Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Jel gledo ko tog Krkica u Stoku na sta lici sada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel gledo ko tog Krkica u Stoku na sta lici sada?
Naravno da forma Krkica treba da bude merilo njegovog pozivanja u reprezentaciju, samo govorim da ne bi trebalo da ga se odricemo zbog toga sto je odabrao Spaniju.
A da li ce i koliko igrati treba da zavisi od igara u Stouku i od konkurencije.
A trenutno nema bas jaku konkurenciju i mogao bi uz dobre partije tamo lako da se nametne.
Mitrovic ne igra reprezentativnu ligu, Djordjevic se nesto slabo snalazi, i tu mozemo ubrojati jedino jos S.Scepovica kao nekog konkurenta,tako da Bojan ima sanse.....s tim da bi tada trebali da igramo po zemlji, odnosno da prilagodimo stil (koji nemamo) niskom napadacu

Kako to misliš da ga isprobaš, čovek je odigrao već 14 utakmica za reprezentaciju, valjda je isproban. I uglavnom se pokazao kao drvo. I ima 30 godina.Nama treba ili zirafa kao sto je bio Zigic ili neki brz napadac kojeg nikad nismo imali. Mozda bi mogao Mrdja da se isproba?![]()
Ja uopste ne znam zbog cega se pokrece pitanje napadaca u ovom trenutku.
Veci je problem neko ko ce da stvori sansu napadacima.
Nama treba ili zirafa kao sto je bio Zigic ili neki brz napadac kojeg nikad nismo imali. Mozda bi mogao Mrdja da se isproba?![]()
Ja uopste ne znam zbog cega se pokrece pitanje napadaca u ovom trenutku.
Veci je problem neko ko ce da stvori sansu napadacima.
Ma koji ce nam Krkic...
Oo sto imamo je sasvim dobro da se plasiramo na EP...
Pa u tome i jeste stvar, sta znaci plasirati se medju 24 ekipe? Ako to ne uradimo,ne postoji nikakav izgovor ,to mora da se uradi na suvi kvalitet,a ima ga
Golmani ajde tu i tamo, ali nije to nas problem ,moze Stojkovic korektno da odradi ciklus, Brkic i Lukac ako zatrebaju.
Desni bek treba da bude Ivanovic, a njegova rezerva Basta (neko rece da nam je to glavni igrac, pa blago nama,sve sami bekovi glavni igraci). Rukavina treci izbor ,i polako pronaci nekog mladog koji bi trebao da uci od Ivanovica ,ali o tom potom.
Stoperski par Subotic-Nastasic ,sa sto vise meceva u nogama, i njihove zamene Bisevac i Mitrovic. Pa onda na red dolaze Tomovic i Pejcinovic.
Levi bek Kolarov, i treba reprezentacija konacno da ima njegovu zamenu ,a to je po meni Rodic
Na sredini bi trebalo da napravimo trougao Matic-Jojic-Tadic i da ti ljudi odigraju sto vise minuta zajedno,da bi to profunkcionisalo,a ne svaki put razlicita sredina.
Zamene za zadnje vezne : posle ovog meca svakako Kuzmanovic ,zatim Gudelj , a onda da tu sledece opcije budu Fejsa, pa Petrovic, bas kad zaskripi.
Zamena za ofanzivnog veznog bi trebao da bude Djuricic ,samo da bude u formi, i da sazreva polako iz te uloge 'rezerviste'.
Krila rekoh skripe , resenja treba traziti medju sledecim: Markovic, Ljajic, Sulejmani, Kostic, Tosic , pa onda tek Lazovic i Zivkovic da se uvodi u posao.
I na kraju napad, Mitrovic trenutno prvi pik, Djordjevic zamena, S.Scepovic treci izbor, i pratiti mlade evo recimo ovog Pesica , i ako Krkic bude u formi i hteo da igra za nas.
Ovde ima stofa da se glat plasiramo ,pa cak i da prodjemo grupu , neki realan domet ovog tima (pod normalnim okolnostima) bi bio cetvrt finale, a cak ni 1/2 finale ne bi bilo neka ekstremna senzacija ako ne izbacimo naravno neku krupnu zverku na tom putu (drugim recima,uz povoljan zreb imamo cemu da se nadamo i tamo)
Pa u tome i jeste stvar, sta znaci plasirati se medju 24 ekipe? Ako to ne uradimo,ne postoji nikakav izgovor ,to mora da se uradi na suvi kvalitet,a ima ga
Golmani ajde tu i tamo, ali nije to nas problem ,moze Stojkovic korektno da odradi ciklus, Brkic i Lukac ako zatrebaju.
Desni bek treba da bude Ivanovic, a njegova rezerva Basta (neko rece da nam je to glavni igrac, pa blago nama,sve sami bekovi glavni igraci). Rukavina treci izbor ,i polako pronaci nekog mladog koji bi trebao da uci od Ivanovica ,ali o tom potom.
Stoperski par Subotic-Nastasic ,sa sto vise meceva u nogama, i njihove zamene Bisevac i Mitrovic. Pa onda na red dolaze Tomovic i Pejcinovic.
Levi bek Kolarov, i treba reprezentacija konacno da ima njegovu zamenu ,a to je po meni Rodic
Na sredini bi trebalo da napravimo trougao Matic-Jojic-Tadic i da ti ljudi odigraju sto vise minuta zajedno,da bi to profunkcionisalo,a ne svaki put razlicita sredina.
Zamene za zadnje vezne : posle ovog meca svakako Kuzmanovic ,zatim Gudelj , a onda da tu sledece opcije budu Fejsa, pa Petrovic, bas kad zaskripi.
Zamena za ofanzivnog veznog bi trebao da bude Djuricic ,samo da bude u formi, i da sazreva polako iz te uloge 'rezerviste'.
Krila rekoh skripe , resenja treba traziti medju sledecim: Markovic, Ljajic, Sulejmani, Kostic, Tosic , pa onda tek Lazovic i Zivkovic da se uvodi u posao.
I na kraju napad, Mitrovic trenutno prvi pik, Djordjevic zamena, S.Scepovic treci izbor, i pratiti mlade evo recimo ovog Pesica , i ako Krkic bude u formi i hteo da igra za nas.
Ovde ima stofa da se glat plasiramo ,pa cak i da prodjemo grupu , neki realan domet ovog tima (pod normalnim okolnostima) bi bio cetvrt finale, a cak ni 1/2 finale ne bi bilo neka ekstremna senzacija ako ne izbacimo naravno neku krupnu zverku na tom putu (drugim recima,uz povoljan zreb imamo cemu da se nadamo i tamo)
Koji je bre sad taj Rodic? Ja ne vidim nikog boljeg i pozvanijeg da zameni Kolarova do Kostica, isti su profil igraca.
Inace, ne znam zasto se raja pali na ovog picipevca Zivkovica. Cujem u poslednje vreme - Zivkovic, Zivkovic. I najzad odgledam klinca u Partizanu i u reprezentaciji i vidim da mali blage veze s fudbalom nema. Ocigledno jos jedno forsiranje radi prodaje. Onaj mali Milinkovic-Savic je izmislio fudbal za njega i to je najpre klinac koga treba vec ukljuciti u seniorski tim.
Koji je bre sad taj Rodic? Ja ne vidim nikog boljeg i pozvanijeg da zameni Kolarova do Kostica, isti su profil igraca.
On je igrao sa Kostićem i Kostić je bio bolji od njega..Нeдaвнo je пoчeлo дa сe спekулишe o мoгућнoсти дa дрeс Србиje пoчнe дa нoси и млaди Ришaирo Живkoвић, он је иначе прoшao млaђe сeлekциje хoлaндсke рeпрeзeнтaциje, aли и дaљe имa мoгућнoст дa изaбeрe Србиjу,на основу српског порекла. Игра за Ајакс и Адвокат је рекао да се прво покаже у Ајаксу па ће онда да га позове у А репрезентацију тима. Дечко је прави таленат људи,погледајте по неки његов клип, биће нам потребан неко као он у будућности.
Ja sam bas malopre razmisljao kako li on igra tamo i da li uopste igra ili sedi na klupi. Nekako sam nezainteresovan za njega od kada je odbio da igra za nas i od kada je napustio Barselonu. Previse je obecavao a nista od toga nije ispunio. Veliko razocarenje je taj momak. Ako ga zovu u reprezentaciju neka ga probaju u nekoj prijateljskoj utakmici. Nemamo vise taj luksuz da dovodimo debitante i isprobavamo ih u sred kvalifikacija kao sto je to radio veliki mag Sinisa Mihajlovic. Ako mogu da ga uklope u tim i ako misle da moze da pomogne ok ja sam za to da se decku pruzi sansa. Opet je delom Srbin i ima nase i ime i prezime i ne mogu ga smatrati strancem kao neke sto igraju za zemlje sa kojom nemaju nikakve veze.
Ako mislis na Filipa Kostica, a verovatno mislis, Filip je krilo, dok je Kolarov bek.
Tako da ni u kakvoj kombinaciji Kostic ne moze da bude zamena za Kolarova.
Isto tako debelo gresis za Zivkovica.
Decko je odigrao brdo utakmica, uz to povredjen i polako je poceo da se vraca u formu sto je pokazao protiv Rada.
Zivkovic je izuzetno prodoran igrac, sa odlicnom levom nogom, koji igra prilicno jednostavno i ne komplikuje.
Naravno da on je jos uvek daleko od A reprezentacije i mora jos dosta da radi na sebi kako bi uspeo.
Zivkovic nije ekstra talenat, kao recimo Lazar Markovic, ali mali moze da izraste u solidnog igraca.