Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
3 ciklusa? Mislis da ce on hteti da ostane toliko?
Sto ne bi hteo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3 ciklusa? Mislis da ce on hteti da ostane toliko?
Neko stoji iza Kokeze,i taj neko sigurno ima neki procenat...

Za selektora hocemo Barda Zivadinovica!
Ja bih licno voleo, Jokanovica za selektora. Ali, to naravno, nije moguce..
E bravo, zaboravio sam Jokana, bio bi interesantan,ali pod ugovorom je

Стали су сви одреда у заштиту селектора иако би бар половина од њих с одушевљењем прихватила позив с Теразија да уместо Муслина поведе Орлове на Мондијал.
Да ли је Славољуб Муслин добар тактичар или стручњак заслепљен идејама без жеље да их прилагођава околностима?
Јесу ли су Славиша Кокеза и Горан Буњевчевић жртве сопствених заблуда које данас покушавају да исправе?
Зар је Сергеј Милинковић-Савић толико добар играч да због његовог играња треба срушити све што је мукотрпно саграђено и што, мора се и то признати – стоји на климавим ногама?
Шта фудбалска Србија може да очекује од Орлова на Мондијалу и после њега, ако селектор ништа не промени у тиму и тактици?
Милион је питања пред челницима српске куће фудбала и селектором у предвечерје мондијалског жреба, али одговора ни на једно од њих нема. После изјаве ,,ја сам још увек селектор“ Славољуб Муслин је фудбалској јавности оставио енигму чије решење једини зна и коме, извесно је упркос мишљењу Партизанове легенде Ненада Бјековића, неће бити „направљен споменик зато што је на Мондијал одвео репрезентацију у којој је најбољи играч Душан Тадић”.
Илузорно је било очекивање да неко од стручњака са стране протеклих дана аналитично прозбори о евидентним проблемима у игри репрезентације Србије.
Стали су сви одреда у заштиту селектора иако би бар половина од њих с одушевљењем прихватила позив с Теразија да уместо Муслина поведе Орлове на Мондијал. Тад би констатовали да је времена за радикалне резове у репрезентацији мало, а за уигравање готово и да га нема, али да ће права игра стићи у квалификацијама за Европско првенство... Тако то траје безмало деценију... Зато смо се из Немачке 2006. и Јужне Африке 2010. вратили као разбијена војска.
У жељи да разумемо изјаву Славише Кокезе да медији и менаџери неће моћи да смењују селектора и састављају репрезентацију, морамо ипак да поставимо питање да ли је нормално да се мала фудбалска Србија у сваком квалификационом циклусу због ставова првих стручњака одриче асова?
Коме је данас битно што је Синиша Михајловић касно схватио да је у Загребу морао да брани Владимир Стојковић, а не Жељко Бркић, као и да се огрешио о Адема Љајића и Немању Матића... Исту грешку прави и Славољуб Муслин: у данима кад су фудбалске вести из Италије незамисливе без Сергеја Милинковић-Савића, не види га у екипи! И чему прича да се не уклапа у систем 3-4-3 кад у истом игра и Лацио!?
Колико год да је проблематичан, а уопште није, млади фудбалер Лација са Немањом Матићем у вези - освежио би и оплеменио ,,прочитану екипу“ у којој је голман Владимир Стојковић круцијални творац успеха. Не смемо ни да помислимо шта би се догодило са репрезентацијом да се сјајни голман у последњем часу није вратио у Партизан и почео феноменално да брани.
И како је уопште могуће да у екипи са три централна штопера и класичним бековима на позицијама спољних везних играча – голман буде кључна карика!?
Ако Славољуб Муслин заиста верује да у саставу репрезентације, стратегији и систему ништа не треба да се мења у односу на утакмице са Ирском, Аустријом и Грузијом а челници савеза акламативно прихватају ту причу, онда је готово извесно да ће Србија не само Мондијал него и квалификације за Европско првенство дочекати неспремна као и већину претходних неуспешних због закаснелог и несистематског подмлађивања екипе после неминовног неуспеха на Светском првенству.
Najjace bi bilo da Mihajlovic popije pedalu u Torinu...da preuzme reprezentaciju a onda nepovede Adema...Moze i Sale Jankovic za selektora pod uslovom da puste Andjusa i Milovana da rade emisije!
Ako oteraju Muslina,Bard bi bio idelano resenje...
Ako nece Bard da se prihvati posla onda Jokanovic....
Cekaj jel si ozbiljan ?
Stalno meni prebacujes da lupam gluposti a gledaj sta ti valjas ovde jbt .. Cuj Bard idealno resenje ... mozda za cirkus ..

Jel smijenio ko kad izbornika nakon što se plasirao na SP?
Kod nas to nije bio slucaj nikada.
Definitivno da nesto ne stima u nasoj igri i da svi to vide ali da smo nekim cudom otisli na SP i pored blede igre. Kad ti je najbolji pojedinac reprezentacije golman pored hrpe stopera ispred njega sve ti je jasno kakav fudbal mi igramo. Na SP bi bili topovsko meso pogotovo sto idemo u grupu iz 4 sesira.
Kod nas to nije bio slucaj nikada.
Definitivno da nesto ne stima u nasoj igri i da svi to vide ali da smo nekim cudom otisli na SP i pored blede igre. Kad ti je najbolji pojedinac reprezentacije golman pored hrpe stopera ispred njega sve ti je jasno kakav fudbal mi igramo. Na SP bi bili topovsko meso pogotovo sto idemo u grupu iz 4 sesira.
Bard je idealno resenje za nastavak cirkusa u FSS...Evo spominje se i Tumbakovic...![]()

... i za po jedno gostovanje kod Lee Kis i Sanje Marinkovic.Bard je najjeftinija varijanta.
Radio bi za 10 eura i burek u 11 sati svakog dana.