Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćurčić stvorio pozitivnu atmosferu... igrači se pobili što je pozitivno jer pokazuju energiju i nezadovoljstvo dosadašnjim rezultatima :)

- - - - - - - - - -

Potuki se ``dzivdzani``......
Zasto zovu ovog S.Mitorvica u reprezentaciju,kao igrac nema nikakve kvalitete.....moze da posluzi za obaranje dronova ali kao igrac je totalno beskoristan...

Ja bih se poslije svega (ovo je samo kap koja je prelila čašu) zahvalio i Kolarovu... Mitrović nikad nije trebao biti pozivan, imamo mnogo boljih štopera...

Goooooooooooooool!!!!!! '91-i min Šaponjić!!! Samo sam ja budan. :-)

Gledao sam i ja... sad sam na poslu, ne mogu da nađem link...:(

Kako Gaja dobi crveni?

- - - - - - - - - -

Ko bre gura ovog Jankovića?
Dečko je operisan od fudbala.

Sudije nas konstantno prcaju na ovom prvenstvu i protivnicima dozvoljavaju da krljaju, dok se nama sve živo svira.

Vidjelo se da nam je Milinković Savić pola ekipe... napadamo mi, ali nekako neorganizovano...

ja sam ugasio tv kada smo primili gol

ja zbog pajaca da se budim i ne spavam... toliko napada, a gol ne mogu da daju, a ovi jedan pošten napad i gol... posle vidim da smo pobedili :mrgreen:

a taj Janković, jel to onaj umišljeni 'vunderkid' sa kojim je Zvezda imala probleme?

Antonov novi Kolarov

Svaka cast momcima na zelji i borbenosti !!! Kao srece da ce ovako slozno i hrabro igrati i u A timu ali sumnjam,....mada do tada uzivajmo i mi i oni, potencijala ima a da li ce se iskoristiti videcemo. Onomad je mlada reprezentacija redovno igrala finale EP pa posle ti igraci nisu nista znacajno napravili jedini uspeh je bio pobeda Nemacke.....

A sada....idemo po trofej prekoo svaaaaba i uuuungraa !! :mrgreen: Na redu su mozda ameri....u sto bi bilo dobro da izbacimo jos i njih i posle svabe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back