. Mi ne mozemo sa Rukavinom, Kolarovim, Obradovicem, da igramo 4-2-3-1. Busni smo.

Ma nisu bre zadnji vezni ni Grujic ni Sergej...Grujic ovo malo sto je ulazio u Liverpulu nije glumio zadnjeg veznog niti je to u Zvezdi igro...u Zvezdi je prvu polusezonu igro klasicnog veznjaka sve islo preko njega kasnije guran iza spica i to se videlo da nemoze da igra...A za Sergeja neretko igra iza spica odmah... zavisno to sto on razbija u duelima i sto s lakocom resava situacije druga stvar...

Ali Zivkovica nema u protokolu zadnje dve u Benfici...samo skrecem paznju da on nije bas takav 'dominator' u toj Benfici kako ga ljudi predstavljaju na forumu....

Niko ga ovde ne predstavlja kao dominatora, ali činjenica je da je dečko jedan od najtalentovanijih igrača kod nas trenutno.
U mladoj reprezentaciji pravi razliku, vidi se da je prerastao tu selekciju, tako da je logično da igra za seniorski tim.

U Benfici je imao nekoliko odličnih utakmica, a to što ga nije bilo više u sastavu, to je posledica toga što Benfika na njegovoj poziciji ima Salvia, igrača sa znatno većom reputacijom.

- - - - - - - - - -

A Radonjica NISU pozvali da vide da li jeste ili nije a A tim...

Za Radonjića nema jednostavno mesta u A timu, niti ga zaslužuje.

Bice da si me malo pobrkao sa drugom fanstebre-om. On je zaduzen sa grobarske strane za ''ekskluzive'' i da ispadne smesan u drustvu. Sa ciganske, sa ovim Radonjicem ozbiljno ugrozavas slavu Sotira, pazi sta radis, zamerices mu se. Ako ti je Tosic sa 70 i kusur nastupa za repku smesan... a ti se smej, sta da ti kazem. Jeste da posle povrede igra kilavo, ali ima reprezentativni kvalitet kad se sredi. Ali Radonjic... :klap:

Moguće je da sam vas pomešao. Meni ste potpuno isti. A šta sam pisao o Radonjiću, mnogo ranije::

Radonjić ne zaslužuje da putuje u Rusiju. Ništa spektakularno nije odigrao. Možda će biti jednog dana a možda prođe kao Marković.
Ybg, ne mogu da ti crtam.

Ali Bambi Stošić..:rotf::rotf: majko moja. Čovek je smejurija od igrača. Slobodno onda može i Ilić u Rusiju.

Naravno. Iz FSS je zamerano što nije makar jednu utakmicu isproban jer su izgleda Crnogorci zagrizli da ga dovedu. Živković takođe nije dobio poziv. Tadić i Ljajić ne igraju na istoj poziciji a Tošić :rotf::rotf::rotf:
A ti li si onaj što je letos tvrdio kako u Parizan stiže Švajni jer Ana Ivanović mnogo navija za isti? Pa sad vidi ko je smešan.

Hahahahaha ne seri da je to reko :hahaha:

Kakav slepac ..

Aj kad Grobari za Stojkovica skacu u vatru...Iako je i to posebna prica on se ovde i kad treba i netreba najpristrasnije brani i velica...Neko je lupio da je najzasluzniji za odlazak na svetsko...Ali kad neko uzme da obasnjava da je Zoran Tosic za reprezentacije...kako ti stim ljudina da diskutujes ozbiljno? E Zoran Tosic covece :dash:

Realno i trebamo menjati formaciju jer ovo sto mi igramo je prevazidjeno a i ne igramo ga dobro. Kad imas sumu odbrambenih igraca a primas golove od Austrije i ostalih velikana sta da pricamo vise o toj formaciji? Nama lezi 4 - 5 - 1 u nekim modifikacijama sa dva ili jednim klasicnim zadnjim veznim. Po meni bi lepo izgledalo ovako:

1638268_Serbia.jpg

Naravno mogao bi da leti Ivanovic, Rukavina, Ljajic i Kostic u nekim kombinacijama gde bih ubacio Gajica, Zivkovica, Maksimovica i jos nekog mladog igraca.

Sa sajta FSS:

Ajde batalite me vise sa tim Ljajicem ne mogu da verujem da njega neko zeli da vidi u reprezentaciji ... STA je on dobro uradio ? Navedite mi samo jedan njegov dobar potez .. I Ivanovic ako vec menjamo formaciju treba da igra beka a ne stopera ... Stoperi su Maksimovic i Nastasic ..

Bari to sto ti pricas za Tosica e ja se isto tako osecam kad pricam ljudima za Ljajica da je KRIMINAL da taj decko igra za reprezentaciju .. Moze on da da 1000 golova i asistencija za Torino ali kad obuce dres Srbije na sve lici samo ne na fudbalera .... Svaka lopta je izgubljena , svaki pas je procitan .. evo kazem opet ovi sto ga prizivaju nek mi navedu samo jedan njegov dobar potez u reprezentaciji

Bari to sto ti pricas za Tosica e ja se isto tako osecam kad pricam ljudima za Ljajica da je KRIMINAL da taj decko igra za reprezentaciju .. Moze on da da 1000 golova i asistencija za Torino ali kad obuce dres Srbije na sve lici samo ne na fudbalera .... Svaka lopta je izgubljena , svaki pas je procitan .. evo kazem opet ovi sto ga prizivaju nek mi navedu samo jedan njegov dobar potez u reprezentaciji

Urnisao je šiptare u gostima. To bi trebalo da mu kupi kredit barem za narednih 5 godina.

- - - - - - - - - -

Ne znam zašto Živković ne igra u Benfici, ali kad god sam ga gledao bio je među najboljima kako u klubu, tako i u mladoj reprezentaciji.

On je ipak po meni morao da uskoči kao zamena za Tošića.

Jedino opravdanje je ako postoji neki dogovor sa mladom reprezentacijom.

Ne kuka Mstislav vec objektivno gleda stvari za razliku od vas koji ste brzo oprali ruke od vaseg Muslina kao da je kuzan.

Decko taj "Muslin je moj koliko i tvoj" jer je on bio selektor reprezentacije SRBIJE!

Od objektivnosti si operisan vazis za najostrasceniju grobarsku licnost ovde...

A koliko se razumes u fudbal dokazo si u vise navrata...ovde si najavljivo debakl protiv Irske Velsa...i kakve sve gluposti nisi piso... Opet se vracamo na ono koliko si ostrascen...pre par dana je neko ovde citiro tvoje postove koji pucaju od 'objektivnosti'....

Meni su u ovoj priči najinteresantniji komentari na sportskim stranicama.

Do pre koji dan Muslin je po većini bio sujetan, loš čovek, loš stručnjak, Džaja ga je još odavno provalio, gospodin procenat i šta sve ne.

Sada većina komentara su u fazonu da je Muslin poštenjačina koja nije htela da diluje sa mendžerima i bagrom u FSS, stručnjak, gospodin čovek, žrtva...

Zaista smo retko viđen narod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back