Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti je genetski kod nas. To ti je opsta kultura koju nasa deca donose od kuce.

Treba pojedinima od njih da se lepo pokaže.. :nono2:

- - - - - - - - - -

.

Meni se ne sviđa ni kod njega, ni kod Gaćinovića to što soliraju.
Ovaj Mandić se pokazao boljim od Šaponje.

Pa mislim.. Zna se za koga jedan igra a za koga drugi. Pedigre je to! ;)

Video sam danas taj naslov nepratim bundesligu slabo ali nisam imo pojma da je Kostic tako iskido...Kostic i Zivkovic extra valjda cemo koncacno uci u eru gde nam nece biti prve zvezde stoperi...meni se Cavric isto jako svidja kao igrac jak i fizicki i tehnicki nesto kao onaj hrvat Rebic samo sto se Cavric nesto nije naigro u Genku to me iznenadjuje...

Ma idu u to jbno inostranstvo po svaku cenu a imaju klub u zemlji koji bi od njih napravio gorštake!

A u pm...Daj jabote sacemo otici tamo sa nekom 7mom postavom...Jeli to u21s u Fifinom kalendaru ili ne ne? Kako uvek oko ovog takmicenja neke trzavice klubvi nepustaju itd...nek srede ovo vec jednom da se nedesavaju ovakve stvari...

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/du...sam-spreman-da-igram-za-srbiju-clanak-1801259

Za ovo sigurno znate od ranije...steta za ovoga momka izgubio je godinu dana....

A u pm...Daj jabote sacemo otici tamo sa nekom 7mom postavom...Jeli to u21s u Fifinom kalendaru ili ne ne? Kako uvek oko ovog takmicenja neke trzavice klubvi nepustaju itd...nek srede ovo vec jednom da se nedesavaju ovakve stvari...

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/du...sam-spreman-da-igram-za-srbiju-clanak-1801259

Za ovo sigurno znate od ranije...steta za ovoga momka izgubio je godinu dana....

Pa šta! Jel' trebamo da se plasiramo na olimpijadu i da gledamo kako tamo paradiraju sportisti tzv. republike Kosovo??

Kako mi je krivo sto nisam gledao prenos. :(
Steta nisam mogao da ustanem tako rano, radna subota.
Video sam golove i sanse i mogu da kazem samo bravo! Prvi gol je kao da je uigrana akcija sa treninga a slobodnjak Andrije je spektakularan. Kako ga je nekako lagano izveo, bez jacine ali tehnicki savrseno u raslje... Andrija je momak zreo da se ubaci u A reprezentaciju sa ovakvom formom.
Ako nastave ovako da igraju mogu da doguraju daleko na ovom SP. Kako samo moderno igraju sa visokim presingom, bez povlacenja i cuvanja rezultata nego samo napred igra se da se napuni mreza protivnika. Kao da ne gledam nasu reprezentaciju sa nasim mentalitetom. Savrseno, odusevljen sam!

Boga mi da si gledao recimo samo drugo poluvreme ne bi bio baš toliko oduševljen. Meksikanci su nas sabili na našu polovinu i tukli po odbrani samo tako. (jedno desetak šuteva u okvir gola) Da nismo bili jaki u bloku a Rajković standardno odličan ne bi se baš toliko radovali!

p.s.Meni je prvi prenos koji sam gledao jutrašnji. ;)

Pa dobro dva komada u mrezi, sta drugo preostaje nego da krenu svim silama da se vrate rezultatski. Video sam sanse, i nisu neke stoprocentne. Jeste u okvir gola nekoliko suteva iz daljine ali to nije neki problem za Rajka. Problem bi bio da su izlazili sami ispred njega. U svakom slucaju momci su odlicno ukomponovani. Gacinovic i Zivkovic su odlicni po krilima a Sergej gospodari sredinom terena. Samo kad bi i Saponja malo poboljsao preciznost to bi bilo savrsena ekipa. Eno onaj mali napadac Ukrajinac iz Sahtjora Kovalenko valjda, reseta mreze na prvenstvu. Vec ima 5 golova na kontu. Kad bi mi imali tako efikasnog igraca urnisali bi svakog protivnika.

ljudi moji jel ovo moguce?

11163803_1175498959142912_3116838051357960112_n.jpg

Ono sa Brazilom u finalu gdje su šatro Sjeverokoreanci montirali da su svjetski prvaci se ispostavilo kao fejk... vjerovatno i ovo...

- - - - - - - - - -

A sa kojom grupom se ukrstamo? Ne znam tacno format takmicenja. Vidim nesto na flashscore da ima 6 grupe i idu prve dve ekipe iz svake grupe plus 4 najbolje treceplasirane. Znaci 12+4 ekipe. I sta kad se zavrsi ovo sa grupama?

Valjda žrijeb sad... mi valjda možemo igrati sa 4 najbolja trećeplasirana i 2 najlošija drugoplasirana...

Ono sa Brazilom u finalu gdje su šatro Sjeverokoreanci montirali da su svjetski prvaci se ispostavilo kao fejk... vjerovatno i ovo...

- - - - - - - - - -

Valjda žrijeb sad... mi valjda možemo igrati sa 4 najbolja trećeplasirana i 2 najlošija drugoplasirana...

Aha. Kao prvoplasirani sam pretpostavljao da igramo sa treceplasiranim iz neke grupe ali kad sam video da ne idu svi treceplasirani onda mi nije bas bilo jasno. Znaci zreb. Ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back