Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti kazem da taj Kezman nigde nije igro ozbiljan fudbal i vidis kako je proso posle PSVa...Jedan je Inzagi...A kezman je neka 10ta verzija koja neucestvuje opste u igri i ekipa mnogo trpi neozbiljno je to ko Pantelic i Lazovic...A ta dva kljucna gola mu je inace spakovo Zigic samo toliko kadd ih vec pocinjes a pre tih kvalifikacija ako se secas Kezman nije mogo dati gola za reprezentaciju nesto dugo neznam ni ja kolko...pusti ti te mitove navijacki romantizam o Kezmanu...

Ne lupaj ja ne pratim nasu reprezentaciju... On nosio a ostali su stajali na terenu i gledali su kako on igra fudbal... Ja kazem da je on FENOMENALAN FUDBALER, najbolji stoper koga smo ikad imali ali je kao covek ***** (moderator sam pa necu da napisem). Ko je on da naredjuje ko ce igrati a ko ne u reprezentaciji? Vidic? Pa sta?! Ne shvatas sustinu onoga sto ja pisem. Krstajic i Gavrancic pruzaju 110% svojih mogucnosti a Vidic 50% pa i ako je bolji sa tim procentom opet cu vise ceniti igrace koji se bore za svoju zemlju srcem.

On je nosio jer je bio dominantan u tim kvalifikacijama. To ne isključuje da su ostali igrali dobro. Toliko o logičkom povezivanju.

To da je naređivao ko će igrati ko ne, nisam ispratio, računam da su to jedne od onih 100% provjerenih insajderskih priča :roll:
Svako malo se neki naš top igrač označi kao glavni krivac u javnosti i onda kreće pljuvačina. Nama trebaju najbolji igrači, a džaba nekom Mitroviću što će odigrati sa 200% svojih mogućnosti, kada tih 200% nije ni 5% Vidićevih...

I da, očigledno ne pratiš kontinuitet naših "dobrih" partija.

On je nosio jer je bio dominantan u tim kvalifikacijama. To ne isključuje da su ostali igrali dobro. Toliko o logičkom povezivanju.

To da je naređivao ko će igrati ko ne, nisam ispratio, računam da su to jedne od onih 100% provjerenih insajderskih priča :roll:
Svako malo se neki naš top igrač označi kao glavni krivac u javnosti i onda kreće pljuvačina. Nama trebaju najbolji igrači, a džaba nekom Mitroviću što će odigrati sa 200% svojih mogućnosti, kada tih 200% nije ni 5% Vidićevih...

I da, očigledno ne pratiš kontinuitet naših "dobrih" partija.

E pa isprati pa mi onda kazi da ja ne pratim fudbal.

Ja ti kazem da taj Kezman nigde nije igro ozbiljan fudbal i vidis kako je proso posle PSVa...Jedan je Inzagi...A kezman je neka 10ta verzija koja neucestvuje opste u igri i ekipa mnogo trpi neozbiljno je to ko Pantelic i Lazovic...A ta dva kljucna gola mu je inace spakovo Zigic samo toliko kadd ih vec pocinjes a pre tih kvalifikacija ako se secas Kezman nije mogo dati gola za reprezentaciju nesto dugo neznam ni ja kolko...pusti ti te mitove navijacki romantizam o Kezmanu...

Ti si stvarno nedokazan.
Aman covece, napadac treba da daje golove, kakvo ucestvovanje u igri, kakvi bakraci.
Moze on da ucestvuje u igri do sutra, ali ako ne daje golove, dzaba mu to.

Ima slucaj sa Santracem kada je resio da malo vise "ucestvuje u igri", pa se vracao nazad, proigravao saigrace, ali nije dao nijedan gol.
I onda ga je trener posle utakmice pozvao u svlacionicu i rekao: "Mali, ovo sto si danas odigrao je katastrofa. Nismo te doveli da pokazujes svoje fudbalsko znanje, vec da dajes golove. Ponovo ovako odigraj i vracamo te u Valjevo."

Neka neko Nemcima kaze da je Gerd Miler bio neznalica.

http://www.espnfc.com/story/1682945/mateja-kezman-nemanja-vidic-wants-to-stay-at-manchester-united

Evo sta Kezman kaze o Vidicu “Nemanja Vidic is a top player and big friend of mine. I spoke to him a few months ago and he said then that he was waiting to see what will happen with his contract."...Medjutim ne Grobari su culi od Paje iz kraja da Vidic nije hteo Kezmana u reprezentaciji...zna Paja ;)

Opšte je poznato da je tada došao u sukob sa Danijelom Ljubojom i Nemanjom Vidićem.

"Sa Ljubojom se znam godinama, i dalje smo u kontaktu, često se čujemo. Jednom se desio sukob mišljenja i to je to, bilo pa prošlo. Što se tiče Vidića, na treningu mi je umalo slomio nogu, pa smo imali verbalni duel. Ja sam njemu oprostio, izgleda da on meni nije. Nemam ništa protiv njega, a ukoliko on misli drugačije..."

http://mondo.rs/a121322/Sport/Fudbal/Kezman-Mrdju-zovu-a-mene.html

Poslednja izmena:
Već sam ti rekao.
Ti možda pratiš, samo što ne možeš valjano da zaključiš.

Ma nije to. Ne razumes me sta hocu da kazem. Svi izvlace reci iz konteksta i pisu ono sto hoce. Niko nije poredio Vidica i Krstajica ali je dosla prica do toga. I na kraju je doslo do klubastva a ni u jednoj recenici niko nije pomenuo klubastvo. Neko se uvredio sto se pominje Kezman pa onda Vidic pa.... i opet je doslo do totalno druge teme. Ajd da gledamo utakmicu. Svi uz nase!

Stojković
Ivanović Mitrović Nastasić Kolarov
Gudelj Matić
Tošić Đuričić Tadić
Lazović

Nema Jojica,pa Jojic nam je u ovom trenutku posle Baneta najbolji igrac,uz Matica,NEVEROVATNO?.
Jos neverovatnije je da na sajtu UEFA stoji da Jojic uopste nije ni ulazio u igru.
J.Klop je rekao da Milos ima problema sa ledjima, ali zasto bi ga onda Advokat zvao?.

Ovog Advokata treba POD HITNO smeniti vec posle ove utakmice jer nema predstavu o kvalitetu i formi svih igraca koje bi mogao da pozove.
Nema Jojica ponovo u timu,nema Baste, sa Suboticem se posvadjao, neka nam je Bog u pomoci ovde ali sa ovim sastavom cemo opet da tapkamo u mestu i po sredini terena,jalovo.

Ali kako šipci skočiše na Mitrovića...borba za zastavu.
Zbog toga treba da ide službeni rezultat 3:0 za nas. *******, kolektivni napad na našeg igrača :mrgreen:

Dosli su da provociraju i uspeli su u tome. Sto je najgore uspeli su i da nas nadigraju u zadnjih 15 minuta. Osilili se i uspeli su u toj nameri. Advokat ocigledno nije dorastao ovoj utakmici bas zbog toga sto ne razume kakav je ovo rivalitet. Njemu je ovo kao svaka druga utakmica a igraci Albanije koji su u vecem delu ustvari sa Kosova su maksimalno napaljeni da nas dobiju. Moramo da se naostrimo posle ovog incidenta i da proradi inat. Jedino tako mozemo da ih dobijemo, sve ostalo nije bitno.

Dosli su da provociraju i uspeli su u tome. Sto je najgore uspeli su i da nas nadigraju u zadnjih 15 minuta. Osilili se i uspeli su u toj nameri. Advokat ocigledno nije dorastao ovoj utakmici bas zbog toga sto ne razume kakav je ovo rivalitet. Njemu je ovo kao svaka druga utakmica a igraci Albanije koji su u vecem delu ustvari sa Kosova su maksimalno napaljeni da nas dobiju. Moramo da se naostrimo posle ovog incidenta i da proradi inat. Jedino tako mozemo da ih dobijemo, sve ostalo nije bitno.

Dzabe inat ako nemas znanje.....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back