Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da imamo solidnu ekipu i da mozemo da je pojacamo sa jos par igraca koje Muslin nije zvao. Sa tim igracima mi imali reprezentaciju za respekt. Sa pravim selektorom koji zna da motivise igrace i koji ume da poslozi igrace koji su mu na raspolaganju mozemo biti fino iznenadjenje na SP. Isto tako sam siguran da ova ekipa sada koju je Muslin forsirao sa pravim selektorom moze da igra bar 30% bolje. Muslin je iako iskusan ocigledno i ne bas preterano dobar strucnjak sto dokazuju neke utakmice gde smo bili favoriti a gde smo uspeli da uprskamo. Da nije bilo superraspolozenog Tadica kome je mozda i jedinom pronasao pravu poziciju u timu kao i Mitra u nekim utakmicama ne bi uzeli 5 boda.
I nisam za stranog selektora jer smo uvek prosli kao bosi po trnju sa takvima.

Mi imamo prosjecne igrace kojima ni Murinjo ne bi pomogao.

TO JE SRBIJA!!! nigde u svjetu ne otpustas selektora koji je izborio plasman osim u zemlji tutubana i idiota !!!

pominju se ovim redom: piksi, mihajlovic,jokanovic stanojevic

piksi? to zahvlnica za njveci lopovluk u vodjenju kluba??? nasledio je dzajica i tim koji je vredeo 45 miliona sa zigicem panticem... i dugom od dva miliona... za kratko vreme dug doso na 30 a igraci rasprodani!

zaboravilo se jel? normalno kad su naa celu lopovi belosvetski ko lepeza...

mihajlovic??? taj odgovara samo kompleksasu lalosu ovde i slicnima kompleksiranima... problem je sergej? PA NIJE LI TAJ MIHJLOVIC BOJKOTOVAO MATICA KOJI JE PUNO BOLJI OD SERGEJA??? JESTE!!! i ne samo matica...

ako menjate mora ic na bolje!!! a ne mihjlovic i piksi!!!

paunovic recimo, jedina opcija koji je to zasluzio orlicima jer bez njega ne bi uspeli

drugo, tikvani jedni neopjevani reprezentacija nije skup najboljih igraca! vec onih koji najbolje medjusobno funkcionisu... to se videlo najbolje kod djordjevica koji je izostavio micova i opet dosegao visine jer je imo hemiju!

ok sergej ali i zivkovic onda jer bez obzira sto je sergej na zelandu dobio titulu ko najbolji najkorisniji igrac svi smo bili iznendjeni pa i komentator i sam sergej jer je nas najbolji igrac tamo ubedljivo bio zhile! sergej nikako pre njega u zelandu! i gruja mali je bolji od tog sergeja...

ovo je cirkus...

musliu sam zamero rukavinu , a u pravu je bio sto ne zove zalizanu primadonu ljajica...pozvo ga na kraju i kao i pre trt milojka prdno u cabar...

reprezentacija je skup oih koji njbolje funkcionisu ... ok slaba grupa i losija igra ali lose igrace imamo! a on je od tih prosecnih naprvio rezultat... piksi je isao u sutriju dakle vec posle irske su mu spremili korpu...

pripremljeno...

****** se i vi i kokeze i terze i mihajlovic i piksi!

vikali ste da je tadic novi piksi a ono prosek koji je imo svoje momente... ok je on al daleko od nekog vele igraca... ko i ostali a mi se zanosimo da smo brazil...

Poslednja izmena od moderatora:

Prilozi

• ivica-osim-1.jpg
    ivica-osim-1.jpg
    65,9 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
em kompleksas em homor na nivou vucica

idi kmeci i protiv smanjenja korala u aaustralijskom potezu!

dupljari su bitni za opstanak

Uopšte se ne trudim da budem ''homorističan''. Ali je očigledno da ti imaš neke svoje probleme.

- - - - - - - - - -

A kakvi su Zvezdini igrači bili u odnosu na Arsenal?

Ovde se već traži izgovori, a prvenstvo mesecima udaljeno.

Ovaj tim uz još neke dodatne igrače i normalnog selektora može biti barem 50% jači nego što je sada.

Muslinova neprocenjiva zasluga je u tome što je pokazao šta je nedostajalo reprezentaciji pre njegovog dolaska. A koja je, realno, bila sastavljena od manje-više tih igrača, nije on tu mnogo promenio.

Nedostajo je vođa tima i saznanje da odbrambeni igrači igrači to ne mogu biti, koliko god imali blistavu međunarodnu karijeru - tu mislim na Ivanovića i Kolarova, pa i na Matića. Vođa tima mora biti igrač profila Tadića. Možda je Muslin imao sreće što je Tadić eksplodirao u nekoliko utakmica ali da smo pametni bili bismo mu večno zahvalni na toj lekciji. Da pamtimo za večna vremena da, kao i svaki tim, reprezentacija nije bilo kakav skup igrača, pa ni najboljih igrača, i da, opet kao i svaki tim, mora da ima svoga vođu na terenu, a vođa nije nužno neko ko ima najviše trofeja, kao Ivanović, ili najveću platu, kao Matić, niti neko ko šamara po svlačinioci, kao Vidić.

Nego je to neko kao Tadić.

Ipak smenise Muslina. Nije imao igru i igrace, ali jeste rezultat. Koliko je dobro sto je smenjen, toliko i nije. Koga sad uzeti da sklopi tim? Neke treba izbaciti iz ekipe zauvek. Uvesti mlade Zivkovica, SMS-a, Jevtica itd. Koreja je jaca od nas, oni igraju dobar, i brz fudbal. Nemaju neka imena kao ranije Ji sung Park i slicni. Jedini kog znam je neki koji igra u Augsburgu. Sa Kinom mozemo da igramo, nas su nivo cak i slabiji mozda. Ova mladja garda Paunovic, Ivic, Jokanovic, Stojanovic, Nikolic i drugi nisu ludi da dolaze ovde sad. Na njih cemo cekati neko bolje vreme. Od matorih moze Dujkovic, Rajevac, Ziva je zauzet skautingom ekipe Gane. Radi kod njih. Bas sam ga slusao u Balkaninfo emisiji dao intervju koji je komedija. O svemu je pricao, samo ne strucno o fudbalu, igri, sta i kako da se radi. :hahaha:

Ipak smenise Muslina. Nije imao igru i igrace, ali jeste rezultat. Koliko je dobro sto je smenjen, toliko i nije. Koga sad uzeti da sklopi tim? Neke treba izbaciti iz ekipe zauvek. Uvesti mlade Zivkovica, SMS-a, Jevtica itd. Koreja je jaca od nas, oni igraju dobar, i brz fudbal. Nemaju neka imena kao ranije Ji sung Park i slicni. Jedini kog znam je neki koji igra u Augsburgu. Sa Kinom mozemo da igramo, nas su nivo cak i slabiji mozda. Ova mladja garda Paunovic, Ivic, Jokanovic, Stojanovic, Nikolic i drugi nisu ludi da dolaze ovde sad. Na njih cemo cekati neko bolje vreme. Od matorih moze Dujkovic, Rajevac, Ziva je zauzet skautingom ekipe Gane. Radi kod njih. Bas sam ga slusao u Balkaninfo emisiji dao intervju koji je komedija. O svemu je pricao, samo ne strucno o fudbalu, igri, sta i kako da se radi. :hahaha:

Ova dvojica iz mladje ekipe ni pod razno nebi smeli da budu selektori...Sto se tice Dujkovica i Rajevca i jedan i drugi su sa Ganom prosli grupu...Secam se kad su Dujkovica postavili za selektora nase mlade reprezentacije bio sam odusevljen jer sam mislio da covek zna...E onda je dokazo da nema pojma klinci nisu znali dje biju...to je bila generacija Tadica, Sulejmanija, Matica, Obradovica i jos pregrst kvalitetnih igraca... Rajevac je sledece prvenstvo sa Ganom otisao korak dalje delilo ga je nekoliko sekundi od polufinala...To jeste vredno paznje...Ali posle toga je vodio Alzir i ovo kaze o njemu njihov kapiten – Rajevac nije imao nivo da vodi naš tim, pa čak ni da radi u prvoj ili drugoj ligi! Nije znao čak ni imena igrača, Mbolija je nazivao “golmane”, što je vrhunac nepoštovanja – naveo je Feguli, a Rajevac je ekipu vodio samo na dva meča.
al eto opet vidimo da se Alzir idalje bruka iako je po imenima najjaca ekipa na kontinentu...Za mene je on misterija...Mozda covek zna a mozda je bio i srecan spoj okolonosti jer te Africke selekcije su mocne fizicki pa uz malo reda se moze napraviti nestio i svakako da je Gana imala sjajnu generaciju...Bard vise nije ni zanimljiv mene je poco da nervira jer vise nema novih bisera samo se ponavlja u krug sto kaze Sotir fale mu Andjus i Milovan oni ga najbolje inspirisu da lupeta ko otvoren prozor...

Ono sto mogu da kazem to je da podrzavam smenu Muslina. Mislim da smo jedna od retkih reprezentacija koja je igrala tako dekadentan antifudbal i koja je uspela da se plasira na Mundijal. Ali to ne govori o taktickoj namazanosti Muslina, vec o kriminalnoj grupi u kojoj smo igrali, gde je u svim reprezentacijama (ukljucujuci nasu) postojao jedan superstar pod nazivom Geret Bejl, nekoliko solidnih igraca i ostalo krljaci. Zbog Muslinove tvrdoglavosti nismo igrali sa jednim od najperspektivnijih igraca Evrope, Sergejem. Ne kazem da bi on sada transformisao nasu igru da postanemo Barselona, ali ako zelis tog igraca na velikom takmicenju poput Mundijala, ti moras da mu dajes sansu vec u kvalifikacijama. Ali doci do toga da ga ti ni ne pozoves na siri spisak zaista vredja intiligenciju. Posebno ako se cuju idiotski razlozi koji stoje iza toga.

Plus Muslin je od ranije poznat kao trener koga vole menadzeri, jer voli da valja menadzerske igrace. To je cinio i u Zvezdi. Za njega svojevremeno ni Dzaja nije imao reci hvale. Stavise, Dzajic koji je prilicno odmeren u svojim izjavama za Muslina je rekao da je "djubre" i "smrad", a kasnije je dodao da je najgora licnost koja je ikada presla prag Marakane. U odsudnim utkamicama za LS, Muslin je recimo izostavio Pjanovica u ono vreme zbog svadje, a ubacio Spalevica koga smo doveli iz Miliocionara koji je ispao iz lige.

Nadam se da cemo dobro promisliti pre nego sto odaberemo sledeceg trenera. Nikada nisam za domace trenere, osim par njih, u vecinu nemam poverenja. Znam i da smo se opekli sa Advokatom, ali misli da taj covek nije bio spreman za klupu nase reprezentacije. Jednostavno nije znao sta ga ceka. Treba neko tipa Oto Rehagela, da disciplinuje nasu divlju igru. Ne moramo igrati leprsav fudbal, ali da igras kao nekad Grcka, tvrdo i na rezultat, sto podrazumeva veliku disciplinu u igri.

Ono sto mogu da kazem to je da podrzavam smenu Muslina. 1)Mislim da smo jedna od retkih reprezentacija koja je igrala tako dekadentan antifudbal .....2)Treba neko tipa Oto Rehagela, da disciplinuje nasu divlju igru. Ne moramo igrati leprsav fudbal, ali da igras kao nekad Grcka, tvrdo i na rezultat, sto podrazumeva veliku disciplinu u igri.

Ima li ovde kontradiktornosti pod 1 i 2?
Ako je neko igrao antifudbal ,to je onda Grcka 2004 i ako mene pitas ja bih pre prihvatio da licimo na recimo Kolumbiju 2014. ili Urugvaj 2010. ili tako neko ko je igrao fudbal, nego da licimo na Grcku...dzaba zlato na EP , 5 utakmica im nije bilo leka, a onda narednih 15 godina ih nema ni da izbliza ponove rezultat...

Ono sto mogu da kazem to je da podrzavam smenu Muslina. Mislim da smo jedna od retkih reprezentacija koja je igrala tako dekadentan antifudbal i koja je uspela da se plasira na Mundijal. Ali to ne govori o taktickoj namazanosti Muslina, vec o kriminalnoj grupi u kojoj smo igrali, gde je u svim reprezentacijama (ukljucujuci nasu) postojao jedan superstar pod nazivom Geret Bejl, nekoliko solidnih igraca i ostalo krljaci. Zbog Muslinove tvrdoglavosti nismo igrali sa jednim od najperspektivnijih igraca Evrope, Sergejem. Ne kazem da bi on sada transformisao nasu igru da postanemo Barselona, ali ako zelis tog igraca na velikom takmicenju poput Mundijala, ti moras da mu dajes sansu vec u kvalifikacijama. Ali doci do toga da ga ti ni ne pozoves na siri spisak zaista vredja intiligenciju. Posebno ako se cuju idiotski razlozi koji stoje iza toga.

Plus Muslin je od ranije poznat kao trener koga vole menadzeri, jer voli da valja menadzerske igrace. To je cinio i u Zvezdi. Za njega svojevremeno ni Dzaja nije imao reci hvale. Stavise, Dzajic koji je prilicno odmeren u svojim izjavama za Muslina je rekao da je "djubre" i "smrad", a kasnije je dodao da je najgora licnost koja je ikada presla prag Marakane. U odsudnim utkamicama za LS, Muslin je recimo izostavio Pjanovica u ono vreme zbog svadje, a ubacio Spalevica koga smo doveli iz Miliocionara koji je ispao iz lige.

Nadam se da cemo dobro promisliti pre nego sto odaberemo sledeceg trenera. Nikada nisam za domace trenere, osim par njih, u vecinu nemam poverenja. Znam i da smo se opekli sa Advokatom, ali misli da taj covek nije bio spreman za klupu nase reprezentacije. Jednostavno nije znao sta ga ceka. Treba neko tipa Oto Rehagela, da disciplinuje nasu divlju igru. Ne moramo igrati leprsav fudbal, ali da igras kao nekad Grcka, tvrdo i na rezultat, sto podrazumeva veliku disciplinu u igri.
Ne znam koliko si bio upoznat tada sa svim desavanjima oko Muslina i Pjanovica.Ja sam u to vreme saznao od jednog lika koji je radio u jednom kazinu da je Pjanovic znao vece pred Zvezdine utakmice (sigurno ne pred svaku) da se opije k'o letva i sa zadahom od alkohola da istrci na teren.Muslin mu je dosta tolerisao.
Sve u svemu,nisam od onih koji ce sada nakon vec izvesne smene Muslina odmah da krene po pljuvacini novog selektora (niko nije Bogom dan),imace moju podrsku,reprezentacija je iznad svakog selektora.Nama fale kvalitetni fudbaleri a ne selektori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back